Съпругът ми сложи инкубатор в спалнята

• 5 042
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Е, ти ако имаш съмнения, че може чак дотам да се стигне, пилетата не са чак такъв дерт...

# 16
Обадете се на Жоро Игнатов и Съдебен спор! Мисля че отговаряте изцяло на изискванията за участие.

# 17
  • София
Има много по-смислени неща да правиш, вместо да пускаш пързалки в този форум. Направо сте за бан такива.
Винаги има желаещи да се пързалят. Защото очевидната лъжа евентуално можело да бъде истина.

# 18
А за прасенце в банята кво ще кажете?
Едва ли темата е пързалка, има си такива хора, но защо точно в спалнята,  гараж или някое друго помещение нямате ли? Тва нещо си има отопление така или иначе, едва ли го разбирате сложил там само заради топлото

# 19
  • Обран бостан ;)

Козичка. Не яде много и мляко ще дава. Wink

п.п. Може и крава, ама е много голяма, яде много и съответно ака много. Trollface

# 20
  • София
Едва ли темата е пързалка, има си такива хора, но защо точно в спалнята,  гараж или някое друго помещение нямате ли? Тва нещо си има отопление така или иначе, едва ли го разбирате сложил там само заради топлото

Между студенти в Студентски град:
- Брат, голям глад е, хайде да си гледаме едно прасе на терасата?
- Брат, много е мръсно бе!
- Нищо, то ше свикне...

# 21
Права сте, има си къща на село, тук има пристройка, а аз си мисля,  че той има психически проблеми. Не виждам друго обясняние, защото имаме няколко караници, просто така си е решил. Упрекна ме, че му нарушавам човешките права и че тъй като съм ядяла яйца трябва да мълча. Братовчед му имаше два апартамента и в единия гледаше пилета.
Вече се посъветвах с адвокат и довечера ще има развитие.

# 22
Тия пилци не миришат ли гадно?

# 23
В моя случай е инкубатор, а в случая на братовчед му славата му се носеше из града. И да миришат, писукат, а като станали по-големи и кукуригали, съседите му се оплакваха.

# 24
  • Някъде там
Само така мога го принудя да го премести, инкубатора е тук от 4-5 дни и аз не искам това с пиленцата. Ще говоря с адвокат.  

За развода само си мечтая, гонила съм сигурно 2000 пъти, накрещава се и продължава да досажда.

Ха ха ха. Накрещява се и продължава да досажда.
Ох то хубаво пързалка но тази съвсем детинска.🤣🤣🤣
Друг вариянт няма ли ? Развод нещо..изнасяне от къщата.

# 25
Винаги съм си мечтала за кон на балкона. Виждам, че има надежда като се пенсионирам.

# 26
Значи цялото семейство са любители на пилешко. Щом чак в апартамента гледат....

Иначе инкубаторът е просто една кутийка, мен детето много ме молеше да си излюпим пиленца, като беше малко, веднъж видя на пазара и се очарова.
Даже са и доста евтини.

https://sellzone.bg/za-rasteniya-i-zhivotni/inkubatori-1

Не знаех, че са шумни.

# 27
Не знаех, че са шумни.

Не са. Има моторче, което е шумно колкото вентилатор на компютър - 12V; има температурен датчик, който е светлинен - мигаща лампичка на дисплей. Няма какво да мирише или да цапа, защото вътре има яйца.
Идеята на инкубатора е яйцата само да се излюпят, и понеже това не става по едно и също време, веднага след излюпването им се вадят и се поставят в клетка за отглеждане на пилета. Оставането им в инкубатора е опасно за тях, защото вътре се поддържа температура и влажност, подходяща за яйца, а не за вече излюпени пилета.

Пълна глупост е тази тема, не знам кой изобщо ги допуска такива гаври с аудиторията.

# 28
Не знаех, че са шумни.

Не са. Има моторче, което е шумно колкото вентилатор на компютър - 12V; има температурен датчик, който е светлинен - мигаща лампичка на дисплей. Няма какво да мирише или да цапа, защото вътре има яйца.
Идеята на инкубатора е яйцата само да се излюпят, и понеже това не става по едно и също време, веднага след излюпването им се вадят и се поставят в клетка за отглеждане на пилета. Оставането им в инкубатора е опасно за тях, защото вътре се поддържа температура и влажност, подходяща за яйца, а не за вече излюпени пилета.

Пълна глупост е тази тема, не знам кой изобщо ги допуска такива гаври с аудиторията.
Има аларма за висока и ниска температура, включва се произволно.

# 29
Значи цялото семейство са любители на пилешко. Щом чак в апартамента гледат....

Иначе инкубаторът е просто една кутийка, мен детето много ме молеше да си излюпим пиленца, като беше малко, веднъж видя на пазара и се очарова.
Даже са и доста евтини.

https://sellzone.bg/za-rasteniya-i-zhivotni/inkubatori-1

Не знаех, че са шумни.
Но какво ще стане с пилетата след като се излюпят? Леле а нашите не даваха котка или куче.

Общи условия

Активация на акаунт