VOYO пита кой е вашият любим сериал и подарява таблет!

• 20 520
  • 170
  •   1
Отговори
# 135
  • София
                От изброените сериали харесвам доста, но най-вече:
                "Завръщане"," Нишките на съдбата", "Екатерина Велика".

# 136
  • велико търново
Кухня Руски
Новите съседи Испански

# 137
Новите съседи

# 138
"Екатерина Велика" е сериалът, който следа с голям интерес. Обичам филми, базирани на исторически събития и\или личности. Несъмнено, героинята, изпълняваща главната роля ми е любимия персонаж. Весели празници!

# 139
"Екатерина Велика"
"Част от мен"
"Нишките на съдбата"
"С аромат на Свети Валентин"

# 140
  • София
Легендата за Испания
Екатерина Велика
Част от мен

# 141
"Светлината на моя живот" и "Новите съседи"

# 142
По принцип любимият ми сериал е Кухня, но вие в момента не го излъчвате.
От листата на Voyo, любимият ми сериал е Двама бащи, двама синове

# 143
"Новите съседи" ми е любим!

# 144
"Новите съседи"! Много забавен и лично за мен - релаксиращ сериал. Почти всички ситкоми с много малко изключения.

# 145
  • София
 Мутра по заместване.

# 146
Ползвам Voyo вече две години, доволна съм от услугата. Регистрирах се заради един турски сериал - "Север -Юг", може да се смеете и вие, като близките ми, но аз си харесвам сапунките, успокояват ме:)
Не ми се гледа серия по серия обаче, изнервящо е, затова чакам да свърши по тв и ги започвам по 2-3 серии във Войо. Това което ме дразни и се надявам да го вземете предвид е, че липсват началните серии на някои сериали, както в момента на "Част от мен" .Преди това пък исках да гледам "Огледален образ"(  ако не греша) там пак липсваха серии, дори мисля целия пръв сезон. Какъв е смисълът вторият да е там, като няма как да видя началото?

Иначе фаворит ми е " Столичани в повече"
Гледам и предавания -" Мастър Шеф", " Истински истории", "Предай нататък" и " Мисия моят дом"

Поднових абонамента си октомври миналата година, та не мога да участвам в играта:)

И не на последно място да кажа, че когато имах проблем с достъпа до услугата( оказа се от моят таблет)
едно много любезно момче се занимава с мен един час по телефона:) Има и обслужване и обаратна връзка, което ми допадна.

# 147
Поради липса на много време напоследък сериалите, които следя са два- "Светлината на моя живот" и вечер "Новите съседи" Peace

# 148
"Екатерина Велика" - история, аристократизъм, финес.

# 149
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какво гледате? - Гледам всякакви неща според настроението и предложенията на десетките канали в момента, в който съм пред телевизора. Най-често научно-популярни филми.
Кой е актьорът, който ви вълнува? - В момента никой. Но доста дълго ме интересуваха живота и проектите на Чаатай Улусой.
Коя е историята, която ви вдъхновява? - Този въпрос ме затруднява. Може би вдъхновението ми не идва от истории, макар да има такива, които са ме развълнували и то дълбоко.
Кое от 40-те заглавия привлича вниманието ви? - От моментната листа на Войо ми допадат "На крачка от небето" и "Бог да ни е на помощ". И двата са леки кримки с комедийни елементи, което напълно ми допада за разтоварващо гледане. На "Библиотекарите" също мога да хвърля поглед, но на моменти иронията там се губи и прелива в безвкусица и откровен тъпизъм.

Общи условия

Активация на акаунт