Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 744
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
pospalancho некоректно са постъпили с Вас, но защо не ходихте да я върнете, като сте си заплатили и за 4-те колела /ако правилно разбирам/? Аз бих се разправяла що да си мълча?

# 481
Привет на всички и честит празник!
Къде мога да поръчам торта с нестандартна форма и украса? Примерно във формата на дамска чанта.
Да е красива и вкусна.
Благодаря!

Magnolia, срещу Строителния техникум.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.432256413566129.107374 … 627802&type=3

# 482
Момичета понеже по-назад се коментираше смяната на личен лекар през този месец и ние бляхме досега, а и аз не съм наясно с нещата искам да питам: важи ли още и ако се иде в понеделник да се заяви няма ли да е късно?

# 483
  • Майничка
Смяната е юни и декември, не се притеснявай! Simple Smile

# 484
А какви документи трябват?

# 485
Благодаря, относно документите и това ме интересува.

# 486
  • Пловдив
А какви документи трябват?

Каквото искаш да си вземеш от стария ЛЛ,си го вземи като документи.При новия лекар отиваш,казваш,че искаш да си негов пациент и той попълва един лист,подписваш и това е.Той си го носи в Касата.Ти нямаш друг ангажимент и реално никакви документи не ти трябват за прехвърляне.Не сте и длъжни да уведомявате стария ЛЛ,че го напускате

# 487
Много ти благодаря, Елфи! bouquet

# 488
# 489
  • до едно тепе
Само синята книжка трябва за смяна на ЛЛ. Друго не съм вземала. Всичко пускано по ЗК го има в здравното досие и след прехвърлянето би трябвало новия ЛЛ да има достъп до него.
Ивекс не ми се разправяше, защото не съм сигурна,че изобщо ме разбраха какво искам. Попитахме ги за задните колела и казаха да може да ги сменим, ако не ви пречи,че ще са различни. Попитах ами ако сменим и предните, казаха много скъпио ще ви излезе, питах колко пък да е скъпо и казаха ми 60лв. Взехме си количката да помислим и после мъжа ми я занесе след 2 седмици. Какво им е казал не знам. Общо взето трябваше и него да насмета,че не им е уточнил какво сме говорили, но реших да не се нервя повече. Той си мислел, че като сме се разбрали веднъж и те щели да помнят.  ooooh!

# 490
А някакви препоръчки за ЛЛ?
За Тракия предпочитам.

# 491
pospalancho в случая и мъжа ти има вина, те не са длъжни да помнят нещо от преди две седмици при положение, че само сте говорили. Но защо са Ви взели 60 лв? Нали това е била договорената цена и за предните и за задните колела. Както и да е, може би става въпрос за недоразумение. Не съм компетентна, не съм имала взаимоотношения с фирмата и не мога да раздавам мнения.  Peace Просто ми стана интересно.

Аз да помоля за препоръки за ЛЛ в Кючука.

# 492
  • filibeto-maina:)
Здравейте, днес бях в Джъмбо и всеки път се разочаровам, че там не срещам служител който да ме опъти къде да немеря дадено нещо.
А въпросното нещо беше специфично и незнам къде да потърся, затова се обръщам към вас.
Търся едни ластици които минават под матрака и задържат завивката на детето да не се открива.
Детето ми много се върти, а не понася спален чувал.
Ако сте виждали подобно нещо в голям магазин, ще помоля и да ме насочете горе долу на кой щанд са.
Благодаря

# 493
  • Пловдив
Интересно е това за ластиците и аз бих си взела, моята на 5 и нещо години спи в спални чували, много е зле положението с въртенето. Освен това се чудя какво да закрепя отстрани на леглото й (стандартна спалня), за да не падне и от нея. Много смешно с някакви прегради това голямо легло  Joy

# 494
Интересно е това за ластиците и аз бих си взела, моята на 5 и нещо години спи в спални чували, много е зле положението с въртенето. Освен това се чудя какво да закрепя отстрани на леглото й (стандартна спалня), за да не падне и от нея. Много смешно с някакви прегради това голямо легло  Joy

Ох,  ние сме само на годинка и кошарата вече ни  тясна от въртене и се буди постоянно. Пробвах при нас в леглото,  но няколко пъти беше на косъм да падне. Сложих един матрак на пода и от няколко дни спим така. Поне се стопли времето.
Относно гумите- мъжът ми е питал Вис Виталис- оттам са казали,  че ще ги пратят някъде за мостра и ще ни снабдят  нови:)

Общи условия

Активация на акаунт