Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 775
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Може ли да ми го преразкажете, че при мен клиповете се бъгват и не вървят?

# 406
  • Пловдив
Препоръчайте добър гримьор за официален повод и фризьор, ако може в Кършака и да ми кажете колко горе долу взимат
Филипа Цанкова
https://mobile.facebook.com/PhilipaTsankovaPromakeUpArtist/

# 407
По-скоро къде би имало такова отношение, тестерите им са тестери и идеята е да продават...
Дори напратив, в козметичните магазини, особено в Пловдив, когато нямат много работа, момичетата са много любезни и оказват огромно съдействие. Можеш да си пробваш, тестваш и да си правиш каквото искаш, но идеята е да се купи нещо.
Предполагам че подобни ситуации се получават, когато едни и същи хора отиват многократно пробват, пробват и никога не купуват, а си поръчват от сайтове. Каквито и да са продавачките или магазина, писва, защото те не са промоутъри на марката, а дистрибутори, които печелят от продажби.
Решението е да се ходи в магазини, където не е правено от един и същи човек действието и го приемат като реален клиент. Тогава може да си се къпе в тестери и никой нищо няма да каже, дори напротив.

А когато не можеш да отговориш на питане не е ли по-добре да замълчиш, а не да си правиш свободни съчинения за хора, които идея си нямаш кои са и какви са?

# 408
  • Пловдив
Препоръчайте добър гримьор за официален повод и фризьор, ако може в Кършака и да ми кажете колко горе долу взимат
Филипа Цанкова
https://mobile.facebook.com/PhilipaTsankovaPromakeUpArtist/
И аз препоръчвам Филипа,а за фризьор - Мария от BeautyForEver - срещу Новотела (Гранд Хотел Пловдив) - Филипа може и там да те направи  Peace

# 409
Благодая ви

# 410
Момичета, скоро не съм ви чела, съжалявам ако е коментирано назад. Искам да си купя завеси + тънко перде /органза или воал/. Като цяло не съм ориентирана, нито знам как искам да ми го ушият, нито си представям как точно ще се закрепи. Искам да го харесам и оттам да се прецени с корниз ли ще е  с релса, набори и т.н. Трудно ми е и да си ги представя кое тънко с коя завеса как ще стои. Като си има обучен търговец, по-лесно става.
Ходихме на едно място на сточна гара, но първо че бяха много неусложливи продавачките, второ че не бях подготвена за цена от 600 лв за едната стая за пердетата.

# 411
  • Пловдив
Дами, препоръчайте ми фирма за интериорни и входни врати. Държа на качеството на самия артикул, както и на добрия монтаж.

# 412
  • Пловдив
Момичета, скоро не съм ви чела, съжалявам ако е коментирано назад. Искам да си купя завеси + тънко перде /органза или воал/. Като цяло не съм ориентирана, нито знам как искам да ми го ушият, нито си представям как точно ще се закрепи. Искам да го харесам и оттам да се прецени с корниз ли ще е  с релса, набори и т.н. Трудно ми е и да си ги представя кое тънко с коя завеса как ще стои. Като си има обучен търговец, по-лесно става.
Ходихме на едно място на сточна гара, но първо че бяха много неусложливи продавачките, второ че не бях подготвена за цена от 600 лв за едната стая за пердетата.

Малко по-назад в темата бях писала. Моето перде е такова,излезе ми 120лв с ушиването и материалите. За стена 5м -двоен набор.Не мога да кажа ,че беше от скъпите ,напротив.Както писх взех си го от едно магазинче зад Мария Луиза-описал съм,но както казах ,колежките си шиха на циганския мол и твърдят ,че им е излязло наполовина ,а качеството е добро и на шев и на материята.

# 413
  • Пловдив
Привет на всички и честит празник!
Къде мога да поръчам торта с нестандартна форма и украса? Примерно във формата на дамска чанта.
Да е красива и вкусна.
Благодаря!

# 414
  • Пловдив
Здравейте, къде да намеря големи памучни одеала?
Пробвай Роксима Дрийм,Свежен
Благодаря, ще им разгледам сайтовете.

# 415
Дами, препоръчайте ми фирма за интериорни и входни врати. Държа на качеството на самия артикул, както и на добрия монтаж.

Като дойдат нашите ако съм доволна, ще ти кажа. Peace

# 416
  • Пловдив
Къде мога да поръчам торта с нестандартна форма и украса? Примерно във формата на дамска чанта.
Да е красива и вкусна.
Благодаря!
Моята я поръчах в амели беше страхотна !!!

# 417
Да е красива и вкусна.
Благодаря!
https://www.facebook.com/PeppinaCakes/photos/a.402813006467123.9 … ype=3&theater

# 418
  • Пловдив
Да е красива и вкусна.
Благодаря!
Моята я поръчах в амели беше страхотна !!!

Благодаря! Точно тях разглеждах в момента.

# 419

Като дойдат нашите ако съм доволна, ще ти кажа. Peace
Влезнах в темата ,за да задам и аз този въпрос,а пък то вече имало такъв.
Ще ви следя момичета,защото въпросът ми за избор на фирма предлагаща блиндирани и входни врати не търпи отлагане при мен.Изгледах това клипче https://www.youtube.com/watch?v=PlNYaG07aOw
и доста се замислих дали на нашия пазар имат врати с такова качество,но на разумни цени

Общи условия

Активация на акаунт