Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро  Hug Hug Hug Иви  Hug Heart Eyes Еви  Hug Heart Eyes Фили  Hug Heart Eyes Зиги  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes Васе  Hug Heart Eyes
Ирчок благодаря за новия уютен дом  bouquet Heart Eyes  Hug
Аз лично довечера ще гледам онлайна и ще преценя дали от тук натам няма да продължа само с мишката,че бози не ми се гледат можеха ГГ да са заедно и пак да има напрежение,а не да гледаме как Емир за незнам кой път подред връща Нихи вкъщи  Naughty
Желая на всички хубав и успешен ден  Hug

# 16
Ирка bouquet
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
Днеска много изходни,много изпитвания ooooh!
Довечера ще гледам,но незнам дали няма да го продължа както казах с мишока Peace
Можеха да завършат сериала с щастливи епизоди,но не трябва драми,сълзи.Как искам Нихан да отиде да предаде Озан,а Кемо и Зехир да го измъкнат чрез отвличане от там Peace

# 17
  • София
Красота  love001
Озаглавено:  "Много светлина, много любов"

В инстаграма си Фе лайкнала  newsm03 снимки от Кара Севда  smile3501

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 10:33 от БлагаВест

# 18
Деси Hug  Heart Eyes и на мен ми се сбозави вече  Mr. Green егати тъпата причина Зезето извади, за да се върне и тя при Емко  ooooh! поне да си беше казала истината, че не може без него Laughing някак по-разбираемо е да предаде брат си, заради любовта си  Laughing а то....тя толкоз бързо легна и с Ози, че на Емко хич и не му дремеше за семейния им наследник  Laughing ма това и дойде дюшеш, хем да му каже, че ще става баща, хем да си оправдае поспъпката  Laughing то се очакваше, че тя няма се откаже от него  Laughing само подведе брат си  Mr. Green

# 19
Красота  love001
Озаглавено:  "Много светлина, много любов"

В инстаграма си Фе лайкнала  newsm03 снимки от Кара Севда  smile3501

Клари  Hug успех ще се справиш   Heart Eyes
Линде нашето момиче много красиво на корицата  Heart Eyes
На Фе може би и е станало неприятно как оплюват труда на любимия и и не признават успеха на сериала,как недоволстват от екранната му партньорка и е решила чрез този жест да покаже,че на нея и допада както сериала така и играта на Бу,а защо не и на Нес  Peace Браво на нея много умна постъпка  Peace

# 20
  • near Sofia, Bulgaria
Günaydın  Hug Hug Hug
Иви  Hug Еве  Hug Фили  Hug Зиги  Hug Линде  Hug Васе  Hug Деси  Hug Клари  Hug

Ирка,  Hug мерси за темата  bouquet bouquet bouquet

Противоречиво ми е настроението преди днешната серия  Tired То вярно, че е кара севдата и трябва серии да навъртат, ама чак пък толкоз мъка не ми се гледа, бе  Crossing Arms Малко от малко поне да има хубави моменти на главните, ма истински, не тая измишльотина от миналия епизод  ooooh! с прахосмукачки, блъскане на врати, катерене по покриви и подобни глупости  Whistling За капак Кемал кахраман повика неволята да успее да разпали скарата  chef

И тъпотията със спането на диванчето, все едно леглото по презумпция ще ги наведе на други помисли  Embarassed пък на тоя мижав диван не се беха оплели като шушулки  Peace
Ма нейсе, и това трябва да ни радва, че след последната нощ Ниханка пак ше изтърси някоя велика сценарна щуротия  Outta Joint и ще я караме вече не и на спомени, ми само на сънища!  Rolling Eyes

# 21
 wavey

Не ме изненадва постъпката на Фе. Тя е възпитана млада дама, а това, че нейните фенове са ултраси не е прецедент. Рядко има фенове на някои актьори/актриси, които да не стигат до крайности.
Горките актьори с такива фенове, за съжаление не си ги избират, но те тях да.
Как няма Неслихан да е светлина и много любов като е спокойна, и окрилена от обичта на любимия си.
За мен те просто се допълват, затова и стоят толкова естествено един до друг.

# 22
# 23
  • near Sofia, Bulgaria
Наде  Hug Терзи  Hug

# 24
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хелоууууу  Hug Hug Hug
Много хубава Нелка,  много  Heart Eyes
А сериала става много зле, аз само с мишката смятам да го гледам, то просто загуба на време  ooooh!
Това за Зезе,  беше най-тъпото, както някой беше писал тука, кой я пита на кой е детето, че и чак разрешение иска от Емир,  щото той има камера в спалнята и знае кога е хванала и кога си е легнала с Озан.  Какви интриги въртя , а тука като пълна малоумница постъпи, и то предава собствения си брат , който и преписа къщата си и пари и остави , нямаше да може си гледа сама детето ли какво  Crossing Arms

# 25
Хелоууууу  Hug Hug Hug
Много хубава Нелка,  много  Heart Eyes
А сериала става много зле, аз само с мишката смятам да го гледам, то просто загуба на време  ooooh!
Това за Зезе,  беше най-тъпото, както някой беше писал тука, кой я пита на кой е детето, че и чак разрешение иска от Емир,  щото той има камера в спалнята и знае кога е хванала и кога си е легнала с Озан.  Какви интриги въртя , а тука като пълна малоумница постъпи, и то предава собствения си брат , който и преписа къщата си и пари и остави , нямаше да може си гледа сама детето ли какво  Crossing Arms

Абсолютно изсмукано от пръстите това със Зейнеб .Можеха по друг начин на върнат КеНи в Истанбул .А и както четох при подругите - защо ни връщат във 1 серия?

# 26
Привет на всички пак  Hug Hug Hug То беше ясно, че ще ги върнат в Истанбул бе  Peace
Беше ясно, че няма да се съберат КеНи, беше ясно и че Емир ще я върне при себе си  Whistling
Иначе, какво ще гледаме - бойскаути ли  Thinking
Нарочно ни връщат в първа серия и асоциациите с нея - ще имат една нощ и ще се разделят.
Ще стане интересно, ако Нихи наистина е бременна, искам да видя реакцията на Емир  Sunglasses
Всъщност, много по-интересно ми е да гледам него, отколкото скучния Кемал  Peace

Много снимки на Несли има  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 13:12 от Еванджелин

# 27
Страхотна  Heart Eyes

# 28
# 29
  • София
Еви това нова фотосесия ли е на Неслито newsm78

Общи условия

Активация на акаунт