Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Привет на всички пак  Hug Hug Hug То беше ясно, че ще ги върнат в Истанбул бе  Peace
Беше ясно, че няма да се съберат КеНи, беше ясно и че Емир ще я върне при себе си  Whistling
Иначе, какво ще гледаме - бойскаути ли  Thinking
Нарочно ни връщат в първа серия и асоциациите с нея - ще имат една нощ и ще се разделят.
Ще стане интересно, ако Нихи наистина е бременна, искам да видя реакцията на Емир  Sunglasses
Всъщност, много по-интересно ми е да гледам него, отколкото скучния Кемал  Peace

Много снимки на Несли има  Heart Eyes

Да , беше ясно , че ще се върнат , ама можеха КеНи или да са заедно , или разделени , но не 1 серия- изнудване, заплаха и хоп- в мавзолея ! #Cussing out

# 31
Да, Линде  Hug Heart Eyes за майския брой на списание Glamour  Peace

Филипинче  Hug Heart Eyes ще видим довечера какво са ни спретнали сценаристите  Peace

# 32
  • София
Много, много ,мнооого красива  love001

# 33
Много, много ,мнооого красива  love001

Линде  Hug
Така е ние няма как да си кривим душата хубавото си е хубаво,въпреки че не на всеки е задължително да му харесва  Peace
Много, много красива млада дама какво да кажа повече прекрасна е  Heart Eyes

# 34
E, и патрончето не е лошо  Flutter Mr. Green

Деси  Hug Heart Eyes

# 35
  • София
E, и патрончето не е лошо  Flutter Mr. Green

Деси  Hug Heart Eyes
Ееее за него вече няма какво да говорим - той си ни е красавец  Heart Eyes
дето са казали хората че двамката са си "лика прилика като два стръка иглика"  smile3521

# 36
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Привет къзлар Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Последната серия я гледах с голем зор-с почивки Laughing-затова довечера не съм с големи очаквания,да не се разочаровам йени Laughing.Беше ясно ,че гадината ще ги намери с помощта на тъпата-ма видиш ли остави ме още един ден-нещо не ми се връзва ич биля Joy Joy Joyне е в  типа на Емчо Joy Joy
В последно време не висим у форумо-щот ептен се чувствам затъпяла  Laughing и аз Joy Joy Joyявно ми трябва почивка Peace.Всяко нещо с времето си-записвам се,да не ви изгубим хептен-не че чета де Laughing

# 37
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама ясно беше, че ще ги върне, просто причината на Зеза беше мега тъпа, мен това ме издразни  Peace
Нелка, се поналяла ми се види, да не е хамиле и у реала  Mr. Green

# 38
  • near Sofia, Bulgaria
Хаштага - #nihanolsam

#ако бях Нихан  newsm78

# 39
# 40
Хаштага - #nihanolsam

#ако бях Нихан  newsm78

Ма таа сложила пръстена -ега ти бозата вече  #Cussing out

И още - стига с тази света Нихан - човешко е да си мъничко егоист .Аман от светци , светици, гадняри и егоисти .Черно и бяло .А живота е с много нюанси !

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 20:02 от Phillipine

# 41
Хаштага - #nihanolsam

#ако бях Нихан  newsm78

Привет  Hug Hug Hug хайде още малко и на бозата  Laughing
Този хаштаг ме обнадеждава дали Нихи няма да премине към тактика "ако бях предишната Них щях да направя еди какво си" а всъщност да прави неща които никой не очаква от нея  Peace Другия вариант е Кемо да мисли ако е ако нея какво ще направи в дадена ситуация ох голямо мъдрене  Thinking Laughing
Айде приятно гледане и безпроблемен нет  Hug Hug Hug

# 42
Деси  Hug Heart Eyes също очаквам промяна в поведението на Нихан  Peace
Досега сценаристите успяват да ме изненадат, дано продължат в същия дух  Mr. Green

Айде приятно гледане и от мен  Hug

# 43
Аз все още гледам бг сериала по Нова , ама ида да сядам на първия ред , че да хвърлям по екрана пуканки , семки , пантофи #2gunfire

# 44
Аз все още гледам бг сериала по Нова , ама ида да сядам на първия ред , че да хвърлям по екрана пуканки , семки , пантофи #2gunfire
Идвай Фили заедно ще мятаме  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт