Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 632
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Очен лекар тук в темата ми препоръчаха доктор Лесинска, намира се срещу 2 ДКЦ.

Някой да има впечатления от читав фотограф за детска фотосесия? Последните две години ходим при Мария в Асеновград, но вече не се търпи, снимките ги дава с 8-10 месеца закъснение. Вчера ходихме при Елена пак в Асеновград и никога повече няма да повторим, просто отвратително и отношение, и качество, доста съм възмутена.

Правили сме фотосесия тук  и сме доволни,снимките станаха за около месец мисля,а отношението и професионализмът бяха на ниво https://www.facebook.com/DetskaFotografiaPlovdiv/?fref=ts

# 586

Някой да има впечатления от читав фотограф за детска фотосесия? Последните две години ходим при Мария в Асеновград, но вече не се търпи, снимките ги дава с 8-10 месеца закъснение. Вчера ходихме при Елена пак в Асеновград и никога повече няма да повторим, просто отвратително и отношение, и качество, доста съм възмутена.
Фотограф - Станислава Шейтанова. Детските и бебешки снимки, които прави изглеждат като приказни. Има страница във фейсбук, може да разгледаш.

# 587
  • Пловдив
Като казваш Елена,имаш предвид Елена Карагьозова или?
Ние досега все ни снимат от някакви спечелени конкурси,разбира се виждам кой снима добре,но са все извън града. Спечелихме и тази година фотосесия,чак във Варна,та си правя план да отидем,доста добре ми изглеждат снимките на фотографа.
Харесвам и Кико в Пазарджик,но там се чака бая,резултата после е чаровен,но..който бърза не става.

# 588
  • Някъде там
Да ми препоръчате добър очен лекар за възрастен? Simple Smile
Също така и кардиолог за дете, искам да направя профилактичен преглед на малката.
Благодаря!

За очен използваме услугите на д- р Гергана Попова , много съм доволна , но много се чака , за нея . Аз записвам час доста по- рано и така ходим .
 На детски кардиолог съм водила малкия веднъж при д-р Санта Димитрова Атанасова-Гутман , по препоръка на джипито , доволна съм от отношението и прегледа / при нас също беше профилактичен /
 И двете работят с направления .

# 589
  • гр.Пловдив

Мария Гърбучева - MG Photography, няма друго такова отношение към децата. Щом моето дете на петата минута я слушаше я признавам от всякъде. И резултата си заслужава.

# 590

Също така и кардиолог за дете, искам да направя профилактичен преглед на малката.

Д-р Любов Чочкова http://liubovchochkova.com/
Не работи обаче с НЗОК. Прегледът е 50лв с включена ЕхоКГ.

# 591
  • до едно тепе
Коледна фотосесия правихме тук https://www.facebook.com/Darya-Plocheva-Photography-300901540063492/ Доволни сме. Снимките ни даде след около 2 седмици мисля newsm78

# 592
  • Пловдив
Детски кардиолог - д-р Гутман. Вопдим малката на пшрофилактични при нея Peace Доволна съм!

Детска фотография - http://kirilbekyarov.com/ Вече три години само той снима децата Simple Smile
Препоръчала съм го на не една и две приятелки - всички са му клиенти Simple Smile
Снимките са готови до 3-5 дни. Дава диск, който е страхотен подарък за бабите Peace

# 593
  • Пловдив
Никога не съм водила дъщеря ми на профилактичен преглед при кардиолог.   Thinking Сега като ви чета взех да се замислям. Оплаквания никакви няма, а е доста активна физически. На вас кой ви ги препоръчва тези профилактики. Моята ЛЛ до сега нищо такова не ми е казвала.  Rolling Eyes

# 594
  • Пловдив
На дъщеря ми състоянието е добре да се следи - откриха и малка дупчица Peace
Затова и профилактично я водим, да следим състоянието Peace

Пролапса откриха в частен кабинет преди 2 години - поддържаше много висока температура и я заведохме.
Говорих след това с джи пито и - имала проблем, но той не бил сериозен и затова не ни била казала Shocked Rolling Eyes

# 595
Никога не съм водила дъщеря ми на профилактичен преглед при кардиолог.   Thinking Сега като ви чета взех да се замислям. Оплаквания никакви няма, а е доста активна физически. На вас кой ви ги препоръчва тези профилактики. Моята ЛЛ до сега нищо такова не ми е казвала.  Rolling Eyes
Самите специалисти препоръчват профилактичните прегледи. Добре е да се направи 2 мес. след раждането на детето и след това по тяхна препоръка да се проследи развитието на сърчицето. Така ни е посъветвал д-р Маринов от НКБ, а сега си ходим при Чочкова тук в Пловдив.

# 596
Благодаря за препоръчките за очен, свързах се с др. Лесинска но може да ме вземе чак на 18-ти, а аз съм на зор и затоа след малко отивам при др. Дженева на частно Simple Smile

# 597
Здравейте,
Въпросът може да ви се стори малко странен, но.... ударих на камък. Къде в Пловдив могат да се купят гащички за момиченце, размер като за 1г - 1,5г? Ходих на няколко места, но навсякъде има големи размери от 2г нагоре...

# 598
  • Пловдив
^gabriella^, аз също скоро търсих и непрекъснато удрях на камък. Намерих в едно малко магазинче в Кючука. Ако те устройва, ще ти обясня къде се намира. Simple Smile

# 599
Да, моля те, напиши къде е магазинчето.

Общи условия

Активация на акаунт