Хасково - 20

• 138 223
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Не препоръчвам др Добрев,  не не знам и останаха ли читави лекари в Хасково. За фетална се насочи към Пловдив или Стара Загора. Аз си следих бременността при него. Но това беше преди 4г. Ако някой има по скорошни отзиви да сподели. Тогава не разполагаше с адекватна апаратура. И не правеше фетална морфология. Не ми се навлиза в детайли. А и знаеш,  че е много относително. Все пак ако се интересуваш мога да ти пиша на личин.

# 541
Препоръчвам го. Апаратурата му от доста време е нова.

# 542
Препоръчвам го с две ръце и за следене,и за раждане.
Бремеността ми не беше от най-леките,благодарение на него износих и родих спокойно детенцето си.

# 543
Здравейте, моля дайте мнение за поръчка на торта в Хасково. Повода е двоен и едната трябва да е за 60 годишен юбилей, а другата за рожден ден една годинка. Видях че има стари теми по въпроса, но са от преди три години, ако имате инфо за нещо по ново или в момента кои са най-добри, моля пишете !

Препоръчнам,прави ги моя приятелка по поръчка и Ваши предпочитания и цените са много разумни https://m.facebook.com/pages/category/Food---Beverage-Company/Торти-за-Приятели-215566902144900/?locale2=bg_BG

# 544
  • Под люляка
Родих 2017г. Следях си бременността при д-р Попиванов ( защото с д-р Петров имат най-новата и добра техника) но избрах да раждам при д-р Добрев, мноого съм доволна. Отношение, внимание, обгрижване и обяснение за всичко. Избрах си го от сайта на АГО. Преди това направих консултации с още 2-ма, но не ми допаднаха. Феталната я правих в Пловдив.

# 545
Здравейте,
Имам бърз въпрос - може ли да ме насочите към платен денонощен паркинг в града? Не съм от Хасково и ще ми трябва да оставя колата за няколко дни.
Благодаря предварително

# 546
На Аида мисля че е денонощен,  намира се в центъра на града,  срещу сградата на НАП,  до ЦУМ. Като се замисля,  май паркингите над реката също са денонощни..но не съм сигурна. Пред сградата на 21 век, отново в центъра се намира в близост до 1ва поликлиника, също има паркинг, май и той е денонощен. На предишната ми работата колегите оставяха служебния автомобил там.

# 547
Пред 21 век не е денонощен и тези над реката също.
Освен този на Аида се сещам също за този в Орфей,за него съм сигурна,че е денонощен.

# 548
  • Mostly in my mind
Ако не се лъжа, до блок 22 в Орфей е такъв.

# 549
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча  добър детски кардиолог в Хасково?

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 18:57 от maca-niki2008

# 550
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча  добър детски кардиолог в Хасково?
Не, защото няма. Има една докторка на Кърджалийска, Христозова ли беше, не помня точно, но няма ехограф. Ако е малко дете и е нужен ехограф, в Пловдив, др Любов Чичикова.

# 551
  • Под люляка
Здравейте, момичета. Моля за информация за детска кухня на Орфей - къде я дават, какви са условията, храната как е?

# 552
  • Mostly in my mind
Дават я в сградата на яслата на ДГ15. Храната е като навсякъде другаде в града. На Дусман. Simple Smile

# 553
Здравейте, момичета. Моля за информация за детска кухня на Одрин - къде я дават, храната как е?

# 554
  • Англия
Вече не е на Одрин, а в малкия Бизнесцентър

Общи условия

Активация на акаунт