VOYO пита кой е вашият любим сериал и подарява таблет!

• 20 526
  • 170
  •   1
Отговори
# 120
Любим сериал - Стоте

# 121
Здравейте сладури от VOYO!!!

Реших да гласувам, обаче:
- Кое от 40-те заглавия привлича вниманието ви?

-От посочените 40 в наличност са 32 заглавия.

-Липсват страхотни сериали от излъчените по БТВ.

- С извинение и риск да ме линчувате, но платената ви платформа VOYO, едва ли се интересува от любимите ни актьори и историята на даден филм-"нажежената" дискусия във вашия офис няма да се охлади с гласуването в БГ МАМА Joy, Все пак разигравате томбола(безплатен 3-месечен абонамент и таблети).

-Уважаеми служители на VOYO, малко по- сериозно отношение към всичките ви потребители и респективно към тези от бг мама( уверявам Ви, че хората тук са доста информирани- повечето филми и сериали са преведени доброволно, преди вашето излъчване), би ви било само от полза.

- P.S. Водещата Ради от промото е симпатяга, дори и с червило по зъбите. Grinning Grinning Grinning

Моля Ви не приемайте написаното, като гола критика- просто добри пожелания. bouquet

Любим сериал:

-"LOST"

-"ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ"("Каква е вината на Фатмагюл")- прекрасен сериал, невероятна актьорска игра, пресъздаващ истинска история вплела добър сценарий и режисьорско виждане- за съжаление, обезобразен с безобразен дублаж на български език.

-"Новите съседи", както и старите серии- просто невероятни бонбони Heart Eyes

-"Столичани в повече"- нашият достоен дан в комедийните сериали.

Здравей мила Sincerita,

Благодарим ти за споделената обратна връзка. Искаме да те уверим, че на платформата ни са налични над 40 сериала, в които влизат както турски, индийски, руски, американски, така и български продукции.
Знаем, че има сериали от bTV канала, които не са налични вече и на VOYO.BG, но за сметка на това, пък се стараем да обогатяваме с нови заглавия, които са специално само за VOYO.BG - такъв е сериалът "Фалко".

Радваме се, че виждаме споделен избора ти за любими сериали. Пожелаваме ти успех в томболата и ще се радваме да споделяш често всичко, което те вълнува.

До скоро!по малко са,защото някой сериали като минат 14 дена ги махат,не по тяхна вина разбира се а по искане на собствениците и авторското право Simple Smile

# 122
Любими сериали:
1. Стажанти
2. Новите съседи

По принцип фаворит ми е "Кухня", но не го видях в заглавията....
    няма и да го видите освен ако собствениците на сериала позволят да се качи в платформата

# 123
  • Варна, Пловдив
"Новите съседи" - от предлаганите сериали само този следя.

# 124
Отваря се анкета на сайта. Име на човека, телефон и просто цък на една от 40-те опции. Даже може и опция за който не иска награди, но пък има мнение да цъка (анонимен глас) - това в случай, че е важно кой сериал ще спечели своеобразното първо място та за повече гласове.

# 125
Аз харесвам Завръщане този филм ми разкри живота в Анадола  за клановете за суровия живот никога нямаше да зная за суровите турски закони

# 126
И аз харесвам "Новите съседи".

п.п. Много ми е странно как предлагате опция "Тествай безплатно 7 дни", обаче, за да тестваш безплатно, вече трябва да си се абонирал и платил.  Crazy Това е все едно да правят промоция на салам (да речем) в някой хипермаркет и да имат приготвени парченца салам за проба, обаче да ти дадат да пробваш безплатно от тях, единствено в случай, че преди това си купиш една пръчка от въпросния салам.

Здравей, кукумицинка,

За да се възползваш от 7 дни тест период е необходимо само да се регистрираш, не предплащаш допълнително. Ако се опитваш да пуснеш своя тест период с имейла, с който вече си била регистрирана и платила абонамент в предишен период - то тогава няма да можеш, тъй като тест периодът е валиден еднократно.

Ако не това е твоят случай, ни пиши лично на имейл voyo@btv.bg, за да ти помогнем.

До скоро!

Здравейте, аз влязох в сайта с фейсбук профила си, системата Ви предлага тази опция, за да не се регистрираш специално, натискам "Тествай безплатно за 7 дни" и стигам до съобщението:

Цитат
Тествай безплатно 7 дни
За да тествате безплатно услугата за 7 дни е нужно да въведете данните на валидна дебитна или кредитна карта. След изтичане на тестовия период, ще бъдете таксувани автоматично 8 лева на месец.

Не съм ползвала това тестване предишен път, не мисля, че въобще съм ползвала някога Войо. Просто иска данните на валидна кредитна или дебитна карта, за да се тества. Ако е в мен грешката, кажете къде греша. 

За мен нормалната ситуация е:
Тестваш ---> харесва ти тестването ---> плащаш си за абонамента и тогава ти искат номер на кредитна/дебитна карта.
Тестваш ---> не ти харесва ---> от какъв зор ще те абонират насилствено автоматично след тестовия период.

# 127
Моят любим сериал е "Светлината на моя живот" - за мен няма по-добър сериал от него. Историята, актьорите, героите, музиката - всичко е страхотно ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Гледам всеки един епизод с голямо нетърпение. Сурадж и Сандия са най-прекрасната и уникална двойка - те са пример за една голяма, силна и истинска любов ...  txtloves txtloves txtloves Особено в днешно време, когато ценностите са толкова разклатени - те ни показват какво значи истинска любов и подкрепа между двама съпрузи ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Освен това сериала е много поучителен и често историите в него са взаимствани от живота и в края на всеки трак има някаква поука към зрителите ...  newsm44  newsm44 newsm44 За мен това е най-добрият сериал.  newsm18 Heart Eyes Flushed Гледам дори повторението на сериала по БТВ Лейди - както и епизодите по БТВ.  newsm51 Любимите ми актьори са Анас Рашид и Дипика Сингх/ Сурадж и Сандия - мечтая да ги поканите в България и да мога да ги видя на живо ...   Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Другият ми най-любим актьор е Берк Октай/ Синан от Опасни улици, Хакан от Надежда за обич, но той е по друга телевизия.  newsm76 newsm76 newsm76 Обожавам Берк от години и следя всички сериали свързани с него. Преди броени дни в Турция приключи сериала му "Статус на връзката: Объркан" - надявам се да видим този страхотен негов сериал и в България.  Praynig Praynig Praynig Сериала е много хубава романтична комедия ...  smile3521  Kissing Heart loveuuu Берк е изключителен - ще се радвам да го поканите в България някой ден - обожавам го ...  Praynig Praynig Praynig Другият ми любим актьор е Хуан Алфонсо Баптиста/ Гато - Оскар от "Трима братя, три сестри" и Маркос от "Жената в огледалото" - той е изключителен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Знам, че тези сериали не са налични на Войо, но ги гледах преди време по БТВ, също и повторението по БТВ Лейди ...  smile3534 Дори видях Гато на живо ...  txtloves txtloves txtloves

"Цветовете на любовта" със Сара и Ангад също е прекрасен сериал. Дано някой ден видим и другият им общ сериал Ram Milayi Jodi ...  Praynig Praynig Praynig От списъка със заглавия, които сте дали много харесвам също сериалите Сияйна Луна, Земя на честта, Част от мен и Малки Сладки Лъжкини!!!  newsm76 newsm76 newsm76

Но за мен номер 1 си е "Светлината на моя живот" - на него не пропускам нито епизод. Дори ги гледам по няколко пъти - наистина уникален сериал. Надявам се да видим всички епизоди от него ...
smile3525 Kissing Heart Two Hearts  Praynig Crazy

# 128
   За мен "Новите съседи" е сериалът! Вкъщи сме огромни фенове и се скъсваме от смях. Актьорите са мнооого добри, подбрани са идеално за образите си и само като ги видя, без да говорят, ме напушва на смях. Мога да ги гледам много пъти без да ми втръснат и въпреки, че знам какво ще се случи, пак да ми е интересно и страшно забавно! Няма какво да си говорим, това е сариала!!!  Peace

# 129
Какво гледате?

В момента гледам сериалите "Светлината на моя живот","Земя на честта" и "Новите съседи".

Кой е актьорът, който ви вълнува?

Фабиан Риос от "Земя на честта". Страхотен актьор, много добре влиза в отрицателната си роля. Много силно въздействие има.

Коя е историята, която ви вдъхновява?

Историята на Сурадж и Сандия от "Светлината на моя живот". Любов, която устоява на време, разстояние и хора.

Кое от 40-те заглавия привлича вниманието ви?

"Светлината на моя живот","Земя на честта" и "Новите съседи".

Кои са любимите ви сериали и защо?

"Светлината на моя живот", защото показва една силна любов, индийските традиции, ценности, които трябва всички да притежаваме.

"Земя на честта", защото е една съвкупност от красиви лица, вълнуващи истории, забовни моменти.

"Новите съседи"[/i], защото това е сериалът, който ме разсмивапостоянно, има култуви реплики и страхотни актьори, които влизат прекрасно в шантавите си роли.

# 130
Любим сериал ми е "Новите съседи", защото е разтоварващ, смешен и ми дава много интересни за мен познания за манталитета и културата на друга нация.

# 131
Малки сладки лъжкини. Не се интересувам от турски, индийски и пр. сериали

# 132
  • Sofia, Bulgaria
Мутра по заместване"
"Двама бащи - двама сина"
Ризоли и Айлс: Криминални досиетa
Част от мен
Кварталът на богатите
Твоят мой живот
Хайде,качвайте новите сезони  Peace

# 133
  Така е ,качвайте новите сезони на сериалите  Peace    Спирате един , почвате друг  това разпокъсване  Не ми харесва !

# 134
  • Berlin
Има отговор "Откраднат живот". Joy
Иначе да си кажа - харесвах Ирис, Двама бащи, двама синове и Тайните на времето.

Общи условия

Активация на акаунт