Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 781
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
По-скоро къде би имало такова отношение, тестерите им са тестери и идеята е да продават...
Дори напратив, в козметичните магазини, особено в Пловдив, когато нямат много работа, момичетата са много любезни и оказват огромно съдействие. Можеш да си пробваш, тестваш и да си правиш каквото искаш, но идеята е да се купи нещо.
Предполагам че подобни ситуации се получават, когато едни и същи хора отиват многократно пробват, пробват и никога не купуват, а си поръчват от сайтове. Каквито и да са продавачките или магазина, писва, защото те не са промоутъри на марката, а дистрибутори, които печелят от продажби.
Решението е да се ходи в магазини, където не е правено от един и същи човек действието и го приемат като реален клиент. Тогава може да си се къпе в тестери и никой нищо няма да каже, дори напротив.

# 391
  • Пловдив
Здравейте, къде да намеря големи памучни одеала?

# 392
Здравейте,търся ресторант с детски център отвън за празнуване на детски рожден ден?! Може и кафе сладкарница?!
Сещам се за тези:
-Гладиатори
- Тони 2000
- Острова
- Мистрал
Други идеи?! newsm78

# 393
Здравейте, къде да намеря големи памучни одеала?
Пробвай Роксима Дрийм,Свежен

# 394
Здравейте,търся ресторант с детски център отвън за празнуване на детски рожден ден?! Може и кафе сладкарница?!
Сещам се за тези:
-Гладиатори
- Тони 2000
- Острова
- Мистрал
Други идеи?! newsm78

Магнолия - с/у строителния техникум- рредлагат и торти

# 395
Къде в Пловдив има магазин Акропол за дрехи? Този на главната дали все още съществува?

# 396
  • Пловдив
Къде в Пловдив има магазин Акропол за дрехи? Този на главната дали все още съществува?
Магазин "Акропол" няма вече в Пловдив, закриха го... Има в София, В.Търново, Ст.Загора, Бургас и Равда

# 397
Има ли вече в Пловдив или около него бензиностанция Petroleum на Марешки?

# 398
Препоръчайте добър гримьор за официален повод и фризьор, ако може в Кършака и да ми кажете колко горе долу взимат

# 399

# 400
  • Пловдив
Момичета,все още съм издирване на р-нт с градина и добра кухня в града...в Тракия дали остана такъв?

# 401
Препоръчайте добър гримьор за официален повод и фризьор, ако може в Кършака и да ми кажете колко горе долу взимат
Грим - Вили Вълкова Peace

# 402
За грим - нашата съфорумка Вержи: https://www.facebook.com/VerjiGanchevaMakeUpArtist/posts/659788677449917

# 403
И аз препоръчвам Вили Вълкова.

# 404

Laughing Laughing Laughing Grinning Благодаря за отговора  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт