Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 560
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Кемал не се ли усеща , че тая пак са я заплашили , бе !Сигурно защото закъснява Емко ще нареди да стрелят по Лейля .Започва от нея гадината , защото тя е човек на Кемал .Аз ако съм Кемал бих отишла при Хак и бих приела богатството и силата му , за да ги навра тези Козджу у кучи г... Twisted Evil

# 61
  • near Sofia, Bulgaria
Да бе, гоУемо уважаване  Mr. Green два погледа, едно разкопчано копче, снимане през прозореца и после сам Кемал по мохер  Stop И сега Нихан му вика извинявай, ма бех много пияна  Crossing Arms Ай сиктир с брилянтния сценарий  Tired

# 62
Ренку Hug ти да останеш безмълвна... Shocked бъзикаш се Mr. Green

Наде Hug ми малко ли беше Laughing уважиха се как си требе Laughing
Мимче, Hug вместо да вървят напред, те се връщат в първа серия. Stop
Добре, че е мишката, защото от няколко серии насам както вече споменах не гледам онлайн, ни след това от-до, само избрани от мен моменти колкото да съм в час със случващото се по простата причина, че съм го подхванала сериала, и искам информативно да знам случващото се в него.
Не се оплаквам, каквото-такова, просто за пореден път комшиите не ме изненадват, успяват да разводнят почти всеки сериал.

# 63
Да бе, гоУемо уважаване  Mr. Green два погледа, едно разкопчано копче, снимане през прозореца и после сам Кемал по мохер  Stop И сега Нихан му вика извинявай, ма бех много пияна  Crossing Arms Ай сиктир с брилянтния сценарий  Tired
Peace много тъпо е верно да ни връщат у първа серия и на ново същите изпълнения ooooh!

# 64
  • близо до брега на морето

Ми чета и мълча Laughing ма да видим га ше си го кажа Laughing
Дано да не пропусна поста, че ще ми е дерт Laughing

# 65

Ми чета и мълча Laughing ма да видим га ше си го кажа Laughing
Дано да не пропусна поста, че ще ми е дерт Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 66
И к'во сега .Кемал Дантес - Монте Кристо предаден от всички .Вече ще започне да отмъщава на всички .Нема нужда да крада сценарии .Прав си е мъжо ,че турците копират всичко - дрехи , парфюми , сега клонят и към стари сюжети ...

# 67
Кьопюк голем пес бе-айде тейзето я раниха...тоз голям хахо бе

# 68
Кьопюк голем пес бе-айде тейзето я раниха...тоз голям хахо бе
hahaha hahaha hahaha hahaha

Много се нерва вече Naughty Та що не каже, що не се обади на тейзето да я предупреди #2gunfire Що не каже на Кемал, че я заплашва Емко ooooh! ooooh! Толкова неща може да направи, ама йок, кара да е Crossing Arms
Ся чибук баба, кош, кош ooooh! ooooh! ooooh!

# 69
Амджата кви ги е мъдрил и той-крил мектупи май от майката на русия

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ще ви кажа кво има в предвид Ренку Mr. Green
Че само дрънкане чакате и за него говорите повечето, все едно това най-важното. Лично в тоя сериал аз не гледам главните щото не са ми интересни те, ако ще хич да не се укажат все ми е тая . Та това иска ви каже, викам я изпреваря  Mr. Green

# 71
ужасссс

Кемал й каза, че до края на живота си няма да й прости, че за втори път не му се е доверила и е склонила глава пред заплахите на Емир

# 72
ужасссс

Кемал й каза, че до края на живота си няма да й прости, че за втори път не му се е доверила и е склонила глава пред заплахите на Емир
Ами прав си е .Много овчедушна СА Я ИЗТИПОСАЛИ

# 73
Ирка Hug Heart Eyes ще ми се да се изкажа компетентно и си покажа двигателната култура-ма в последно време нещо ич не ми се пише.Тук в това дизи пък при мен е обратно-кефят ме главните и ми харесват като двойка. Пък за такава любов е нормално да има и подобни сцени-не е детски филм де Peace.

# 74
ужасссс

ми правилно Crossing Arms
Еве Hug Ирко Hug

Общи условия

Активация на акаунт