Професионални серии за коса - тема 105

• 69 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
http://www.arlen.bg/product/1807/luksozna-pyana-za-kosa-s-natura … ousse-200-ml.html

Ето това е най-добрият продукт за допълнителен обем, който съм пробвала. Няма слепване, твърдост и усещане за продукт (при мен де), само много уплътняване, сякаш косата е тройно по-гъста.

# 481
http://www.arlen.bg/product/1807/luksozna-pyana-za-kosa-s-natura … ousse-200-ml.html

Ето това е най-добрият продукт за допълнителен обем, който съм пробвала. Няма слепване, твърдост и усещане за продукт (при мен де), само много уплътняване, сякаш косата е тройно по-гъста.
Линде,какъв е аромата?Може ли да го опишеш или сравниш с някой познат  Hug

# 482
Удобно ли е да те помоля да щракнеш състава, интересно ми е да го сравня с друго мое олио за ориентир bouquet

Пробвах да снимам бутилката, но не се чете добре, че е прозрачен етикетът. Добре че намерих мострички. За сравнение снимах и вариантът за тънка/нормална коса. Може да е полезно за някого. Всъщност разликата май не е много голяма, основно едно масло по-малко.

Ето:

# 483
Много ти благодаря! bouquet

Редактирам, че пропуснах на бубка питането Blush
Бубче, не съм хич по описването на аромати аз. Нежна ненатрапчива е миризмата на пяната, като не е типично парфюмна, по скоро като билкови нотки има, нещо от типа на keune so pure.

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 10:21 от Анонимен

# 484
  • Някъде по Дунава

Благодаря за предложението.

# 485
Не, нея я нямам и не съм я ползвала. Не може при моята коса да се замени маската Марокан с балсам. За мен те са различни неща с различни цели и си вземам и маски, и балсами, ако имам възможност.
Densi , би ли споделила за мен какво имаш предвид за маските и балсамите? Благодаря  Hug

# 486
Удобно ли е да те помоля да щракнеш състава, интересно ми е да го сравня с друго мое олио за ориентир bouquet

Пробвах да снимам бутилката, но не се чете добре, че е прозрачен етикетът. Добре че намерих мострички. За сравнение снимах и вариантът за тънка/нормална коса. Може да е полезно за някого. Всъщност разликата май не е много голяма, основно едно масло по-малко.

Ето:

Искам да  попитам-олиото за плътна коса как се отразява на косата Ви-не я ли омазнява,има ли блясък,премахва ли фриза.....гъсто ли е като макадамията за всеки тип  например?

# 487
  • София
Фрея, благодаря ти!  bouquet Ще я пробвам.
Днес измих с шампоан Макадамия, в който добавих 1ч.л сода за хляб. Облях с вода, в която разтворих 1с.л винен оцет. Усетих косата втвърдена. Изцедих и нанесох маска Макадамия. Преди да мия, бях нанесла само по дължините и то на сухо маска на МШ+ коприна на Биосилк ( не ги разбирам тези техни аромати, както и на Чи, на коприните, не ми допадат). Сега в заключение, мога да кажа, че косата ми е много, ама много мека и въпреки това обемна. Чак като на модел в сюреалистичен сюжет.  Mr. Green Бляскава и жива. Дали отмих варовика и т.н от водата в южна България?! Thinking  Нямам никаква идея. Разлика не забелязвам, нито усещам такава. Но е чиста, определно, финишите са се отмили.  newsm78
 С витамин Ц, нямах пресушаване, Бюти. Обаче ако сте пробвали с канела... Леле, майко! Отново без резултат, относно бутането на цвета, обаче как заплете, изсуши... Не е истина. Колкото и продължително да я отмивах, чак ръцете ми отмаляха, пак беше останала. Като изсуших, продължаваше да има канела в косата и да се рони. Аромата беше дългооо време с мен и околните.  Mr. Green
Фрея, за маските... си права. Но като се замисля, боядисвам се от 6-7 години. И преди това ползвах. Не, че не съм оставала само по шампоан, ( в кризата съм мила и само със сапун), мога и да разреша. Но косата на допир и вид е друга. Мисля, че факторите обуславящи употребата или не на маска/балсам са повече от един- боядисването на косата. Гени, моментното, здравословно състояние, хормони, климат, вода, т.н.  Peace  Wink

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 13:52 от Denisha

# 488
Честит Гергьовден, момичета и весело изкарване на празнуващите!

Благодаря на Марсела за информацията за четката Ровента, изглежда всичко й е наред.  Hug Днес я сефтосах, ама то трудна работа, бе!  Shocked Около 10-ина пъти се заплетох и обърквах копчетата и посоката на въртене непрекъснато.  Laughing Както и да е, много ми хареса резултатът, въпреки премеждията - много естествено стои, успях и леко да завия краищата, има обем. От години не се бях харесвала с права коса. Показвам като за първи опит като се извинявам за лошата снимка:

Скрит текст:

Редактирам, за да кажа на smiling_sun колко ме впечатли косата й. Леле, разкошна е.  Shocked Heart Eyes Късметлийка! С правилните грижи не ми се мисли какво съкровище ще стане  Hug

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 16:56 от FreakOnALeash

# 489
Не, нея я нямам и не съм я ползвала. Не може при моята коса да се замени маската Марокан с балсам. За мен те са различни неща с различни цели и си вземам и маски, и балсами, ако имам възможност.
Densi , би ли споделила за мен какво имаш предвид за маските и балсамите? Благодаря  Hug
Имам предвид, че маските подхранват особено сухи и изтощени коси в дълбочина и се държат точно указано, обикновено по-дълго време, а балсамите кондиционират, затварят люспите на косъма и се държат на косата 1-2 минути и после се отмиват.
Марки като Алтерна например препоръчват задължително след маските им да се използва балсам.
При Марокан балсамите и маските нямат нищо общо като подхранване на косата.

# 490
Много ти благодаря! bouquet

Редактирам, че пропуснах на бубка питането Blush
Бубче, не съм хич по описването на аромати аз. Нежна ненатрапчива е миризмата на пяната, като не е типично парфюмна, по скоро като билкови нотки има, нещо от типа на keune so pure.
ЛИНДЕ,благодаря ти  Hug bouquet
Днес за 2ри път си купих пре уоша на 3мор инчес  Flutter Прекрасен е  Heart Eyes

Момичета,сега имам нужда от сешоар.Преди време обсъждахме Парлуксите,но беше отдавна и не помня кой модел беше най-купуван от вас и откъде-Енцо,Арлен или...Ще се радвам ако ми помогнете  Praynig Hug

# 491
Маската или балсама Pro Fiber от червената серия правят косата по-обемна?
Моята коса в момента не страда от сухота и има нужда от нещо лекичко колкото да има нещо след шампоана.

Тези дни ще дам отзив за ампулите против косопад на Керастас, иска ми се още няколко дни да ги ползвам.

# 492
Момичета, повечето от вас използват и преси, нали? МОЛЯ ВИ, кажете ми дали съм направила добър избор - "Gold N Hot crimper" и за изправяне - "Sedu"?

# 493
elii2401, не ми я омазнява, но моята е толкова жилава и плътна, че почти невъзможно нещо да ми утежни. Придава блясък, умерено контролира фриза, но обикновено съчетавам с други продукти с тази цел. Моята коса е много фризи. Нормално гъсто е.

# 494
Момичета, повечето от вас използват и преси, нали? МОЛЯ ВИ, кажете ми дали съм направила добър избор - "Gold N Hot crimper" и за изправяне - "Sedu"?
Не, тук много малко хора използват преси и то само доколкото съм виждала най, най-хубавите възможни. Повечето хора не ползват въобще или се отказават. Безсмислено е да купуваш продукти за коса за хиляди и да я гориш с преса.
Тези никога не съм ги чувала аз, какви са?

Общи условия

Активация на акаунт