♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз вече се подготвям за драмата.
Няма ли най-накрая Йомер и Хулюси да се видят при майстора.

# 631
Крайно време е Дефне наистина да си тръгне , че да разберат какво е без нея ...семейството ѝ  и  ПатронЯ ,  фирмата /клюкарите за къщата / , :Кориш § Нера ..... Дано  осъзнаят ,че невинни няма ,все някой е сгрешил някъде не само ДЕФНЕ ,колкото ѝ тъпа да я правят СЦ

# 632
Крайно време е Дефне наистина да си тръгне, че да разберат какво е без нея ... семейството ѝ и ПатронЯ, фирмата /клюкарите за къщата/ , Кориш § Нера ..... Дано  осъзнаят, че невинни няма, все някой е сгрешил някъде, не само ДЕФНЕ, колкото ѝ тъпа да я правят СЦ
+1  Peace
Дефне е слабохарактерна, но добра. Проблемът й е, че изглупя страшно много ooooh! ( Благодарим ти, Мерич! Twisted Evil )

Дори и да няма бременни, Синан доста се шашърдиса като влезе в офиса на Яса и видя пантофките Mr. Green Че и розовки Heart Eyes

Странно е, че Ясемин и Синан не са консумирали любовта си Mr. Green  Това не е типично за тях Whistling Laughing

Баръш на сета Whistling  Каква ръка Crazy

Teмпи, джанъм Hug  Подготви кърпичките и сега Mr. Green
Айдилге - "Не питай"

Всъщност ето тук  е фрагът с руски превод на песента. Peace

# 633
Крайно време и Нихан и Сердар да ги махнат, защото Дефо е в тази каша заради скалата Сердар. Нихан само пречи на Дефне, а Сердар в последните серии освен да се прави на мъж друго не знае. Сцената с Хулюси просто беше върха на тъпотията. Намерил пред кого да се прави на мъж.
И да си тръгне Дефне, нищо няма да разбере Нихан, толкова е тъпа и вдлъбната. Само Йомер ще е потърпевш.
Добър ден и от мен.

# 634
Крайно време и Нихан и Сердар да ги махнат, защото Дефо е в тази каша заради скалата Сердар. Нихан само пречи на Дефне, а Сердар в последните серии освен да се прави на мъж друго не знае. Сцената с Хулюси просто беше върха на тъпотията. Намерил пред кого да се прави на мъж.
И да си тръгне Дефне, нищо няма да разбере Нихан, толкова е тъпа и вдлъбната. Само Йомер ще е потърпевш.
Добър ден и от мен.

......и Йомер трябва да остана малко на "спокойствие". Наистина е много точен ,но започна да става прекалено точен , а това не е толкова полезно дори  и за него .  Не всеки може да реши проблема си по най - правилния начин ,много често грешиш заради някого и после носиш клеймото ...... Йомер  е сам ,за щастие  Сердар не му е брат...... Joy Joy

# 635
Аз ще заложа, че Ясемин и Дефне са бременни Mr. Green 
не ми се вярва ..по ми се вярва да са за подарък на Нихан.....

# 636
#karmakaraşık / #бъркотия  

# 637
здравейте момичета.Тази вечер ще е драматична.Все още се коментира сцената когато бяха в хотела че Дефо му е казала нещо ,пък и погледа му е страшен.    Много тъпо ще е ако Дефо избяга пак .То стана като булката беглец smile3511 май и стана навик като стане напечено да изчезва.Мисля си че Омер няма да прочете писмото/просто не му е до него/.                                                                                                                                     

# 638
Според мамашите- БЕЗПОРЯДЪК е хаштага

# 639
Чичо Гуги ми каза "бъркотия" Peace  Не твърдя, че той е много верен Laughing

# 640
Някой май е в Амстердам newsm78

# 641
Нежи Hug, то май същото Wink

имат нужда малко от сътресение в отношенията, че по логиката на мадам Мерич, след любов требе и малко драмалар, но всичко ще си дойде на мястото...ако Дафа се скрие Йо ще ходи като цапнат в главата, после ще се съферяса  и ще започне голямото търсене и не знам защо но всички се крият при Кориш най лабилния от взички и после като я открие Йомер....ще гледаме продължението в нета след сериала

# 642
Нежи Hug, то май същото Wink

имат нужда малко от сътресение в отношенията, че по логиката на мадам Мерич, след любов требе и малко драмалар, но всичко ще си дойде на мястото...ако Дафа се скрие Йо ще ходи като цапнат в главата, после ще се съферяса  и ще започне голямото търсене и не знам защо но всички се крият при Кориш най лабилния от взички и после като я открие Йомер....ще гледаме продължението в нета след сериала

newsm10

И ето още един сезон...

# 643
Ей за този красавец говорих снощи smile3544 То мустаци, то поглед Heart Eyes 

Бая му се чудех на Великолепният век  newsm12
Да знаеш, че ме нави  Grinning

# 644
  • Русе
Чичо Гуги ми каза "бъркотия" Peace  Не твърдя, че той е много верен Laughing
"Бъркотия" е правилното...  Flutter

Общи условия