♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Фраг няма  и феновете се забавляват със снимките на Елчин за ELLE

newsm03

# 601
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Въобще не го познах Памирчо.

Харесва ми идеята за Втори Статус. Мисля, че младо семейство скици като Джан и Айшегюл и няколко дечица скици като родителите си са прекрасен изходен материал за много комедийни ситуации. Като прибавим и прекомичните роднини, всичко е налице за една успешна втора част. (Силно се надявам да се отървем от Елфа, и без туй нищо смешно нямаше в нея, само извор на досада.)

# 602
  • Русе
Фраг няма  и феновете се забавляват със снимките на Елчин за ELLE

newsm03

Що няма фраг,  Crossing Arms , само лъжат ...  Rolling Eyes
А Елчин е страхотна, малко странна с тоз грим ама хайде...  Flutter
Неж и аз така,  спомням си като видях за пръв път Малкочоолу... #Crazy ,  Малиии паднах...
С перчема хич не го възприемах в началото, в първа серия например на севдата, беше разкошен, небрежен, чаровен... Но и с перчема свикнах- " salon erkeği " или "салонен (поддържан) мъж" , както им викат в ТР.
А верно Каан и брат му много си приличат....
Хайде, лекинка и от мен..  Hug

# 603
Лека вечер
Скрит текст:

smile3503

# 604
# 605
  • Бургас
А, кога приключва анкетата?

# 606
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Елчин е готина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
Ква е тая пустош тука... мъртвило пълно... петък 13 е, ама чак пък толкоз...  Laughing Laughing

А здравейте  Hug Hug Hug

# 608
Ей за този красавец говорих снощи smile3544 То мустаци, то поглед Heart Eyes 

И нещо от актьорите на КС:

Скрит текст:
Бурак със свои фенове в Кувейт ( кога ще се връщат от там със Фахрийе Rolling Eyes  все пак се очаква да отидат на сватбата на Кенан И. и Синем Кобал Thinking  Пък и снимки го чакат Бубето Laughing

Този пич - Абдула(х) Ал Родан Mr. Green не знам дали е журналист, част от семейството на емира или просто фен Peace

И с Фахрийе Laughing

Неше със свои фенове

Хазал Филиз със съпруга си и приятели

Мелиса с фризьора си

Творчество на фенове:

# 609
 wavey wavey

Ege Üniversitesi е обявил Елчин и Баръш за най-добри актъори, а ЛН за най-добър сериал Peace

Памирчо с пандизчийската тениска много готин Crazy

Grinning Grinning

# 610
Едва днес изгледах епизода ....какво чак толкова с тази къща !?!?!?!

Купил я, купил ...да живеят там и да плащат наем както до сега ,какво значение има на кого ,нали и до сега живееха под наем там!?!?!

По-страшна е другата тайна , писмото , как ще  го приеме ПатронЯ?!?!?!

Май Тюркян тейзе не случайно гледаше сериала си и коментираше -дали няма да е аналог на последващата съдба на Дефне  и героинята ?????? newsm78 newsm78 newsm78 Или се правеше на разсеяна ,за да не се зачеква сериозна тема ?????

Малко разчупване Транба - Суде ,че и двата образа бяха зациклили  в много негативизъм и злоба !

А Нихан и Сердар ....ей,Бога ми ....няма такова безхаберие ,все едно безмозъчни. То такова нахалство ...граница нямат...Сякаш Дефне е  магьосник с вълшебна пръчица ....Нихан с буркана тУршУ или бЮрека и ръси идиотизъм след идиотизъм Joy Joy и чок кахраман  Joy Joy Joyнищо не казала на Йомер , а на Шюкрю като картечница  #2gunfire #2gunfire

Дали между Исо и Ясемин ще се върне нещо старо ,незабравено...ама и Садри уста как ги усеща тези болезнени  трепети Naughty

# 611
  • Русе

Оххх, дааа.....  Crazy  #Crazy
И аз, и аз .........  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612
  • Бургас

Скрит текст:
И нещо от актьорите на КС:

Скрит текст:
Бурак със свои фенове в Кувейт ( кога ще се връщат от там със Фахрийе Rolling Eyes  все пак се очаква да отидат на сватбата на Кенан И. и Синем Кобал Thinking  Пък и снимки го чакат Бубето Laughing

Този пич - Абдула(х) Ал Родан Mr. Green не знам дали е журналист, част от семейството на емира или просто фен Peace

И с Фахрийе Laughing

Неше със свои фенове

Хазал Филиз със съпруга си и приятели

Мелиса с фризьора си

Творчество на фенове:

[/spoiler]

Офффффф!!!!
 "Кисело е гроздето! Мноооооого е кисело!"-казала лисицата като не могла да стигне до гроздето да си хапне! smile3511 smile3511

# 613
Най изнервещито в 45 епизод беше когато Нихан звънеше или пише съобщение на Дефне. Не мога да разбера Мерич защо не вземе да вкара мозък в главата на Нихан и Сердар.
За мен тази драма с къшата е много тъпо и мисля,че няма смисъл от нея.

# 614
  • Русе
Най изнервещито в 45 епизод беше когато Нихан звънеше или пише съобщение на Дефне. Не мога да разбера Мерич защо не вземе да вкара мозък в главата на Нихан и Сердар.
За мен тази драма с къшата е много тъпо и мисля,че няма смисъл от нея.
Оххх, и мен супер ме дразнеше това....  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт