PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 381
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Шелли, ако прочетеш статията, ще видиш, че това е препечатка от Дейли Мейл, които на свой ред препечатват Нешънъл Инкуайърър, които пък препечатват евентуално Блайндгосип, т.е. моя линк.  Tired
Така, че може и нищо вярно да няма.
Ще чакаме резултатите от аутопсията.

Още малко Кени и Лорън за красота

И един бонус да напомним кой е so tall and handsome as hell
Таткото на Кени с Карли

# 16
Великолепен блайнд, за Джоди, шопара Харви и Сирша Ронан
http://www.crazydaysandnights.net/2016/04/blind-item-10-550.html

Спешно ще се търси ПР връзка за Фелисити Джоунс,
преди да е изтекла новината за аферата и с един родопски зет
http://www.crazydaysandnights.net/2016/04/blind-item-4-1142.html

Оуен Уилсън и Пенелопе Круз доста са се забавлявали по време на снимки
http://www.crazydaysandnights.net/2016/04/blind-item-1-1298.html

Рийдъсът май наистина си тръгва от Ходещите
https://thegossiplife.com/2016/04/25/blind-item-25042016/

# 17
Предположения, предположения и надявам се не верни. Peace

# 18
Това е поне трети блайнд по въпроса, нали ти е ясно, че едва ли на пишещите ги им пука като на феновете?

# 19
Джоди определено се изживява като Феята-кръстница на някои млади холивудки.

Предстои церемония по даването и на Звезда на Алеята на Славата и си е избрала Кристен да говори за нея

# 20
Мисис, беше пуснала линк в миналата тема, за селебрити болно от спин, с намек, че може да е Принс.

Ето:  http://www.vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/prins-e-bil-bolen-ot-spin-6053154

Шелли, ако прочетеш статията, ще видиш, че това е препечатка от Дейли Мейл, които на свой ред препечатват Нешънъл Инкуайърър, които пък препечатват евентуално Блайндгосип, т.е. моя линк.  Tired
Така, че може и нищо вярно да няма.
Ще чакаме резултатите от аутопсията.

http://blindgossip.com/?p=77843#more-77843
BlindGossip се изфукаха тази сутрин тяхно време колко са били прави

# 21

Инфото ми за вчера е точно през един човек от LA.  Mr. Green
Имам и снимка отдалеч, на която съвсем чисто се разпознават не само колата на Тай и бодигарда и, но и русата и глава до стърчащата Карли.
В момента двете не могат да се сбъркат по никакъв начин, ако беше по-адекватна щях да ти покажа снимката, но няма, защото като ти виждам акъла ще отидеш да изтропаш някъде, където не трябва. Момичетата, ако искаха да се покажат щяха да си постнат снимка.

Така че ...
Хубав ден  Peace

Оказа се, че срещата им е минала още по-интересно от разговорче на плажа.
От плажа Карли заедно с Тайчето отишли на среща с шефовете на мениджърската агенция на Карли. А след това са отишли двете у Тай. По-късно колата на Тай е откарала Карли на летището.
Имало е качено видео от папараците как следват колата на Тай, но е било свалено буквално след 15 мин. и скрийншотовете са изчистени от социалните мрежи. 1984 в действие.
Съвсем по-приятелски е да се виждат и да вземат заедно някакви решения за бранда на едната  Heart Eyes

В момента в LA е поредното парти за 21-я РД на Джиджи много интересни снимки изтичат.
По-късно подборка

# 22
Усещам виден неприязън към Калвин Харис с доста плоски оправдания. Бил с много пластични операции - колко от най-известите личности, за които сте писали в тая тема не са? Бил голям подлизурко и лицемер и СОНИ го били бутали. 1) Ако Сони не са видяли нищо в него едва ли нямаше да го бутат. 2) бил със Суифт заради парите и договор - че тя не си ли стои в килера точно по същите причини? 3) Каквото Суифт прави за него /репутация а у/ толкова и той и поддържа имиджа на "мъжемелачка" когато тоя фарс приключи.
От известно време следя темата и обективизма малко липсва или поне така ми изглежда. Очевидно Клос е боготворена и заради това Харис е доста недолюбван..
И другото, което ми прави впечатление - що за негативизъм към DJ-те.. "копчо-натискачи" или както ги наричахте там.. Харис беше Топ1 за миналата година в най-елитната класация за DJ-и и дори да го оставим него. Много от тях са доста влиятелни личности като цяло. И между другото и това е музика, толкова колкото и другото. И един въпрос - защо "How Deep Is Your Love" е провал? Новата с Риана, която излезе преди няколко часа ще е поне толкова успешна за лятото.
Да не бъда разбран погрешно - не съм DJ, но съм фен на музиката. Мнението ми е доста обективно.

# 23
Личната ми неприязън е базирана единствено на впечатленията ми от него от постовете му и поведението му в социалните мрежи, най-вече Снапчат.
Той е един недоразвит емоционално и интелекуално 32-годишен мъж с поведение на пубер.
Въобще не подлежи на сравнение с Карли, този спор го вкара Бейлис.
Ако ме четеш внимателно не пестя критиките си нито към Тайчето, нито към Карли заради алчността им.

Погледни как HDIYL се справи в класациите в Щатите и после ми кажи, че не е провал. Цялата рекламна кампания беше насочена за американския пазар, вкл. наемането на Джиджи за клипа.

От Коачела насам, Тейлър се скъсва да му рекламира новата песен с нарастваща интензивност, за сравнение Рири почти не си е мръднала пръста
Тай не го е правила за последните си два сингъла, сигурно е от любов... или по-вероятно, че си изпълнява своята част от сделката.
Наричам него натискач на копчета по простата причина, че научихме благодарение на Зейн, че не си пише сам дори музиката Wink
HDIYL е купена от слабоизвестна група и Лимона просто я е миксирал. Вероятно това е невероятно сложен процес, който се цени в света на ЕДМ, но за мен са важни по-простички неща като кой пише нотичките и стихчетата.

PS Намирам за смешничко сам(а) да се оценяваш по обективност.  ooooh!
Казвала съм, че Лято е хубава песен и много ми харесваше, до момента в който не изгледах видеоклипа, оттогава ми предизвиква пориви за повръщане.  Sick

Pps И друго съм казвала, ако Тай беше избрала Хозиър щях да му се кефя на всеки успех, защото без съмнение е талантлив и свестен човек  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 21:48 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 24
HDIYL e платинум в Щатите и е завършила годината в топ 100 на билборд. Глобално се е справила доста добре песничката. Надявам се хАмериканците не са ни критерии за "разбиране" от музика. Simple Smile

Относно Харис като персона - предполагам, че негативното мнение е от това, че се държи доста зле с приятелките си и като цяло не е от най-примерните, но това не означава, че не е талантлив. Нищо не казвам за персоната, доста е арогантен - признавам Simple Smile

Г-це Суифт-Клос /дори ника си го казва Grinning / , не беше лично насочено към теб, но на човек, който влиза в темата без да е следял всички останали 6 (?), ще му се стори, че Клос е боготворена и Харис точно обратното, а дори не виждам база за сравнение между двамата.

Намесата ми дойде от това, че имам болно чувство за справедливост и не смятам, че е редно само единият от трима смешници да бъде обиждам, сами сте казали в заглавието, че и тримата са в тоя панаир палячовци.

ПП.btw Харис е тагнат на снимката от на Джиджи рд-то със Суифт Simple Smile

# 25
Четем ли се?
Инфантилност и арогантност не са синоними в моя език.
Това последното е излишна лъжа, в момента съм на път, но след малко ще направя обзор на активностите и и колко лоялно и професионално рекламира сингъла му, абсолютно несравнимо с неговото поведение последния месец.

# 26
Отново напомням, че Тайчето е перфекционистка при която няма нищичко оставено на случайността, всичко при нея е планирано поне месец напред.

1. Напомням, че след първата неделя на Коачела, Тай остана будна половината нощ ангажирана с активности по социалните мрежи. Гвоздеят бяха новата и реклама за Епъл и видеото от Coachella как се кефи на Риана която пее на сет-а на Лимона. Тогава не се знаеше, че Рири ще участва в сингъла на Лимончо и се смяташе, че Тайчето го прави за собствената си популярност.  Flutter
2.Още в петък същата седмица публикува снимката си облечена в официалното мърчандайз яке с логото на новия сингъл на Лимончо. Това беше първия тийзър за сингъла му въобще.
3. Онзи ден, когато Лимона пусна инфото, че след два дни пуска сингъл с Рири, Тай отново пусна логото на новия сингъл (колко авангардно) между поздравленията за РД-тата на Джиджи и Марта, лайковете от Суифтитата са показателни, 1.82 млн за Джиджи, 1,49млн за Марта и 880 хил. за Лимона.
4. Вчера (денят след деня в който Карли беше в ЛА) Тай беше снимана от папараци 3 пъти, първо на обяд с Лили Олдридж, после на шопинг с Келси Балерини и накрая отивайки на РД-то на Джиджи.
5. Лимона стартира сингъла с интервю за някои радиостанции в къщата му в която е и студиото му. Отново напомням, че той твърди че къщата е лично негова, но в регистрите на ЛА тя се води на мениджърската му компания.
6. Един час по-късно след стартирането на сингъла, Тайчето пусна към 75 млн последователи в Инстаграм 3 снимки от РД-то на Джиджи на нея и приятелките и (и трите са с по около 1 млн лайка), като всяка една от тях съпроводена със стих от песента на Лимончо и Рири. Лимона няма как да е на РД-то след като раздаваше интервюта и снапваше поредната доза простотийки.
7. Реакциите на суифтитата в Тъмблр са забавни от "как може в песента Риана да повтори 46 пъти Ох и Ах" до "Ами Калвин пише музика, не стихове"  Joy

Това е може би най-прозрачния PR трик, проведен някога в историята на музиката.

пп Явно имаме много различни критерии какво значи успешна песен, може би Адел, Лана, Тайчето, Бионсе и Рири са ме разглезили  Mr. Green

ппп Ще ми дадеш ли линкче кой и кога е обявил Лимона за DJ №1

пппп Едно съветче, насочи чувството си за справедливост към някой който го заслужава като Кеша и д-р Люк примерно, а не към леке като Лимона.

Ппппп Тайчето излетя току що от ЛА към Нешвил, ще е интересно дали това беше промото от нея за песента.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 00:26 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 27
Обещаните снимки от снощи

И още
Кени с Лорън и Ануар Хадид

Две леко пиянски Тайчето, Джиджи и леля им Наоми

и Джиджи и Зейн,
взела си е поука да прави нещата, вместо само да дрънка,
тази седмица била прекарала известно време със семейството на Зейн

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 21:03 от Mrs. Swift-Kloss

# 28
  • Разпиляна във въображението
Според Стаси Кара известността на Кардашиян тръгва от делото срещу О.Дж.Симсън. Бащата бил един от адвокатите му. Вярно ли е?

# 29
Донякъде, той винаги е бил един от най-добрите криминални адвокати,
но делото беше телевизионен феномен, аз го следях по международния СNN тогава.
Американския СNN даваше месеци само него, всички заседания, анализи, интервюта, пълен ад
Всичко е показано доста подробно в American Crime Story,
Дейвид Шуимър от Приятели играе Робърт Кардашиян.
Крис е била приятелка на убитата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт