КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро и от мен Hug

# 466
  • Sofia, Bulgaria
                Добър ден  Flutter Hug Hug Hug Hug

PP Момичета,бяхте качили в Дайлимоушън,
хай-хубавите моменти от MEDCEZIR с бг. субт. Flutter Hug
вече не мога да го намеря помогнете ми   Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 11:12 от Iskra Pandova

# 467
Привет  Hug Hug

Добър ден  Flutter Hug Hug Hug Hug

Малко билярд след голямото тичане вчера? Joy Joy  Няма лошо...   Grinning Grinning 

Коментарът на Пончика към снимката е "fat burning!"  hahaha hahaha

# 468

Няма ги вече  ooooh! ooooh! ooooh! И от там са ги изтрили  Crossing Arms

# 469
  • Sofia, Bulgaria

Няма ги вече  ooooh! ooooh! ooooh! И от там са ги изтрили  Crossing Arms

Ох бе много са лошиии  Weary smile3518

# 470
Мерабааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хубав и усмихнат ден  Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

# 471

Хубав и усмихнат ден  Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Тази снимка ми е много хубава  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Каква ли е смешката  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 472

а Чачи и Сери май пак се гонят из мрежите...  Joy Joy Joy Сладуурриииии  Hug Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Мнооого съм хепи Crazy когато се гонят сладурчетата Heart Eyes Heart Eyes

Жестока е Серенайка Crazy И никакви фотки и деколтета не омаловажават факта, какво и за кого е правила и продължава да прави Peace Peace Достоен пример е Серенай за младото поколение и не само!  Красива отвън, красива и отвътре! Peace И колко е съпричастна с болката Sad само и погледнете очите- те говорят достатъчно! Heart Eyes Heart Eyes Добре ще е повечко хора да са като нея, впили се в някоя кауза....а плювките, тЕх да ги оставят за някой друг път, когато повода не е благотворителен! Peace

Crazy Crazy Grinning Grinning

С буките от ПО  Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Хубав ден на всички ви, момичетааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 473
  • Яко в Матрицата...
Хелоу и от мен Party

Ей го, момичето си казва, че си е вързало червено конче със синьо оче против уроки. Вярвало, че могат да я урочасат ... Каквото и да се пише и говори, предпазила се е.

# 474

Тази снимка ми е много хубава  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Каква ли е смешката  Laughing Laughing Laughing Laughing

"..............   след време ще бъда сменен от един с големи уши"  Mr. Green

Жестока е Серенайка Crazy И никакви фотки и деколтета не омаловажават факта, какво и за кого е правила и продължава да прави Peace Peace Достоен пример е Серенай за младото поколение и не само!  Красива отвън, красива и отвътре! Peace И колко е съпричастна с болката Sad само и погледнете очите- те говорят достатъчно! Heart Eyes Heart Eyes Добре ще е повечко хора да са като нея, впили се в някоя кауза....а плювките, тЕх да ги оставят за някой друг път, когато повода не е благотворителен! Peace

а какво точно е правила  Whistling Joy
и по какъв начин позата в Инст, разкрива съпричастността   newsm78

# 475
  • Sofia, Bulgaria
Хелоу и от мен Party

Ей го, момичето си казва, че си е вързало червено конче със синьо оче против уроки. Вярвало, че могат да я урочасат ... Каквото и да се пише и говори, предпазила се е.

Да ѝ пожелаем щастие и попътен вятър Flutter Party Party Party

# 476

"..............   след време ще бъда сменен от един с големи уши"  Mr. Green

а какво точно е правила  Whistling Joy
и по какъв начин позата в Инст, разкрива съпричастността   newsm78

Ама какво й е на позата в инстаграм  smile3506 Вярно не е застанала мирно, но пък не е и нещо фрапантно  Peace
130 000 човека са харесали снимката. Половината от тях да са пуснали SMS на посочения от Серенай номер, пак си е добро постижение  Peace

# 477

Ама какво й е на позата в инстаграм  smile3506 Вярно не е застанала мирно, но пък не е и нещо фрапантно  Peace
130 000 човека са харесали снимката. Половината от тях да са пуснали SMS на посочения от Серенай номер, пак си е добро постижение  Peace

добре бе, що ме карате да се чувствам моралистка  Mr. Green Mr. Green  Нищо й няма на позата, нито на роклята, нито на настроението  Party  ако се щракнеш на път за MTV наградите, по време на афтърпартито или на купонЯ отсреща  Peace  Ако и аз имах такова роклЕ, и аз щях да си щракна такава поза  Party Party Party но не отивайки или връщайки се от бал на който се събират пари за онкоболни деца  Naughty Naughty   Няма да показвам колко съм влюбена, щастлива и с тен, докато от другата страна на този бал, чакат разтреперени майки и бащи, броящи лира по лира даренията  Peace  
А дали половината от лайкналите фотката, са наясно къде е правена  newsm78  

# 478
  • Sofia, Bulgaria

Ама какво й е на позата в инстаграм  smile3506 Вярно не е застанала мирно, но пък не е и нещо фрапантно  Peace
130 000 човека са харесали снимката. Половината от тях да са пуснали SMS на посочения от Серенай номер, пак си е добро постижение  Peace

добре бе, що ме карате да се чувствам моралистка  Mr. Green Mr. Green  Нищо й няма на позата, нито на роклята, нито на настроението  Party  ако се щракнеш на път за MTV наградите, по време на афтърпартито или на купонЯ отсреща  Peace  Ако и аз имах такова роклЕ, и аз щях да си щракна такава поза  Party Party Party но не отивайки или връщайки се от бал на който се събират пари за онкоболни деца  Naughty Naughty   Няма да показвам колко съм влюбена, щастлива и с тен, докато от другата страна на този бал, чакат разтреперени майки и бащи, броящи лира по лира даренията  Peace  

[/quote

И според мен повечето не знаят от къде е снимката Naughty

Аз съм на същото мнение като теб  Sick Tired
Това не е мястото за демонстрация на тоалет,бижу или лично щастие....  Sick Peace

# 479
  • Sofia, Bulgaria

Аз съм на същото мнение като теб Naughty
 Облеклото ѝ е твърде секси за такава кауза  Sick
а държанието ѝ е точно като че ли е на "весело парти" Rolling Eyes Peace Peace

ПП Казват,че повторението е  майка на знанието,
ама аз направо се престарах в този случай Sick Mr. Green
 Не мога да го изтрия Crossing Arms ooooh!

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 16:47 от Iskra Pandova

Общи условия

Активация на акаунт