♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Айде Гало гюле гюле.

# 77
Серията е БОМБЕ! newsm10 Добър вечер и от мен!  Благодаря за новата тема! bouquet

# 78
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Аз да ви попитам - разбра ли се нещо за дълга на Дефне към Гало - ще и връща ли парите  newsm78 newsm78

А тези двама сладури са страхотни - направо се раздават  Heart Eyes

# 79
Не знам за дълга Дефне който дължи на Гало ама Мерич си остави вратичка да я завърне по-някое време.

# 80
момичета какво е това  newsm17https://www.instagram.com/p/BEyQbhKgpgj/?taken-by=elcin_baris55

ivona2005, Hug

https://www.instagram.com/p/BEyQbhKgpgj/

това е адреса, на който можеш да видиш публикацията в Инстаграм.

Новость от #RaniniTv Стала известна дата финала сезона успешной романтической комедии канала Star TV " Любовь Напрокат", в главных ролях с Эльчин Сангу и Барышем Ардучем. Согласно ответу исполняющего полномочия технического режиссера канала Star Tv - Али Лескай одному фанату сериала "Любовь напрокат" сделает финал спустя 8 недель. Однако Лескай отметил, что если в сериале не будет серьезных падений рейтинга, то и в новом сезоне сериал будет на канале StarTv. В таком случае все вместе будем продолжать молиться, чтобы рейтинги не падали и чтобы не было никаких проблем
                                       мерси Темпи  newsm51

# 81

Аз да ви попитам - разбра ли се нещо за дълга на Дефне към Гало - ще и връща ли парите  newsm78 newsm78

Дефне и каза че  и е задължена с 200 а Гало каза че пък тя на Трамба и да не се притеснява ще и ги върне лека полека/доколкото разбрах/

# 82
  • Враца
Скрит текст:

Дефне и каза че  и е задължена с 200 а Гало каза че пък тя на Трамба и да не се притеснява ще и ги върне лека полека/доколкото разбрах/
Благодаря!  Hug
Ей тази Мерич  Wink  още помни за дълга  Joy
Сега изпратихме Гало, очаквам Нериман отново да се заеме и настъпи  Дефне  ooooh! Joy

# 83
Серията си беше уникална, много отдавна не се бях смяла така  Joy Joy Joy Joy Дафина просто ме разби, за Корай думи нямам...  Joy Joy Joy Joy
Сега обаче не знам какво да очаквам, че като я знам Мерич- след всяка серия, завършила с целувка, следва "шамар" за нас с някоя идиотия на Дефне, от която после 2 серии ми се отравят нервите...  ooooh! ooooh! ooooh!

Сънувал бил, а  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 03:30 от tempestad

# 84
Добро утро! Hug
 Най-после нещо интересно, не ни подведе новия режисьор. Отдавна не е имало толкова интересна и балансирана серия. Браво! smile3501 Ако изключим поредния проблем на семейство Топал с къщата, който те без Дефне пак няма да могат да решат, всичко беше  наистина супер ! Къде остана мъжа скала не разбрах, но май пак не са плащали наема. И защо се чудят  къде ще отидат? Нали Нихан имаше къща?   

# 85
  • Пловдив
Наемът няма нищо общо, собственикът ще жени сина си и му трябват пари. Пратил им е предизвестие преди месеци, но Есра го е скрила.
Иначе серията ми хареса много, смях се със сълзи, особено Яса като се шибна челно във врата, не знам как не събудих къщата. Кориш с марулите и яйцата ми докара фалцети  hahaha

# 86
Здравейте,не пиша често,но ви чета.Особено комемтарите за Ашка,защото спрях да го гледам и от коментарите ви ми е достатъчно да разбера какво се случва.

Във връзка с анкетата по-горе,аз гледам също Зимно Слънце и Сладко Отмъщение и двата ми харесват за сега.
Изгледах и 1-ви епизод на Развалящия играта,но нещо не ме грабна.✌

# 87
  • Бургас
 easter easter easter
Здравейте на Велика Събота! Мир и Любов в душите ни!!!
За анкетата: Вярно, че Сладкото отмъщение си има тема, но тя много мудно върви. Може би повечето от нас го гледат и както чета, го харесват. Нали не пречи и ние да си го включим? Героите са сладури и засега жанрът е романтична комедия.
Та, предлагам да го коментираме, още повече, че Лейля е от Ашка.......

# 88
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет къзлар  Hug
Снощи нямах възможност да гледам Ашка  Crossing Arms ама явно е било весело  Crazy
Ще я прегледам днес  bouquet
Хубав ден  bouquet

# 89
  • Варна
Здравейте,добра идея...например свеж и интересен ми се вижда АШК ЯЛЪНЪ СЕВЕР,не съм сигурна нито как се чете,нито как се превежда,но напоследък се забавлявам с него,играят много добри артисти,нови замен са главните герои,вкарали са един Джак ръсел териер за разкош...чакам превод на руски на 4-та серия... bouquet

Общи условия

Активация на акаунт