PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Имаме си и сутрешен

Plot Twist
Тайчето и Лимона са излязли на 10 минутна обиколка из Бевърли Хилс и са повикали папараци да ги снимат...
Дотук нищо чудно, НО интересното е, че са наснимани как се мръщят едва ли не спорят.
Общо 21 снимки и Тай не се усмимихва на нито една
http://www.justjared.com/2016/05/05/taylor-swift-goes-for-drive- … ris/#more-1220440

Почвам да си мисля, че преекспонирането на видеата на Карли на танците на Тай с Хидълса е било с определена цел  Thinking

Скрит текст:

# 106
  • София
Охо, подготвят караница... Mr. Green

# 107
Ахахаха Лимона току що снапна от тях, че е сам с котарака си.
Тия са по-яки от Дързост и Красота и Докато свят светува беееееее  hahaha hahaha hahaha

Карли междувременно пак е бачкала цял ден, гледали са с екипа кандидатурите за компютърните курсове които спонсорира, направо вдъхновяващо.  Mr. Green

пп ПР-ката на Тай е бърза  Heart Eyes
http://pagesix.com/2016/05/04/taylor-swift-sparks-breakup-rumors … er-partying-solo/
прави впечатление как в статията удобно се пропуска името на Карли  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 09:12 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 108
Явно само аз ще недоволствам от това развитие. Харесам много Том, не го давам за да играе гадже на Тейлър.

# 109
О, не мисля, че ще се стигне до там. Той го играе катализатор.
Пък и както знаем от случая с Еди Ръмейн, седемминутен разговор зад кулисите може да се превърне в седеммесечна връзка в медиите.

# 110
Явно само аз ще недоволствам от това развитие. Харесам много Том, не го давам за да играе гадже на Тейлър.
А, няма да си само ти Simple Smile
Надявам се да няма чак такава нужда от популярност.

А той самият всъщност има ли нужда от параван?

Излизало ли е скоро нещо за любимият ми Ричард Армитидж? Ако е вярно, че са двойка за Лий ще си въздишам и ще им желая дълги щастливи години заедно Simple Smile

# 111
Ричи и Лий бяха заедно през 2014, нищо не се е чуло за никой от тях, така че мисля, че още са. По-късно ще чекна клюкарите.

На този етап смятам, че Тай няма да се занимава с нов параван, почна новото и ребрандиране, показва, че преглъща критика, надявам се на приятни изненади за в бъдеще.
Ваденето на Джош от шкафа последните 8 седмици показва, че плана е момичетата да се скатават зад "мощния" му гръб.
За 4 години Джош и Карли са снимани 3 пъти да си държат ръцете, а сега за два месеца цели 5 пъти. Joy

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 01:51 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 112
Вчера съм пропуснала папарашката сесия на Карли, като я снимат всеки ден и забравям да я чекна.  Blush
Та вчера вече е върха на сладоледа, цялата и комбинация от дрехи е с идентични на Тайчето.
Сако, панталон, тишъртка и чанта  Rolling Eyes Flutter

Хронологично със сакото първа се е показала Тай, с тишъртката също,
докато с панталона и с чантата - Карли
Вариантите са два или ходят на шопинг заедно, интересно кога след като Ич не се виждат публично (пред папараци) Mr. Green
или си фейстаймят и пращат списъци с придобивките  hahaha

# 113
  • Разпиляна във въображението
Оф, не мога да ги понасям тези с такива тела и височини Laughing

# 114
Нали?  Mr. Green

Карли и мениджърката и на вечерята на кореспондентите в Белия дом в събота.

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 17:03 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 115
 hahaha Joy На новите папарашки снимки на Тай и Кал тя е бясна щото са попаднали в задръстване,не виждате ли?
На другите снимки той е усмихнат  Whistling
Тия снимки на Джошуа и Карли от мет гала на които той я държи близо до дупето,това поведение на гей ли е според вас? newsm78
А какво ще кажете за тази снимка на Тайлър и Калвин? Пак ли ке кажете,че са фалшиви?  #Crazy
И двете двойки са си напълно нормални и поведението им е като на нормална хетеро двойка!

# 116
Ахахахаха, пуберът пак избухна със снимка отпреди година.
Явно не схваща, че екипа на Тай са викнали папараците и напълно умишлено са карали из Бевърли хилс  в задръстването.
Пак имаше видео сутринта, докато ти беше на училище, но отново хората на Тайчето са го махнали. Защото си личи как карат без посока и се връщат обратно.
А са излязли в час-пик за да дадат възможност на папараците да си нащракат кадрите. Мръщенето е по сценарий, Лимонът се хили като зелка на една единствена снимка, но точно на нея Тайчето го гледа все едно ще го удуши с голи ръце, като в кадър от Blank Space.
Постни я ти, достави ми това удоволствие.

# 117
Тва изобщо не е вярно!  ooooh!
Сега ще ти пусна снимките да видиш,че той се усмихва на повече от една.
А относно снимките дето говорехте,че Карли и Тайлър се търкали една в друга,се оказа,че няма нищо такова и е поредната измишльотина. Просто ъгълат от който е снимано създава оптическата излюзия,че те се търкат, а всъщност Карли стой на растояние от Тайлър.
И за кво трябва тя да го гледа лошо,като по-скоро той трябва да и е ядосан,че тя си развява гъза само на партита и танцува с дърти чичковци!  Crossing Arms Докато той си седи сам в къщи с Рой.  Tired

# 118
Зелка  Mr. Green
А ето и Тай колко е щастлива.

Щом е от ъгъла очаквам извинение за гадостите, които наговори по адрес на Карли  Crossing Arms Sick

Мда именно той е с Рой, лика-прилика са си. Разбрахме отдавна, че си хетеронормативна фенка на Лимона, а не на Тай. Бъди щастлива скоро ще е "свободен" за всички стриптизьорки във Вегас.

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 18:27 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 119
За кво да се извинявам? Това,че не се е търкала в Тай не променя факта,че Карли се ч*ка по градските кенефи с жени. Sick
Като си видяла,че е оптическа измама,тогава защо продължаваше да твърдиш,че се търкат и Карли затова е пуснала снимката си с Джошуа?  newsm78
Много ти се иска Кал да скъса с нея,но като го гледам той няма такова намерение. Laughing
Дори и да скъсат някой ден,Тайлър пак няма да отиде да се метне на врата на моделката.
При толкова мъже тя ще ходи при Карли  Joy

Общи условия

Активация на акаунт