Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 739
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Благодаря ви, ще чакам за номера на блока.  Hug
Блокът е 175. В този блок се намира и лаборатория на "Писанец". Шивачката се намира на 1 ет., входът към шивачката е от към ул. "Съединение", точно срещу Строителния магазин "Доналд" и тото пункта.

# 436
  • Майничка
Знаете ли лятна занималня, около Главната / Иван Вазов/ Военна болница/ Каменица, която започва работа от 7.30ч.?

# 437
Благодаря ви, момичета! Сетих се за  текстилна къща Даниела, ние сме купували пътеки и килим от тях. Наистина това ми трябва като обсулжване. В завесите не съм се заглеждала, ще ги посетя скоро.

Магазинчето до М. Луиза, да не е зад Авеню в една от уличките? Скоро ходих и видях, че има там ателие за шиене и магазин, но не влезнах.

# 438
  • Пловдив
Благодаря ви, ще чакам за номера на блока.  Hug
Блокът е 175. В този блок се намира и лаборатория на "Писанец". Шивачката се намира на 1 ет., входът към шивачката е от към ул. "Съединение", точно срещу Строителния магазин "Доналд" и тото пункта.
И под 140 блок има шивачка, попитай и нея Peace

# 439
  • Пловдив
ако хвана коте от улицата, пълно с бълхи, къде най-евтино мога да го занеса да го обезпаразитят, да му сложат ваксина, да му премахнат там бълхи или каквото е закачило и да си го прибера изкъпано у дома?
преди ги правихме сами тези неща, но сега просто не мога!

# 440
От темата за котките знам, че Карагьозов работи с намаление за бездомни животинки. Peace
По принцип цените им са сравнително евтини сръвнени с други. Моят котарак също го водех там докато си бяхме в България.

# 441
  • Пловдив
Д-р Иванов или д-р Карагьозов.  Peace

# 442
  • Пловдив
Д-р Карагьозов

# 443
Знаете ли лятна занималня, около Главната / Иван Вазов/ Военна болница/ Каменица, която започва работа от 7.30ч.?

Повечето занимални имат деца, които трябва да бъдат там в 7:30 и винаги има някой служител, който приема децата, независимо, че е обявено от 8:00 и в учебно и в неучебно време. Така че ги попитай по телефона, като съм работила в занималня винаги сме имали човек, който да приема ранните деца и докато се разсънят, другите вече са дошли и не е имало проблем, а в големите занимални децата от 7:30 са поне няколко.
За този район се сещам:
В сградата на прокуратурата са 2 бр - Мечта и Талант
На пешеходния мост - Безгрижно детство
Стрария град - Йо-йо
Занималнята на Маги - с 3 бази на Иван Вазов, зад Патриарх Евтимий и до Турското консулство
Била на 6ти септември - сградата на Сиенит
При нас в Кършиака - Рива Център - Роден Край /там са деца предимно от Райна Княгиня/, като съм идвала на работа в 8 часа винаги има поне 2-3 деца, но не съм питала от колко часа ги приемат
Със сигурност има и поне още 2-3, като се сетя ще ти ги пиша

# 444
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми интерериорен дизайнер за консултация за едно помещение  Praynig
Имам няколко идеи,но искам и професионален поглед  Wink

# 445
  • Пловдив
благодаря ви за котето. Намерихме една улична котка с малки, но още се чудя как да отнема едно ... ooooh!
Преглеждам и олкс, има няколко животинки, вече хванати и се подаряват.
Също гледам и за породиста с къс косъм, ако имате познати, които имат котило и търсят добри стопани - може британка цвят таби, може светла британка, защото синя има майка ми и не искам да взимаме еднакви котета. От персийско се отказах, навремето имахме 2, но те си пускат косми, а аз от няколко години кихам от всичко, не знам и с това коте как ще е положението, но моята дъщеря ми е надула главата от една година вече, едвам издържаме да не вземем нещо!  Joy

# 446
Някой да има мнение за д-р Титова в бл.100 в Тракия за пробиване на уши на бебе?Нашата педиатърка ми я препоръча-нея и д-р Должиков в поликлиниката.

# 447
  • Пловдив
Това, ако е онази бабичка в блока срещу поликлиниката, която всички тук хвалят - аз съм НЕ.
Ужасна е, кабинета й е ужасен,дупка и половина, пробива на конвейр уши и то твърде навътре, някакъв стар тертип ли има незнам, но е много некадърна. След нея ходихме да ни види лекар, моята така и не даде второто ухо, махнахме пробитото от нея, т.е тя сама го махна и по-добре, сега зарастна и след време ще ходим да ни ги пробива някой кадърен.
Имай предвид, че не винаги зарастват, както на нашето братовчедче, също пробито некадърно, но дупките му не зарастват, сега има просто още едни.
В дома на красотата също бяхме, веднага след старицата, там са далеч по внимателни, може даже с два пистолета едновременно да поискаш да се случат нещата, макар, че при бебе, то си дава, не е като да е 5-6годишно шаващо и пищящо!

# 448
  • Пловдив
Д-р Титова проби на голямата и дупките са й добре.Не са се възпалявали и са правилно позиционирани,според мен.На малката още не съм ги дупчила

Josefin,какво значи твърде навътре?Ако дупката е към края на меката част на ухото,също не е хубаво

# 449
  • Пловдив
Не бяха правилно позиционирани. Много много грозно стана. И с голяма болка за детето.
Не говоря да е към края на меката част, разбира се!

За мен бабетката не е особено кадърна, но е много силно предпочитана, особено кампанийно на 22 март, аз също отидох там.
След това едвам успокоихме детето, всъщност не го успокоихме, направо го заведохме  и към дома на красотата, там нещата бяха коренно различни като обстановка и внимание, но бяхме вече доста стресирани и не ни се получиха нещата. Зорът беше така или иначе от детето да има обеци и сама реши после, че не желае след изтърпените мъки. Не мисля да я водя скоро никъде.

Общи условия

Активация на акаунт