Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 87 029
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Аз изгледах и 5-те серии, остана само финала на първи сезон - харесва ми, но очаквах повече екшън, заради трейлърите, които пуснаха преди началото. Преди всичко очаквах самият Клевърмен да прави повече неща, а не само да се тюхка.
Косматите са с различно ДНК - по-силни, по-издръжливи, живеят стотици години.

# 136
  • Вестерос
Как се пише на английски да го гледам

# 137
Как се пише на английски да го гледам
Cleverman - има го в Замунда.

# 138
  • Вестерос
Мерси, тегля  Laughing

# 139
  • Gotham City
Загледах сега 12 monkeys, за който казват, че Containment го имитирал, ми кофти работа, копието да е в пъти по-добро от оригинала....

# 140
  • Вестерос
Аз пуснах Клеверман, хареса ми първа серия, що не казахте , че и Джора играел  Laughing

# 141
Той е от лошите, впрочем Simple Smile А аз като съм гледала съвсем малко от Троновете (покрай мои близки), и все се чудех, откъде ми е познат, докато не ме светна прозрението  ooooh!
12 маймуни не е за вируса, а е за пътуване във времето, парадокси и мистерии. Заразата е почти незначителна в по-новите епизоди. Containment имитира най-вече постера и то по много нагъл начин - ако бях от създателите на сериала щях да ги съдя:
Скрит текст:

# 142
  • Gotham City
Да, постера си почти 1:1, много брутално, аз дори, не знаейки, че 12 маймуни е на SyFy, помислих, че са свързани, но все пак, за мен "имитацията" е по-добър, въпреки, че няма много място за сравнение, реално са си различен типаж сериалите.

# 143
  • София
„Voyage Of Time” на Терънс Малик - това ще бъде една наслада за окото, озвучена от Брад Пит

# 144
 bouquet

Пиршество за сетивата  Party

Ще взема да го пробвам тоя Клевърмен (щом го хвалите), не знам що го помислих за тъп  33uu

# 145
Задава се интересен сериал с Уинона Райдър - Stranger Things

# 146
Айде и Уинона Райдър, сериално изкушена  Simple Smile

О, зловещо детенце мернах  newsm43 Ще се пробва задължително  smile3508

# 147
  • Вестерос
Определено, бройката на новите, които искам да пробвам се увеличава главоломно  Laughing

# 148
  • КиТ
От кога се точа аз на Killjoys,вчера го почнах,наистина наподобява тъмната материя Peace

# 149
  • Разпиляна във въображението
Почнахме Тъмната материя и с ММ се спогледахме. Ама грам не си спомнихме как завърши предишния сезон. Спряхме го. Ще тегля последния епизод от първия сезон Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт