Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 830
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Къде в района на Каменица и центъра мога да купя бъбрековиден ключ за велосипеди? Купих балансно колело на малката, обаче наличните ключове не стават, а не успявам да намеря друг и е сглобявано колкото може на ръка. Вариант е и да го закарам някъде да го стегнат, само да е някъде наблизо..

# 271
  • Пловдив
Пух ела при нас да видим дали ще го оправим. В един квартал сме! Пиши ми на лични. Безплатно разбира се. По принцип тези ключове вървят с колелото, ако не е втора употреба!!

п.п Дъщеря ми боядисва камъни и миди с лакове за нокти и понеже не ми се харчи повече от левче за подобен лак - къде (около центъра) да се ориентирам да купя няколко евтини лакове, но все пак да има избор? Колко струват все пак най-евтино лаковете? Все съм виждала българските Голдън роуз в големи кутии по разни места,но сега като тръгнах да купувам и не ми изкача нито едно място!

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 23:24 от Josefin

# 272
  • Пловдив
п.п Дъщеря ми боядисва камъни и миди с лакове за нокти и понеже не ми се харчи повече от левче за подобен лак - къде (около центъра) да се ориентирам да купя няколко евтини лакове, но все пак да има избор? Колко струват все пак най-евтино лаковете? Все съм виждала българските Голдън роуз в големи кутии по разни места,но сега като тръгнах да купувам и не ми изкача нито едно място!

В Елитис в Централна поща съм виждала лакове за 1 лв, мисля че даже имаше и за 0,75 лв най - различни цветове.

# 273
  • Пловдив
Чудесно, благодаря! Елитис не че знам какво е, но щом е в пощата, ще го намерим!  Hug

# 274
Чудесно, благодаря! Елитис не че знам какво е, но щом е в пощата, ще го намерим!  Hug
И аз щях да предложа същото. За по- лесно ориентация- входът с/ у хотела,  по стълбичките и после вдясно:)

# 275
Josefin, много мило, благодаря bouquet Писах на лични Peace

# 276
мами, моля ви помагайте. не мога да изчета толкова теми назад, дори и тези 18стр ми идват доста. въпросът ми е къде мога да намеря свестен дерматолог. става въпрос за детенце на 1,2г. от един месец сме със зверски обрив по гениталиите, дупето и свивките и вече съм се видяла в чудо  #Crazy #Crazy #Crazy. няма нещо, което да не съм опитала и няма минаване. на мен ми се плаче вече като го видя, а какво ли му е на малчо. дали работи със здравна каса или не, все тая. въпросът е да е добър.

благодаря ви много

Ние преди няколко години имахме същия проблем - бяхме в кожния /кичука до кино Въстаник, бившия родилен дом - вътре/ тогава ми казаха, че който и от тримата лекари да е на смяна, нямало проблем - добри са. Влезнахме при този, който беше на смяна /жена не помня името/ изписа лекарства и след 24 ч обривите бяха много избледнели. После се оказа от чорапогащниците /но това е друга тема/. Успех

# 277
Момичета, къде в Пловдив мога да купя хубав мъжки панталон. Спортно-официален модел. Не за абитуриент.

# 278
  • Пловдив
Искам да попитам някой дали знае в Пловдив да  има пункт за изкупуване на  стари бирени бутилки,при разчистването на мазето се оказа че имам страшно много...

# 279
Искам да попитам някой дали знае в Пловдив да  има пункт за изкупуване на  стари бирени бутилки,при разчистването на мазето се оказа че имам страшно много...

в кичука близо до драгановите гробища има пункт - изкупуват метал, хартия и други - за бутилки не съм на 100% сигурна но можеш да провериш / подминаваш гробищата и стигаш до Т-образно кръстовище от там в ляво и веднага ще го видиш
в кършияка след ален мак в дясно също има пункт - там връщах многооо пластмасови бутилки - мисля че изкупуват освен пластмаса и хартия, стъкло, метал

# 280
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да си купя черен чорапогашник -ГОЛЯМ ръст 5-6-7?!?! Или няма или въобще не отговаря на номерацията,писна ми да подарявам.

# 281
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да си купя черен чорапогашник -ГОЛЯМ ръст 5-6-7?!?! Или няма или въобще не отговаря на номерацията,писна ми да подарявам.

Аз съм си взимала от подлеза на аптека Марица. Ръст 4 - но си отговаряше точно - обикновено все ми се свличат.

# 282
  • Пловдив
Някой да ми подскаже за фирма/лице, които поръчват от английския иБей, става дума за продукт, който не е с наддаване, просто е "купи сега" на английски адрес. Да е възможно най-изгоден курс на лира и доставка...

# 283
  • до едно тепе
Къде мога да дам за поправка кожено яке. Мъжо е много емоционално привързан към едно 20-годишно  Rolling Eyes и  иска да си го оправи, ако може -смяна на хастар предимно, почистване и боядисване. Ако зависеше от мен да е отишло в контейнерите на БЧК-то амаа с мъж на глава излиза ли се hahaha

# 284
Някой да ми подскаже за фирма/лице, които поръчват от английския иБей, става дума за продукт, който не е с наддаване, просто е "купи сега" на английски адрес. Да е възможно най-изгоден курс на лира и доставка...
Знам само Шопинг фея - не съм я ползвала лично, тъй като държа сама да си правя поръчките и само пращам до превозвач, но са ми я препоръчвали неколкократно. Надявам се да ти свърши работа Peace

Общи условия

Активация на акаунт