Къде в Пловдив? - 64 тема

• 74 908
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Принципно 36 ти върши работа, но трябва да го хванеш или от Сточна гара, или горе на Бетонния мост. Ако го хванеш на Бетонния мост, ги броя 8 спирки, а от Сточна гара - 7. Общината се намира в сградата на Полиграфията, но входът е отстрани на сградата, на "Толстой", а не откъм булеварда.
36 не минава ли през гарата , не през Бетонния мост? Мисля, че през бул. Ал.Стамболийски, бул. Н.Вапцаров ,Коматевски възел -Гарата!?! Или ми е стара информацията  Thinking

# 61
През Бетонния мост минава 36.  Peace

# 62
  • Пловдив
36 от три години върви горе през моста. Спирката май се пада някъде срещу Била, ако не се лъжа, защото съм пътувала 2-3 пъти нататък.

# 63
  • Пловдив
36 от три години върви горе през моста. Спирката май се пада някъде срещу Била, ако не се лъжа, защото съм пътувала 2-3 пъти нататък.
ooooh! добре ,че ви попитах, да не се чудя "този рейс, къде отива"  Embarassed

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 13:06 от deer

# 64
  • ПЛОВДИВ
Здравейте!
Знаете ли кои фурни ще приемат агнета за печене?
Благодаря много Simple Smile

# 65
Здравейте!
Трябват ми прясно изпечени ядки на килограм(лешници, бадеми, индийско кашу)

# 66
Здравейте!
Трябват ми прясно изпечени ядки на килограм(лешници, бадеми, индийско кашу)

дано има някъде, ако може и да са на пещ, купувам си винаги от друг град, особено макадамия прясно изпечена е много вкусна

# 67
  • в сърцата на децата <3
А защо не си вземеш сурови и не си ги изпечеш  newsm78 Изброените от теб съм купувала сурови от Триумф, но и от много други места (това защото ям само сурови ядки) - дори по павильончетата за ядки има  Peace

# 68
А защо не си вземеш сурови и не си ги изпечеш  newsm78 Изброените от теб съм купувала сурови от Триумф, но и от много други места (това защото ям само сурови ядки) - дори по павильончетата за ядки има  Peace
♥snow_angel♥ , не ми се занимава, ще взема да ги изгоря, а и ми трябват 3-4кг.Предпочитам да са готови изпечени.
Преди имаше витрина с печени ядки в Кауфланд, но отдавна я затвориха.

# 69
  • Пловдив

Преди имаше витрина с печени ядки в Кауфланд, но отдавна я затвориха.

Витрина печени ядки има в Слънчеви лъчи Кичука,също на будката за ядки пред Слънчеви лъчи 1.В Лекси мисля,че същото съм виждала витрина с ядки.Триумф в Тракия май и те имат,до плодовете и зеленчуците

# 70
Това са витрини обаче, те се стараят да поддържат ядките пресни, но често не им се получа
Прясно изпечената ядка няма общо с тази от витрините по магазините
В София има на Граф Игнатиев, в мола на Цариградско имат щанд, има много места с прясно изпечени ядки, в Пловдив май нямаме, не че е голяма драма, но друго си е

# 71
За ядки на четвъртък пазара преди имаше едно магазинче точно срещу входа на супермаркета, където печаха фъстъци на място, за други ядки нямам спомен

# 72
  • Майничка
В подлеза на Тримонциум са отворили някаква уж пекарна за ядки, но малко ме съмнява дали го правят на място.

# 73
Същите ядки като тези пред Четв.пазара. Май само фъстъците са им печени на място.

# 74
  • Пловдив
Това са витрини обаче, те се стараят да поддържат ядките пресни, но често не им се получа
Прясно изпечената ядка няма общо с тази от витрините по магазините
В София има на Граф Игнатиев, в мола на Цариградско имат щанд, има много места с прясно изпечени ядки, в Пловдив май нямаме, не че е голяма драма, но друго си е

Имаме. Във фреш бара на центъра, този, който вече е на втория етаж, диагоналния ъгъл на джамията! Пекат лешниците и кашуто в специална машина, не знам точно пещ ли е, но няма по-вкусни и здравословни печени ядки оттам (поне не съм намерила из града). Иначе и ние ядем сурови, но за гости не е удачно. Цените са високи!
Христос Воскресе и весел празник на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт