♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лавджим страшна си  Hug Heart Eyes
мерсаж джанъм че разясняваш  bouquet

# 676
Това за умът трябва да се пита Мерич,че като гледам повечето герой им липсва.

# 677
  • Враца
Ей таз Нихан продължава с нейните гениални идеи   ooooh! Взела ключовете за дома на Йо да търси писмото да вземе .

Само не разбиам защо стабилния Исо се води по акъла на тази ПАТКА  ooooh! ooooh! ooooh!

Защото е добър човек и не може да откаже на бременна жена да я закара където го е помолила.
Аха, така може  Mr. Green

В този епизод Синан и Ясемин нещо не ми харесват - усещам някаква изкуственост в разговорите между тях  Rolling Eyes Rolling Eyes Не е като в предните епизоди - да усещаш привличането между тях - може да е от езиковата бариера, но са ми някак изкуствени, а много ги харесах двамата за двойка  ooooh!  - дано се лъжа  Praynig

# 678
Ей таз Нихан продължава с нейните гениални идеи   ooooh! Взела ключовете за дома на Йо да търси писмото да вземе .

Само не разбиам защо стабилния Исо се води по акъла на тази ПАТКА  ooooh! ooooh! ooooh!

Защото е добър човек и не може да откаже на бременна жена да я закара където го е помолила.
Аха, така може  Mr. Green

В този епизод Синан и Ясемин нещо не ми харесват - усещам някаква изкуственост в разговорите между тях  Rolling Eyes Rolling Eyes Не е като в предните епизоди - да усещаш привличането между тях - може да е от езиковата бариера, но са ми някак изкуствени, а много ги харесах двамата за двойка  ooooh!  - дано се лъжа  Praynig

Опита Исо да я разубеди,но не успя .   Peace

Съобщението на Дениз - ако си е в къщи да я вземе

# 679
  • Русе
Баба Тюркян благодари на Йомер,че ги е спасил.
Тя не знае, че е той купувача.  Flutter

# 680
Баба Тюркян благодари на Йомер,че ги е спасил.
Тя не знае, че е той купувача.  Flutter
Не съм разбрала правилно .  Blush
 Благодаря за корекцията ,Жули  bouquet

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 22:53 от лава

# 681
  • Русе
Не съм чула правилно .  Blush Благодаря за корекцията ,Жули  bouquet
Heart Eyes  Heart Eyes

# 682
  • Враца
Ейййй, доведоха вече и Йомер до състояние да си говори сам  ooooh! ooooh!

# 683
Дерия   #2gunfire

Дефне си промени мнението  за случилото се. Ще се извини на Йо като дойде в офиса.

# 684
Дерия и Дефне ooooh! ooooh!......служители в престижна фирма.... ooooh!

# 685
  • Враца
Шокрю да не каза на Йомер, че Дефне е ровила в писмата му?  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 686
  • Враца

И как да разбираме края  Rolling Eyes Rolling Eyes  Йо дали е прочел писмото  Rolling Eyes Rolling Eyes  
Глупаво за мен - трябваше Дефне да си му каже  ooooh! ooooh! ooooh!

Не остана много докато разберем дали Йомер е знаел част от истината от "пияната" Дефне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687
Ако Мерич се е сетила за пияната Дефне в 6 епизод може да го използва.

# 688
Благодаря ви момичета за компанията  Hug Дано с превода е по -интересен  епизода ,че много пълнеж!

# 689
  • Враца
Ако Мерич се е сетила за пияната Дефне в 6 епизод може да го използва.
Ами нямаше изобщо да е зле, Мерич да попреглежда сериите назад, за да си припомня какво е писала, и какво са снимали и как са го показали и изиграли  ooooh! ooooh! #Cussing out

Лава, Джулиет Hug Hug  Благодаря ви за преводите и разясненията  bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт