Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 759
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Кофти се е получило така за твоята малка госпожица
Чудя се защо е имало такива болки.Намаза ли я с кремчето за изтръпване?Моята беше на 2 г и 8 месеца като я водих.Първо проби едното уше,после другото.Сълза не отрони,не каза да я боли,самичка даде и второто ухо.

# 451
Чудя се защо е имало такива болки.Намаза ли я с кремчето за изтръпване?Моята беше на 2 г и 8 месеца като я водих.Първо проби едното уше,после другото.Сълза не отрони,не каза да я боли,самичка даде и второто ухо.
Оф,хвърлихте ме в размисли.Нашата бебка е на 8 месеца.И ми се иска да и ги пробия докато не разбира още.Аз затова се зачудих за тази д-р Титова след като ми я препоръча педиатърката.Защото знам,че този кабинет е от "сто години" и сигурно е възрастна.Дали вижда добре.........А една приятелка води дъщеричката си точно на 25 март при някаква прехвалена на центъра.Едната им дупка беше накриво и то много си личеше.След това ходиха да я дупнат наново.Явно си зависи и от детенцето дали ще стои мирно.

# 452
  • Пловдив
Жозефин, британките също ръсят косми доволно. Моята е тикирано таби и се вият едни .....Всеки ден съм въоръжена с мопа. Няма пропуск.  Mr. Green

# 453
  • Пловдив
хаха, да, аз знам, те имат гъсти козини, нали майка ми има, освен нея имаме още едно улично късокосместо, но разликата в космите е, че на персийските хвърчат из въздуха и само ще кихам, на другото се събират с мопа от земята, не е проблем. Твоето коте няма ли да има котенца скоро? Пускате ли ги на обява и т.н, познаваш ли други с подобно, с които мога да се свържа?

Впрочем мисля, че съседката ми има точно уискас коте, ще взема да потропам и да я попитам, видях го вчера на прозорчето й  Laughing

Просто ще ме изяде малката за някаква животинка, бяхме на вълна куче, но съм по-склонна за коте, поне знам как се гледа, цял живот котки имаме...

# 454
Осиновете от групите за бездомни любимци.

# 455
 Josefin пред входа имаме котка с 4 котета. На 2 мес. са вече, точно за взимане. Синът ми и той чакаше, но не издържа и докато бяха на 3 седмици взехме изоставено коте от позната на ветеринаря.

Това перфориране на ушите като някаква инквизиция ....аз чакам да порасне нашата госпожица, да си взема сама решението  Sunglasses

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 16:16 от mama irina

# 456
  • Пловдив
Във Фейсбук има група "В Пловдив без дом". Там има страхотни котенца, търсещи дом.
https://www.facebook.com/%D0%92-%D0%9F%D0%9B%D0%9E%D0%92%D0%94%D … 31099014/?fref=ts

# 457
Аз бих препоръчала за пробиване на ушите - д-р Ива Стоилова. http://dermavist.com/
На дъщеря ми ги проби без никакви усложения след това, 35лева беше процедурата заедно с кремчето за зарастване.

# 458
Момичета, къде се плаща еко такса на автомобил в Пловдив?

# 459
  • Пловдив

и аз това се чудих, как може така да се получи...толкова желание имаше дъщеря ми, а тази женица я отказа поне близките години. Никакво кремче за изтръпване, аз даже мисля има спрейове някакви за замразяване и да не чувстват нищо от самото пробиване, освен това ми обясниха от дома на красотата, че при такива проблемни деца, които са вече и големки, може с два пистолета едновременно да щракнат...
Ние бяхме толкова травмирани, че направо с мъжа ми бяхме за социалните по едно време, натискахме детето, то пищи...страшно беше, ама с една дупка не ми минаваше през акъла да останем. Е, накрая останахме ... ooooh!

Моят съвет е точно или като бебе или после да решава само като порасне. На 4-5-6-7 год сигурно е най-трудното !

# 460
  • Пловдив
Аз затова не съм пробивала ушите на моята. Аз съм сложила обеци на 16 години. Перфектни дупки имам и на двете уши. Не знам на тези малки ушенца как нацелват....особено ако са почти бебета. То моето няма и особено желание за обеци.  Rolling Eyes И сега като те слушам, съвсем се отказах.

Котката няма да има котенца, опазил ме Бог.  Laughing Детето ми извади душата....и познай кой върви сега и след двете. Добре, че е безумно кротко животинче, защото я връзват на фльонга....и търпи милото безропотно.  Crazy

# 461
Препоръчайте ми добър специалист хомеопат в Пловдив.
Касае се лечение на кожен проблем - невродермит.
Евентуално бих опитала и билколечение.

# 462
Оф,хвърлихте ме в размисли.Нашата бебка е на 8 месеца.И ми се иска да и ги пробия докато не разбира още.Аз затова се зачудих за тази д-р Титова след като ми я препоръча педиатърката.Защото знам,че този кабинет е от "сто години" и сигурно е възрастна.Дали вижда добре.........А една приятелка води дъщеричката си точно на 25 март при някаква прехвалена на центъра.Едната им дупка беше накриво и то много си личеше.След това ходиха да я дупнат наново.Явно си зависи и от детенцето дали ще стои мирно.

В никакъв случай при Титова! Naughty Twisted Evil
Аз си патя сега от нейното пробиване.
Едното ухо ми го дупчи 2 пъти, първия път беше съвсем накрая, второто и то не е за света, някак под ъгъл. Вследствие на това на същото ухо ми се разшири дупката, без да съм носила тежки обеци.
За капак преди около месец аз си закачих обецата с гребена и сега ухото ми е разкъсано, търся кой да ми го шие. Sad
Детето го водих при Должиков, много красиво ѝ ги проби! bouquet

# 463
  • до едно тепе
Привет на всички и честит празник!
Къде мога да поръчам торта с нестандартна форма и украса? Примерно във формата на дамска чанта.
Да е красива и вкусна.
Благодаря!
Аз съм доволна от тези https://www.facebook.com/crispy2008 Поръчвах на малката за кръщенето. Беше красива и вкусна. На Амели 2 години поред поръчваме на баткото за РД и не ми харесаха на вкус. Само на фасон ги докарват май.
"Колекция" също бих препоръчала за вкус Peace

# 464
  • Пловдив
за торти може би са казали, но аз се доверявам на Пепина ( сертификат няма, защото ги прави вкъщи), невероятни на вид и вкуса си избираш ти.

Част от нещата й, с чантичка мернах също
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402813006467123.94756. … 423783&type=3

Общи условия

Активация на акаунт