Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 60

• 71 145
  • 792
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро момичета  bouquet
От сутринта ми се върти един въпрос в главата  Thinking
До колко според вас са от значение кръвните групи при започване на процедура?
Аз съм 0+,ММ е А-.
Преди време като питах в клиниката,ми казаха,че не пречело за забременяване,но можело да създаде проблем за износване,но да не съм го мислела предварително cry Сега взе и това да ме гложди,има ли момичета,които да имат наблюдения по този въпрос?

# 511
Стеф, до колкото знам, има значение резуса на жената, заради антителата които може да придобие при следваща бременност. За отрицателния при мъжа не съм чувала нищо newsm78

# 512
Това,което аз знам по ? е че няма отношение към забременяването.По време на бремеността  си бият инжекции,а след раждането се прави така наречената смяна на кръвта при бебето.Това е.

# 513
Aya, и от мен имаш силно стиснати палци в понеделник, всичко ще е наред!  Тая зашеметяваща бройка не може да не те направи мама  Hug

# 514
Aya, и от мен имаш силно стиснати палци в понеделник, всичко ще е наред!  Тая зашеметяваща бройка не може да не те направи мама  Hug

Много благодаря и аз силно се надявам, казаха че ако всичко е ок в четвъртък ще е трансфера.  bouquet

# 515
ама си пеете каквото си знаете.
Мен ли визираш? Просто написах, че при мен е било по-различно, т.е. упойката не е била пълна. Няма да "пея" повече, за да не нарушавам нечий деликатен слух  Tired
Ая, всичко ще е наред  Hug
не теб, а всичкото.
жената няколко пъти каза че няма да е с такава упойка, обаче всички и обясниха няколко пъти че тя ще поспи и то всичко ще мине  ooooh!

Бомбарда,

Те упойките не са различни за всяка държава ! Laughing

А каква упойка ще й слагат според Вас, след като жената написа , че ще е венозна?

И не си пееме , а се опитваме да я успокоим, че няма да е в съзнание!

bowuu  bouquet

Обаче става по-заплетено... как така 50 Фоликула ?? Нямам идея... Моите са общо 19 налични..и расте по 2 при естествена овулация.

Квото и да  е - успех !

# 516
Бомбарда,

Е, само така не бяхме казвали на Бамба Joy Joy Joy

# 517
Вики, keylla,благодаря ви за отговорите. bouquet
Четох,за жени,които помятали,защото резус факторът бил различен и се стресирах малко.
Знам,че рибата е още в морето,а аз вече тигана слагам.  Embarassed
но keylla,ще ми разясниш ли как става това със смяната на кръвта на бебето,че ми стана интересно?

# 518
ама си пеете каквото си знаете.
Мен ли визираш? Просто написах, че при мен е било по-различно, т.е. упойката не е била пълна. Няма да "пея" повече, за да не нарушавам нечий деликатен слух  Tired
Ая, всичко ще е наред  Hug
не теб, а всичкото.
жената няколко пъти каза че няма да е с такава упойка, обаче всички и обясниха няколко пъти че тя ще поспи и то всичко ще мине  ooooh!

Бомбарда,

А каква упойка ще й слагат според Вас, след като жената написа , че ще е венозна?

И не си пееме , а се опитваме да я успокоим, че няма да е в съзнание!

bowuu  bouquet

Обаче става по-заплетено... как така 50 Фоликула ?? Нямам идея... Моите са общо 19 налични..и расте по 2 при естествена овулация.

Квото и да  е - успех !
Кое му е заплетеното???? Няколко пъти споменах, че тук нещата са по-различни! Упойката е по-скоро някакво болко успокояващо и си в пълно съзнание !  Моя приятелка в същата болница преди 4 години след стимулацията също е била с ужасно много фоликули и преди пункцията са и сложили свещичка само и хапче през устата, явно им е такава практиката!!!! Включих се във темата за да се успокоя малко, а не да чета неадекватни коментари! Хванала съм се на хорото и нямам избор!!!

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 18:43 от Aya39

# 519
Момичета, мен ме тормози друг въпрос. Естествено, че ще разговарям и с нашата лекарка, но все пак и вас да питам. Колко оплодени ембриона се връщат? Възрастта ли има значение?

# 520
Натали,2-3 ембриона обикновено връщат.Ако са с по-голям потенциал за имплантация може и по-малко.Възрастта не мисля,че има значение.

# 521
Благодаря ти много! И аз съм чела, че горе долу толкова връщат, но пак зависело от някои фактори. Уф колкото по-наближата толкова повече се притеснявам

# 522
5-дневните ембриони са с голям потенциал.

# 523
Aya39, не се връзвай на всяко нещо Hug Аз те прочетох и разбрах още първия път, но исках да питам дали има опция в информираното съгласие относно упойката. В смисъл, ако откажеш да подпишеш и посочиш като причина вида упойка, няма ли да се съгласят да променят нещо?

Разбирам, че търсиш успокоение, но с риск да те стресна, ще кажа, че 50 фоликула са наистина много за без или лека упойка. Казвам това, с уговорката, че не знам какво точно ще ти слагат и се надявам всичко да мине бързо и безболезнено за теб Hug

# 524
Стефи за съжаление не мога да ти го обясня медицински.Имам 2 приятелки коита са с - резус фактор и имат здрави дечица.Помня само че се поставят инжекции анти д гама глуболин,а на бебчето някаква система в първите часове след раждането.Най добре лекар да ти обясни точно и подробно,но не страшно.Вече медицината  в това отношение си е решила проблема

Общи условия

Активация на акаунт