Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Този Емир както са го измислили е срам за всички мъже , особено шалварестите мачовци - той готов на всичко , само да лъже другите и себе си , че жената е негова .Много плоско измислено .И всички , които обичат Кемал му ''помагат ''.Дано измислят нещо по-умно , че е голяма досада вече ...Емир заплашва постоянно ( не се усеща колко е жалък ), Нихан - многострадална Геновева , Кемал се нерви се набира като червей на буца , Зезето примира , а и Лейля  се чуди к'во да каже , и тя вдигна белия флаг .Гледам Ондер нещо се възмущава , ама и той много страхлив и слаб са го издокарали , за останалите начело с Ози -НЕМАМ ДУМИ .

# 586
Как го тресна тая ягодко с тигано hahaha hahaha hahaha

# 587
Тая Вилданката мноу тъпа бе от носа си по-далеч не види ужас ooooh! Зезка замалко да пометне от страх адреналино и дойде у повече  Whistling Така искам да направят Нихан малко по-смела и умна и докато е с Емир да го съсипе да му вземе и фирма и все  Laughing

А така сестро , и аз , ама кой ни пита .Аз вече казах - Неслито ще му съсипят очите от толкоз рев  newsm45

# 588
Този Емир както са го измислили е срам за всички мъже , особено шалварестите мачовци - той готов на всичко , само да лъже другите и себе си , че жената е негова .Много плоско измислено .И всички , които обичат Кемал му ''помагат ''.Дано измислят нещо по-умно , че е голяма досада вече ...Емир заплашва постоянно ( не се усеща колко е жалък ), Нихан - многострадална Геновева , Кемал се нерви се набира като червей на буца , Зезето примира , а и Лейля  се чуди к'во да каже , и тя вдигна белия флаг .Гледам Ондер нещо се възмущава , ама и той много страхлив и слаб са го издокарали , за останалите начело с Ози -НЕМАМ ДУМИ .

ш
 hahaha hahaha hahaha червей на буца не не паднах от смях Joy  Joy Joy

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма тез Сезин-ови все едно се върнаха от нивата бе, не от маса Joy Joy Joy еле Озан отнесе от раз.И Зезето хукна -ма явно има нужда от специални ефекти. Толкова ми е противен тоя персонаж ooooh!
Кой от сите, щото и двамата с Озан са ми еднакво противни и прости  Crossing Arms
Еве  Heart Eyes  Hug

# 590
Кемал- МОЖЕТ ПРИШЛО ВРЕМЯ ОТКРЫТЬ СЕРДЦЕ ДЛЯ ДРУГИХ?  Mr. Green

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥

У Кувейт отиват с Фе-то.
На кой го каза това Кемал, ма Ренку  newsm78

# 592
  • близо до брега на морето
Тез са егати фамилията ooooh! от профан нагоре. ..таз Ефсане моа напише книга за "примерно семейство" hahaha hahaha hahahaщот милата ич не я интересува личното им пространство Joy

# 593

У Кувейт отиват с Фе-то.
С лЕЙля говореше Laughing и каза че отива при Хак бей и после това е казал Laughing

Да одат и да не се връщат от чаршафите Twisted Evil

# 594

У Кувейт отиват с Фе-то.
Де щеше да снима реклама тоя еркек....и що не са фотнали ен гюзелката бе hahaha hahaha hahaha

# 595
  • У Диспансера ...♥♥♥
Фотнали я на летището, ама аз не я сложих, няма и дигаме въшките сега пък като я разнасяме из темата ни  hahaha hahaha hahaha

# 596
Фотнали я на летището, ама аз не я сложих, няма и дигаме въшките сега пък като я разнасяме из темата ни  hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 597
  • София

У Кувейт отиват с Фе-то.
Де щеше да снима реклама тоя еркек....и що не са фотнали ен гюзелката бе hahaha hahaha hahaha
Фе е поканена на сватбата на Синем и Кенан в събота на 14-ти та може и да остане  smile3532 newsm48

# 598

У Кувейт отиват с Фе-то.
С лЕЙля говореше Laughing и каза че отива при Хак бей и после това е казал Laughing

Това Лейля го каза на Кемал бе  Peace
Подкрепя го демек да си отвори очите за Асу, нали и каза Нихан истината и т я прикрива  #2gunfire

# 599
Линди, те ще се върнат бе-Бу има задължения все пак-не е свободна птица като севгилито си.Тяхната работа е малко-гъз път да види Joy Joy Joyма като са го дали под наем-ша траят

Общи условия

Активация на акаунт