Съпругът ми сложи инкубатор в спалнята

• 5 021
  • 34
  •   1
Отговори
Отношенията ни са охладнели отдавна, но инкубатора в спалнята буквално ме тормози със звукови сигнали. Той има проблеми със слуха  и не го чува. Отдавна не спя в спалнята, но звука му се чува в цялото жилище. Жилището е на моите родители, многократно съм казвала да си събира боклуците и да ми изчезва от живота, но само боклуците му се увеличават. Какви законови мерки мога да предприема или просто съвет? Мисля да го уведомя, че това нещо ако не изчезне до довечера, няма да има пиленца.

# 1
Намери си адвокат, той най-добре ще те посъветва какво да направиш.
Да убиеш малки пиленца не е решение на основния ти проблем, който е нетърпимостта към мъжа.

# 2
  • Далечният изток
Що не се разведете?

# 3
Само така мога го принудя да го премести, инкубатора е тук от 4-5 дни и аз не искам това с пиленцата. Ще говоря с адвокат.  

За развода само си мечтая, гонила съм сигурно 2000 пъти, накрещава се и продължава да досажда.

# 4
Има много по-смислени неща да правиш, вместо да пускаш пързалки в този форум. Направо сте за бан такива.

# 5
Има много по-смислени неща да правиш, вместо да пускаш пързалки в този форум. Направо сте за бан такива.
Не е банан, истина е.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:26 от vili_vel

# 6
И на мен ми заприлича на пързалка, но какво пък, възможно е и такъв битов проблем да се яви.

Това с инкубатора  е временно положение, предполагам, докато се излюпят пилците, не ли? Ако ще гледате пилета заедно.

Ако ще се развеждате, разберете се и той би трябвало да се изнесе, щом жилището е твое. Имаше тема, обаче, от която съм запомнила, че това не е много лесно, ако не желае да го направи доброволно. Може би трябва да се посъветваш с адвокат.

Сега си ядосана, но пиленцата не са ти виновни. Като бях малка в предучилищна възраст,  баба ми ме гледаше в едно село от северозапада. Тя живееше със своята сестра и по това време си вземаха пиленца да гледат кокошки. Та купила тя,  в една кутия писукат 20_тина пиленца и ги държат я стаята на топло. Обаче на сестра и през нощта много и пречил шумът от писукането и драскането и ги изнесла пред вратата на къщата. До сутринта някакво животно - пор, или белка да ги намери и издуши до крак, всяко пиленце с две кървави точки на вратлето, без да ги яде, тая твар. Много ми беше мъчно за бедните животинки.

# 7
И на мен ми заприлича на пързалка, но какво пък, възможно е и такъв битов проблем да се яви.

Това с инкубатора  е временно положение, предполагам, докато се излюпят пилците, не ли? Ако ще гледате пилета заедно.

Ако ще се развеждате, разберете се и той би трябвало да се изнесе, щом жилището е твое. Имаше тема, обаче, от която съм запомнила, че това не е много лесно, ако не желае да го направи доброволно. Може би трябва да се посъветваш с адвокат.

Сега си ядосана, но пиленцата не са ти виновни. Като бях малка в предучилищна възраст,  баба ми ме гледаше в едно село от северозапада. Тя живееше със своята сестра и по това време си вземаха пиленца да гледат кокошки. Та купила тя,  в една кутия писукат 20_тина пиленца и ги държат я стаята на топло. Обаче на сестра и през нощта много и пречил шумът от писукането и драскането и ги изнесла пред вратата на къщата. До сутринта някакво животно - пор, или белка да ги намери и издуши до крак, всяко пиленце с две кървави точки на вратлето, без да ги яде, тая твар. Много ми беше мъчно за бедните животинки.
И на мене мие мъчно за пиленцата, аз работя от вкъщи и това постоянно свирене ме тормози. Той си е на работа. Поставям въпроса всеки ден по няколко пъти, той е пенсиониран полицай и махането на инкубатора е нарушение на "човешките му права".

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:32 от vili_vel

# 8
Какви пиленца за пет дни. Това са още яйца. Директно изкючвам машината, а яйцата си заминават.
Жилището е твое, а не ползваш спалнята...
Какво като ти се навиква, пускай молба за развод и да се изнася.
Боже, какви неща обсъждам.

# 9
Първи април беше вчера. Joy

# 10
Тази тема е абсурдна...

# 11
  • София
Сложи кошер в отсрещния ъгъл и насади доматки.

# 12
Гласувам за кошер и аз! Брилянтна идея. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 13
Не искам да вярвам, че ситуацията е реална.

# 14
Не искам да вярвам, че ситуацията е реална.
Реална ситуация с пенсиониран полицай. Ако си спомняте един такъв гръмна апартамент във Вaрна.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 12:26 от vili_vel

Общи условия

Активация на акаунт