Дискова херния - 13

• 130 141
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Да благодаря за корекцията. И все пак д-р Караджова и подобни на нея специалисти СА лекари. Та търся такъв специалист. И понеже тук в темата някой беше доволен персонално от нея, попитах за координати.

# 466
Може би е мануален терапевт. Това е различно от кинезитерапевт.

# 467
Питам, защото аз пробвах един, даже питах в темата за него.
Обаче беше много дебел и твърд, за мен е невъзможно да го нося, особено преа лятото. Той ми стига до над пъпа, а аз нося дънки с ниска талия. Няма начин просто.

Ето, този:

Аз май на това  запитване отговорих ,че ако искате по-дълго да го носите , вземете си турмалинова  яка и си удължете с ластик коланчето .Подложката е  7х10 см  ,с  5 турмалинчета и си  го местите , където пожелаете  Peace

# 468
Ето един такъв турмалинов колан 2 в 1 http://www.green-master.eu/shop/%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BF%D … 0%BB%D0%BA%D0%B8/ на който след процедурата по нагряване се сваля турмалиновата платка и се носел като обикновен ортопедичен колан. Нямам опит с този продукт обаче, а и цената му е доста по-висока от колана, който аз имам.

# 469
Скрит текст:
Питам, защото аз пробвах един, даже питах в темата за него.
Обаче беше много дебел и твърд, за мен е невъзможно да го нося, особено преа лятото. Той ми стига до над пъпа, а аз нося дънки с ниска талия. Няма начин просто.

Ето, този:

Аз май на това  запитване отговорих ,че ако искате по-дълго да го носите , вземете си турмалинова  яка и си удължете с ластик коланчето .Подложката е  7х10 см  ,с  5 турмалинчета и си  го местите , където пожелаете  Peace

Да, така беше.
Ти ми даде идея за яка. bouquet

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 12:45 от DeVa®

# 470
 Laughing Аз като  ти отговарях  се сетих да си сложа турмалинчетата на рамото , че напоследък  все съм  изстинала и ме боли . Турмалините  "загряват"  по странен начин /като  апарат от физиотерапията/ , без самото място да е  топло  newsm78

# 471
Аз ще си я купя тази яка, защото имам шипове на врата и все ме боли.
Пък и не е скъпа, в сравнение с колана. Peace
Ще си я ползвам за много цели. Wink

# 472
Laughing Аз като  ти отговарях  се сетих да си сложа турмалинчетата на рамото , че напоследък  все съм  изстинала и ме боли . Турмалините  "загряват"  по странен начин /като  апарат от физиотерапията/ , без самото място да е  топло  newsm78
А мокрите ли ги преди поставяне,и колко време седите с тях?

# 473
А мокрите ли ги преди поставяне,и колко време седите с тях?
Аз да. Стоя максимум 30 минути, защото започва много да ми пари.

# 474
  • София
Да благодаря за корекцията. И все пак д-р Караджова и подобни на нея специалисти СА лекари. Та търся такъв специалист. И понеже тук в темата някой беше доволен персонално от нея, попитах за координати.
В гугъл ги има
http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B0
И да, категорично е лекар, при това от Университетска болница, невролог, специализирал мануална терапия, а не кинезетерапевт.
Надявам се, че сте прочели статията.

# 475
Да, благодаря. Прочетох статията.

# 476
Повдигам темата, за да задам нов въпрос, защото при мен има развитие - неблагоприятно за съжаление. Та накратко - препоръчаха ми операция за моя проблем, направих консултация с неврохирург и като последен вариант остана да пробвам с Павел баня. Та питам хората в темата, които са ползвали услугите на балнеохотел/санаториум там от кой са останали доволни? Май ще ходя изцяло за своя сметка, не ми се занимава с документи от НОИ и ЗК, а и нямам време за това. Но пък се интересувам от качествена услуга. В тази връзка някой ползвал ли е балнеопакетите на Севтополис или Диана мар и заслужава ли си по-високата цена?

# 477
Ние /две ДХ Wink / ходихме два пъти  и НЕ бяхме доволни . Като оставим настрана  лошото обслужване /неорганизирано и изнервящо/ , нямаше  ефект  и от  водата .Става въпрос за голямата  станция /с трите  високи  тела / .
Ако човек  е с настройката за почивка , може да се забие в селото и да се храни три пъти на ден и да  получи  евентуално  поне две водни процедури на ден - гимнастика в басейн и вана . Другите нагревки се правят навсякъде . Ако е по НОИ  има по 4-5 процедури в пакета .
От колежка разбрах , че  май са отрязали пенсионерите по НОИ  и вече  било по-лесно да се добереш до карта по този ред .

# 478
Вероятно става въпрос за базата на ПРО в Павел баня. А от някой балнеохотел дали има доволни или да търся друго място? Много ми е важно, защото ако не закрепя положението, ме чака операция.

# 479
  • София
........................ Но пък се интересувам от качествена услуга. В тази връзка някой ползвал ли е балнеопакетите на Севтополис или Диана мар и заслужава ли си по-високата цена?
Моя приятелка беше в "Севтополис", 10 дни, около 1000 лв. Определено е доволна от обслужването и грижите на мед. персонал. Всичко е било много точно, така както е описано и в рекл. листовки.

Общи условия

Активация на акаунт