Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 638
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Да ми препоръчате неврохирург със ЗК да работи и да имат скенер.. че имам направление за такъв специалист, с препоръка за скенер..
Благодаря! Simple Smile 
Ако не държиш да е в Пловдив, в асеновградската болница имат модерен скенер и не се чака, може там да си направиш снимка, а да я види после специалист от Пловдив.

Искам да си направя домашно сладко от ягоди-няколко бурканчета,обаче нямам буркани- да ме насочите от къде мога да си купя?  newsm78
В магазина на стъкларския завод продават евтино. Ако обаче става въпрос само за няколко буркана и близо до вас има стол, ресторант или детска кухня може да поискаш от там  Laughing

# 556
  • Plovdiv
А къде е този магазин на стъкларския завод? Дори не знаех, че в Плд има стъкларски завод. Дали ще има бутилки и дамаджани за ракия?

# 557
Е как бе? Той е много стар стъкларския завод. Wink
Бутилки има, ама дамаджани? newsm78
Намира се в Северна индустриална зона, на Карловско шосе, вляво.

# 558
  • под тепетата
На ул." Георги Бенев" е магазинчето пред завода.
 http://burkanche.com/index.php?option=com_virtuemart&pag … &Itemid=2

# 559
  • Пловдив
Здравейте,
Да ми препоръчате неврохирург със ЗК да работи и да имат скенер.. че имам направление за такъв специалист, с препоръка за скенер..
Благодаря! Simple Smile 
Ако не държиш да е в Пловдив, в асеновградската болница имат модерен скенер и не се чака, може там да си направиш снимка, а да я види после специалист от Пловдив.

Само където "модерните" скенери отдавна не ги вадят на снимки, а на дискове и е много много важно кой те е гледал на скенер! После, че ще идеш да ти разчете диска читав и познат лекар, не е гаранция, че изследването ще е направено както трябва. И при модерните скенери, както ги наричаш, персоналът не се знае обучен ли е, трябва специалистът по образна диагностика да си познава апарата, да е свикнал да работи с него. Да ти пусне по-малко лъчение ако е възможно, при определени изследвания може.

# 560
  • Пловдив
Търся стъклен диспенсър за напитки с широко гърло - буркан например от порядъка на 3-4 литра. Някакви идеи откъде?
Само на един съм попаднала за 100 лв и ми се вижда много! 30-40 лв по ме устройват!
Важно ми е гърлото отгоре да е широко, за да се сипват и плодове, като за градинско парти и с чучурче отдолу?
wallmart Имат, ама са ми малко далече  Joy
За икеа се чудих.....
http://www.walmart.com/c/kp/glass-beverage-dispensers

# 561
  • Пловдив
Ох, сега и аз искам същия диспенсър. Не че ми трябва, но ще влезе в употреба.  Joy

# 562
  • Пловдив
Здравейте! Препоръчайте ми добър класически хомеопат за гр. Пловдив Simple Smile Благодаря предварително!
още някой питаше...Кочева 0888/223-633 Peace

# 563
Къде могат да ми направят индивидуални стелки за плоскостъпие? Казаха ми, че в подлеза на Съединение имало такъв магазин, там взимали мярка.

# 564
Здравейте, виждали ли сте в Кючук Париж да продават гирички и ластици за спортуване?

# 565
Къде могат да ми направят индивидуални стелки за плоскостъпие? Казаха ми, че в подлеза на Съединение имало такъв магазин, там взимали мярка.

В магазина в поликлиниката на Понеделник пазара правят.

# 566
Търся стъклен диспенсър за напитки с широко гърло - буркан например от порядъка на 3-4 литра. Някакви идеи откъде?
Само на един съм попаднала за 100 лв и ми се вижда много! 30-40 лв по ме устройват!
Важно ми е гърлото отгоре да е широко, за да се сипват и плодове, като за градинско парти и с чучурче отдолу?
wallmart Имат, ама са ми малко далече  Joy
За икеа се чудих.....
http://www.walmart.com/c/kp/glass-beverage-dispensers

От Амазон не е ли вариант, само не знам колко е гаранцията, че ще дойде цял до тук.

https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps … everage+dispenser

# 567

В подлеза на съединение, вземат отпечатък от крака и предлагат подходящи стелки за конкретния проблем Peace

# 568

В подлеза на съединение, вземат отпечатък от крака и предлагат подходящи стелки за конкретния проблем Peace
Много благодаря, т.е. не е необходимо в такъв случай да ходя при ортопед, щом там взимат мерките?

# 569

Много благодаря, т.е. не е необходимо в такъв случай да ходя при ортопед, щом там взимат мерките?
Ходи Леко се казва магазинът - там съм си ги направил аз. Намира се на бул. 6 септември.

Общи условия

Активация на акаунт