По-бърз растеж на косата - тема 5

• 77 862
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
От къде ги взе?

# 691
От аптека.

# 692
  • sofiq

Ясно,че е от аптека,но въпроса е от коя конкретно?

# 693
  • Варна
 Понеже забелязах малко повече косми да падат при миене днес и аз барабар Петко с мъжете купих гела на Давинес. Не целя бърз растеж-мерси ще вляза в преразход с боите  Laughing. Та...на първо четене егати ефекта от първо нанасяне. Сигурно ли е,че няма силикони в това чудо? Такъв обем получих,чеееее не е истина  Laughing Тиквата ми смърди на нещо ментолово,но е приятно хеле сега в жегата. Боря сухота в момента,която си докарах собственоръчно с протеини на кило и това гелче ме изненадва приятно. Косата е жилава и доста добре изглеждаща.

# 694
И аз съм на това мнение. Косата блести и има обем. Приятно щипе, с хладни нотки. Ароматът е на ментол. Не е гадно, след десетина минути на нищо не мирише. Шампоанчето е със същия аромат, дава добра пяна. На цвят е розово-червен:)Ами, ще пиша отзиви. Моята цел е подхранването на косата и заветната една педя растеж, под раменете:)

# 695
  • sofiq
Аз преди малко пробвах гела и наистина доста охлажда....не е особено приятно усещане,но аз търпях маската с горчица....та това ли няма  hahaha.,ако ефекта с обема го има и при мен ще съм много доволна Peace

Ани - да повторя въпроса от коя аптека взе комплекта,защото аз само гела взех за 28 лв.

# 696
  • Sofia, Bulgaria
To на рапунцелският растеж за отрицателно време май никой повярва напълно. Мен ме интересува основно дали има ефект върху косопад.
*Biskvitka* ако може да споделиш, защото ти си го ползвала най-дълго.  Praynig
Моят уж сезонен косопад по никое време се засили леко и спрях да я мажа с каквото и да е, но ако това има ефект може и да го пробвам.  Thinking

# 697
О,да,аз също не се нядявам на Рапунцел ефекта,ако дойде-добре дошло,но като цяло искам да повлияя косопада и здравината на самият косъм ,който израства.А това гелче също повлиявало израстването на нови косъмчета.Та така. Иначе и аз вчера го изпробвах. Леко щипене за около 10 минути.Не е неприятно.  Иначе обем не усетих.

# 698
  • софия
И мен ме вълнува от коя аптека е .

# 699
Моята коса расте доста бързо, но през лятото става хвърчаща и със сухи краища. Мога да похваля това олио на анпули http://www.bogen.bg/1548/matrix-exquisiteoil-%D0%BF%D0%BE%D0%B4% … %8510%D0%BC%D0%BB Нанасям преди изправяне с пресата или след.

# 700
Не запомних името на аптеката. Беше първата, която видях, докато си върша задачите. Най-нормална аптека, квартална, сякаш не е от големите вериги.

# 701
От фейсбука на фирмата https://bg-bg.facebook.com/DAVINES-BULGARIA-228957877120887/ се вижда че такава промоция е имало 2013 година, по сайтовете на големите аптеки не видях

# 702
Писаха, че го има в Ремедиум.

# 703
  • Варна
Сега поглеждам темата и да си изкажа моя опит с Давинес- полза огромна имах от ампулите ( фризьорката ми беше впечатлена от количество новоизраснала коса). Лосионът, по мое мнение, е за поддържане на постигнатия резултат. Може и да говоря глупостЕ Embarassed

# 704
  • Велико Търново
За съжаление, аз не мога да се похваля с успех в борбата с косопада  Confused Нито гела на Давинес, нито друг продукт ми помага засега, обмислям покупка на шампоан и тоник Алпецин. За сгъстяване и появата на нови растежи ми помогнаха единствено ампулите за стимулиране на фоликулите на Напура, и това след тримесечен курс Peace

Общи условия

Активация на акаунт