♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
То,че ще е бъркотия тоз епизод е така.Сега ние се чудим Йомер ще прочете ли писмото или не,а на всичкото отгоре и къщата.

# 646
 wavey

Приятно гледане !

# 647
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Крайно време е Дефне наистина да си тръгне, че да разберат какво е без нея ... семейството ѝ и ПатронЯ, фирмата /клюкарите за къщата/ , Кориш § Нера ..... Дано  осъзнаят, че невинни няма, все някой е сгрешил някъде, не само ДЕФНЕ, колкото ѝ тъпа да я правят СЦ
+1  Peace
Дефне е слабохарактерна, но добра. Проблемът й е, че изглупя страшно много ooooh! ( Благодарим ти, Мерич! Twisted Evil )

Дори и да няма бременни, Синан доста се шашърдиса като влезе в офиса на Яса и видя пантофките Mr. Green Че и розовки Heart Eyes

Странно е, че Ясемин и Синан не са консумирали любовта си Mr. Green  Това не е типично за тях Whistling Laughing

И друго е интересно, че Ясемин изобщо не "бягаше" така на Исо  Thinking Thinking Затова сега, това нейното, ми е много странно  Thinking ooooh! Сигурно се зарази от Дефне - да се измъква така прегръдките и целувките на любимия  Mr. Green Mr. Green

Приятно гледане!  Hug

Нежност, има ли линк за онлайн превод?  Нещо не го намирам при рускините  ooooh!

# 648
Приятно гледане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 649
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Крайно време е Дефне наистина да си тръгне, че да разберат какво е без нея ... семейството ѝ и ПатронЯ, фирмата /клюкарите за къщата/ , Кориш § Нера ..... Дано  осъзнаят, че невинни няма, все някой е сгрешил някъде, не само ДЕФНЕ, колкото ѝ тъпа да я правят СЦ
+1  Peace
Дефне е слабохарактерна, но добра. Проблемът й е, че изглупя страшно много ooooh! ( Благодарим ти, Мерич! Twisted Evil )

Дори и да няма бременни, Синан доста се шашърдиса като влезе в офиса на Яса и видя пантофките Mr. Green Че и розовки Heart Eyes

Странно е, че Ясемин и Синан не са консумирали любовта си Mr. Green  Това не е типично за тях Whistling Laughing

И друго е интересно, че Ясемин изобщо не "бягаше" така на Исо  Thinking Thinking Затова сега, това нейното, ми е много странно  Thinking ooooh! Сигурно се зарази от Дефне - да се измъква така прегръдките и целувките на любимия  Mr. Green Mr. Green

Приятно гледане!  Hug

Нежност, има ли линк за онлайн превод?  Нещо не го намирам при рускините  ooooh!
началната страница под тази снимка

# 650
Интересно от къде и кого работниците на Пасионис са разбрали,че Йомер е купил дома на Дефне ..........

Дефне се чуди къде да иде ... не можела да се върне в офиса
 Милата ...

# 651
  • Враца
ivona, благодаря  Hug Hug

Интересно от къде и кого работниците на Пасионис са разбрали,че Йомер е купил дома на Дефне ..........

Милата ...

Нали Йо каза, че е направил запитване в счетоводството за пари да купи къщата - то бързо се разчува   в този клюкарник - особено Дариа ooooh! ooooh!

Серди "Скалата" май се сърди за купуването на къщата  Thinking ooooh!

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 21:17 от mama_an_ji

# 652

Милата ...

Нали Йо каза, че е направил запитване в счетоводството за пари да купи къщата - то бързо се разчува   в този клюкарник - особено Дариа ooooh! ooooh!
Благодаря , мила  bouquet  Аз имам пропуснати моменти от миналата серия ,които нз кога ще изгледам.

На Кориша много му отива зелената ризка.

# 653
И аз се чудех от къде  са научили ,но си спомних ,че Йомер  каза на Исо за справката във ФО!

Хареса ми как Йомер "понасмете" Дария , те не се траят ooooh! ooooh!

# 654
  • Враца
Скрит текст:

Милата ...

Благодаря , мила  bouquet
 Аз имам пропуснати моменти от миналата серия ,които нз кога ще изгледам.

Ето -намерих го  ooooh!

# 655
Скрит текст:

Милата ...

Благодаря , мила  bouquet
 Аз имам пропуснати моменти от миналата серия ,които нз кога ще изгледам.

Ето -намерих го  ooooh!

Анжи   love001

# 656
  • Русе
В началото, на деня на сватбата Корай каза на Йомер и Синан, че булката е избягала....

# 657
Тез пък двамата не спират да се карат и обиждат ... Кориша й каза,че косите й са грозни .

Нера спаси Синанчик с появяването си  Laughing

Шукрю носи пощата на Йомер.
Дефне - не е дошло / за писмото /

# 658
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 hahaha hahaha hahaha на Синан му падна ченето като видя розовите обувчици  Laughing Laughing Laughing
а сега добър вечер и приятно гледане  Hug

# 659
hahaha hahaha hahaha на Синан му падна ченето като видя розовите обувчици  Laughing Laughing Laughing
а сега добър вечер и приятно гледане  Hug

Коте  Hug Heart Eyes и на теб .

Синан я пита дали има нещо да му казва  Laughing  

Ясемин много хубаво са я нагласили и гримирали в тоз епизод.

Нихан съобщи хубавата новина на баба Тюркян . Затанцува от щастие жената,че остават в къщата и няма да се местят.  И запя ...

Синан   Joy Joy Joy   видя булката на корицата на списанието и каза  сватба .

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 21:49 от лава

Общи условия

Активация на акаунт