Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 618
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Магазинът е много близо до "Слънчеви лъчи 1". Казва се "Bebishop" или "Bebishor". Срещу него е офис "Слънчеви лъчи" на "Спиди". Улицата е "Георги Икономов", номерът мога после да погледна, ако не завали.  Laughing

# 601
  • Пловдив
Здравейте,
Въпросът може да ви се стори малко странен, но.... ударих на камък. Къде в Пловдив могат да се купят гащички за момиченце, размер като за 1г - 1,5г? Ходих на няколко места, но навсякъде има големи размери от 2г нагоре...

На моето момиченце,което беше на 1 г и 3 м,когато отказвахме памперса,взех гащи като за две годишно и си й бяха много добре.Аз взех от Вис Виталис.Вече имат нормална кройка бикини и не са като онези дълбоките преди години.Мисля,че имаше и по-малки.Вариант ти е там да погледнеш

# 602
  • Пловдив
Здравейте,
Въпросът може да ви се стори малко странен, но.... ударих на камък. Къде в Пловдив могат да се купят гащички за момиченце, размер като за 1г - 1,5г? Ходих на няколко места, но навсякъде има големи размери от 2г нагоре...

Съни Кидс - до ДНА от страната на градската градина , първата кооперация в приземния етаж.

# 603
Проверявала съм във Вис Виталис, Джъмбо, Кауфланд, Лидл - навсякъде имат номера за 2г и нагоре, а тя е 10кг и ще са й големи. В Кауфланд имат опаковки от по 6бр, които са много хубави, но никъде няма налични размер 80, има само малки 62-68.

# 604
  • Пловдив
Проверявала съм във Вис Виталис, Джъмбо, Кауфланд, Лидл - навсякъде имат номера за 2г и нагоре, а тя е 10кг и ще са й големи. В Кауфланд имат опаковки от по 6бр, които са много хубави, но никъде няма налични размер 80, има само малки 62-68.

Съни Кидс си ги шият те, така , че има номера, а и качеството им е добро, на хубави цени. Ако няма в момента момичето ще ви каже кога чака зареждане.

# 605
Здравейте,

Съни Кидс - до ДНА от страната на градската градина , първата кооперация в приземния етаж.
ще си позволя едно уточнение - градската градина на Пловдив е до дома на младоженците /почти срещу площад Съединение/
Това което му "казваш" градската градина е ЦАР СИМЕОНОВАТА ГРАДИНА

# 606
Айде бе, градската откак се помня винаги е била Цар Симеоновата... никой не й казва така  Crazy

# 607
И аз така я знам.
Може би за по-старите да е било иначе.

# 608
  • Пловдив
Градската градина на Пловдив е Дондуковата градина (до дома на младоженците). А Цар Симеоновата е наречена от хората "градска", тъй като е в настоящия център на града и е най-голяма. По-стари, по-млади - градът си е един и същ.  😂

# 609
  • Пловдив
В H&M също има бая гащи и ние махнахме тогава памперса и й взимах мадъркеър и хашием...92 размер. Не са толкова големи. Бяхме точно 10кг и ние ..

# 610
Тъй като бях питала тук за мнения за пробиване на уши в Тракия-да се отчета:Пробихме ушите на бебка в поликлиниката при д-р Должиков.Доволна съм.Не сме имали проблеми.Цената е 15лв.Пробити са ни както трябва.

# 611
  • в сърцата на децата <3
Детски зъболекар? По възможност в района на Селена или някъде из Кичука?.. Знам за Роза Йосифова - Розидент в Южен полъх, но не съм доволна от нея.

(и един допълнителен въпрос - плащат ли се манипулациите за деца?)

# 612
  • Пловдив
Детски зъболекар? По възможност в района на Селена или някъде из Кичука?.. Знам за Роза Йосифова - Розидент в Южен полъх, но не съм доволна от нея.

(и един допълнителен въпрос - плащат ли се манипулациите за деца?)
В Кичука водихме моя син при др.Ангел Милев.Внимателен е много.Тел. е 0878/345 118,а кабинета е до парка на Шармант.

# 613
Ако зъболекарят има договор с НЗОК ,доплащането е 1,80 за преглед;
Годишно  има право на 4 манипулации ( без прегледа) ,от които за лечение на нерв на млечен зъб се доплаща 4,70;а на постоянен-12,30 .Пломбите са безплатни.Безплатно е и вадене на млечен зъб. Лечението на нерв и пломба на един и същи зъб са две отделни манипулации.
Всичко след тези 4 манипулации се заплаща по ценоразпис на кабинета.

# 614
Като споменахте др. Гутман искам да попитам ехокардиографията дали се плаща отделно или се минава с направлението?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт