Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 624
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Препоръчайте ми добър класически хомеопат за гр. Пловдив Simple Smile Благодаря предварително!
още някой питаше...Кочева 0888/223-633 Peace

Благодаря! bouquet

# 571
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми помогне с името и ев.координати на магазина в уличката до Халите, който продава детски обувки Superfit?

# 572
  • Пловдив
силвия някаква беше написано на витрината.... Joy

# 573
Здравейте, извинявам се ако въпроса ми не е на място, но знае ли някой актуален телефон на доц. Орбецова (ендокринолог), искам да си запазя час при нея Simple Smile

# 574
Здравейте! Препоръчайте ми добър класически хомеопат за гр. Пловдив Simple Smile Благодаря предварително!
още някой питаше...Кочева 0888/223-633 Peace

Благодаря! bouquet

И аз благодаря! Heart Eyes

# 575
Здравейте,къде мога да намеря обикновени памучни къси гащи за момче.Трико,тънки,за игра през лятото.

# 576
  • Пловдив

Къде могат да ми направят индивидуални стелки за плоскостъпие? Казаха ми, че в подлеза на Съединение имало такъв магазин, там взимали мярка.
В подлеза на съединение, вземат отпечатък от крака и предлагат подходящи стелки за конкретния проблем Peace
В поликлиниката на Понеделник пазара също,както са казали и малко по-горе.Н е е необходимо да ходите преди това наа ортопед,казвате какво искате и ви го правят,като стъпвате в два калъпа от пяна ,за да вземат отпечатък от стъпалото ви и да изработят желаното по него.

# 577
За стелките- до р-нт "Стадиона" , на   "6ти септември" има м-н за специализирани медицински стоки и там съм виждала, че вземат и отпечатъци. ММ си купи от там еластична наколенка и много е доволен. Peace

А аз да попитам, някой може ли  да препоръча частна детска кухня?

Още едно питане, добър гастроентеролог, моля?

# 578
Здравейте,къде мога да намеря обикновени памучни къси гащи за момче.Трико,тънки,за игра през лятото.
Аз взех такива от един магазин в базар Илиенци, като се влезе от входа в дъното се пада. Peace

# 579
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми помогне с името и ев.координати на магазина в уличката до Халите, който продава детски обувки Superfit?

Silvia kostova се сетих че е ...

# 580
Ако си близо до центъра, на „Петко Д. Петков“ - улицата срещу тц.Гранд , откриха наскоро голям магазин за дрехи. Повечето са памучни и има всички размери за деца и възрастни, цените са ниски.

# 581
Благодаря за предложенията  bouquet

# 582
Да ми препоръчате добър очен лекар за възрастен? Simple Smile
Също така и кардиолог за дете, искам да направя профилактичен преглед на малката.
Благодаря!

# 583
Очен лекар тук в темата ми препоръчаха доктор Лесинска, намира се срещу 2 ДКЦ.

Някой да има впечатления от читав фотограф за детска фотосесия? Последните две години ходим при Мария в Асеновград, но вече не се търпи, снимките ги дава с 8-10 месеца закъснение. Вчера ходихме при Елена пак в Асеновград и никога повече няма да повторим, просто отвратително и отношение, и качество, доста съм възмутена.

# 584
Да ми препоръчате добър очен лекар за възрастен? Simple Smile
Също така и кардиолог за дете, искам да направя профилактичен преглед на малката.
Благодаря!

Очен лекар -д-р Лесинска, може и с направление, но с предварително записване. Много е внимателна.

Общи условия

Активация на акаунт