Звездни компромати - 283 част

• 125 811
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • Gotham City

Един тон по-тъмен цвят на косата и би бил перфектен

# 31
  • София
Чайникът вчера е бил рожденик, а тук демонстрира танцови умения -

https://www.facebook.com/vanityfairmagazine/videos/10153717718237572/?fref=nf

# 32
Ще взема да повярвам, че една жена може да изглежда 20 години по-млада...! Thinking Какви ли кремове ползва този 90 годишен динозавър?! Изглежда на 70! Mr. Green Laughing
Едва ли е до кремове само.
Чела съм, че кралското семейство не ползва конвенционални лекарства, а се лекува с класическа хомеопатия.

# 33
  • DE
Анджелина напоследък прилича на скелет с кожа, доста нелицеприятна гледка  Rolling Eyes

# 34
  • Once there was a Hushpuppy...

Ужасно болен вид има Tired
Стилна, красиви, дрехи носи, естествено, но вида й ме плаши..

Джой  bouquet

# 35
Н. Станкулова корица на Ева по бански
Скрит текст:

Ирина Тенчева (на втората снимка ми харесва)
Скрит текст:

И една снимка на дедо Ози като беше млад, която ми оправи деня
Скрит текст:

# 36
  • Once there was a Hushpuppy...
Николчето я харесвам много, но защо този професионален фотограф изявил се за списание Ева е решил да я сложи стресната и опулена на корицата.....
Какво ли е посланието взех да се чудя Thinking

# 37
  • Mediterraneo

На Софи драмите май нямат край ... Нали беше дошъл принцът на белия кон, какво стана?!
Ако може съвсем кратко резюме - бебе вече няма или изобщо не е имало?

Направила си тест, бил положителен. След време отишла на лекар да види как се развива "това нещо" и се оказало, че няма бебе. Докторката я лекувала с китайска медицина  Crazy
Принцът на бял кон се оказва сводник в Германия, който я малтретира и заплашва нея и сина й. Бая бой е изяла.
И много глупава, бееее! Щяла едва ли не да му прости, ако само се обадел и я излъжел, че я обича! Пък той не, само я заплашвал по телефона  Tired  Laughing

# 38
  • Варна
Честно да ви кажа, стана ми жал за Софка  Cry
И на мен, защото е добричка, ама е бая глупава и тя...  Confused

И аз и симпатизирам и ми става жал как все се нахендря на разни тъпанари. Надявам се, че вродената и наивност и помага да не драматизира прекалено. Simple Smile

# 39
Бабет и правнуци, малката принцеса все повече прилича на нея

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/04/22/23/3361CDFF00000578-35 … 1461363715525.jpg
На мен принцесата ми приличи на майката на Кейт. Ама много е сладко това Джорджи, искам и аз едно такова  Heart Eyes

Много ми е мъчно за Софка. Често глупостта и добротата вървят ръка за ръка. Confused
П.п. Вие виждали ли сте го гаджето й, от пръв поглед личи, че е някакъв бабаит. Гледах ги на корицата на някакво списание, бяха тримата със сина й. Дано хлапето не се е стресирало.

# 40
Oпулената Никол Станкулова на корица е може би риваивъл към сп. Лада  Laughing
На мен ми харесва тоя тренд да изглеждат като кукли.

# 41
Ще взема да повярвам, че една жена може да изглежда 20 години по-млада...! Thinking Какви ли кремове ползва този 90 годишен динозавър?! Изглежда на 70! Mr. Green Laughing

А, кремове!

Цял живот ти чистят, готвят, сервират, шофират. Хапваш само най-хубава и качествена храна. Нямаш ядове за заплати, сметки, ток, вода, топлофикация....
Единственото ти задължение е да помахваш с ръка от Ролс Ройса си.

Е как няма да доживееш 90-100 години и да изглеждаш свежарка?  Laughing

# 42
Из старите ленти Милена и Емил Анчев от Конкурент
Скрит текст:

# 43
  • в 1001-та нощ

Странно капковиден пъп ... да не е разтегляна снимката към краката  newsm78 И има нещо, като синджирче, което излиза от потника между гърдите и се раздвоява под ребрата .... Много странна снимка Confused

# 44
  • Murcia, Spain/Ruse
Баш и аз за синджирчето щях да питам  newsm78 Тая мода ква е???

Общи условия

Активация на акаунт