PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
В момента все още селебрититата са на афтърпартитата

За отбелязване около главната героиня на темата е следното,
Тайчето и Селена пристигнаха с 2 минути разлика, може би са били с една кола,
но не влязоха заедно.
Всички Лили, Карли, Тай и Селена са били в един и същи хотел да се подготвят за бала
Гласът на Тай този път се чува от снап на Карли  Mr. Green

Тайчето влезе на бала, придружена от ПР-ката си  Heart Eyes
Преди две години бяха трите с Карли.  Grinning

Носачът на чантата на Карли беше със същия смокинг като на Тайм 100, човек би си помислил че за състояние от 200 млн, както го величаят от ПР бюлетина има пари за втори, ама на нема.

Дрехата на Карли беше умопомрачителна
Първо се показа така

После се разсъблече

Показа на видео преди час как вместо да се преоблича  за афтърпартито, директно с ножицата отрязаха тази рокля и я направиха къса.

И най-хубавото, специално за антито на темата,
на всички снапове от вечерта Кайлър са плътно една до друга,
дори когато Тай танцува Хидълса  Heart Eyes  Flutter
Ето и Том би бил прекрасен параван, имат химия двамата  Flutter

Карли е пообиколила другите моделки за селфита, но снапна Тай три пъти, един път и Хаймки, Селена я няма никаква  Whistling

Карли и параван
Толкова е непохватен около нея,
Тайчето хич няма да е хепи, ако е направил синина на Карли
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 09:29 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 61
Нещо не ми допадат роклите; може би единствено Джоан Смолс (има я на снимките, нали?) ми хареса.

# 62
Мисля, че е важно да са по темата
Най-ми хареса Джоурдан и снощи и сега, докарва го малко на роботката от Метрополис
Нощес Тай въобще не ми хареса, бях ей така  #Crazy
Но сега като гледам читави снимки, роклята ме кефи страшно.

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 09:28 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 63
Аз се радвам как Зейн се изкачва по стълбичката на популярността.

Също - почти целият клан К. е там, защо Кейтлин не е била поканена?

# 64
Събитието е на Воуг, предполагам Анна не харесва, че Кейтлин отиде във Венити Феър с историята си  Twisted Evil

# 65
Зейн отново се е стопил, а беше позагладил косъма. Дано не се е подхлъзнал отново с дрогата.   
Но и на двамата с Луи ПР постановките им се отразяват зле.
http://twitter.com/vansandgolf/status/726863723764178945/photo/1

# 66
Този път и Джиджи много се старае.

# 67
Вярно е. Фендъма е бесен, защото Зейн си промотира албума чрез паравана, а не с изпълнения и интервюта. Абе, мърлявата работа на Саймън.

Черил се покри, за сметка на това покрай рождения ден на Джиджи Лиъм се появи във Вегас и Зиъм шипърите се израдваха.

# 68
Черил се покри, за сметка на това покрай рождения ден на Джиджи Лиъм се появи във Вегас и Зиъм шипърите се израдваха.

Ееее, моля те казвай ги тия неща овреме да преглеждам снаповете по-внимателно   Mr. Green

Като свърши договора с Лимона това вече може да е the Ultimate Power Couple, на снаповете на Карли изглеждат възхитително

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 14:20 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 69

Ееее, моля те казвай ги тия неща овреме да преглеждам снаповете по-внимателно   Mr. Green
На концерт на Риана се появи и феновете го засякоха.

http://miniboyfriendloueh.tumblr.com/post/143621501342/thedailyp … e-rihanna-concert

Скрит текст:

# 70
Благодаря   Hug
почвам да си мисля, че Анна У се прави на сватовница за нов параван на Тайчето  Party

# 71
Нови висоти в парцалите, които слугуват на Саймън:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/7120430/One-Directi … eaking-terms.html

Цитат
Last August the band announced they'd be going on a one-year hiatus after wrapping up their Up All Night tour.
Up All Night tour  hahaha hahaha hahaha беше първото им голямо турне   hahaha hahaha hahaha проведено през 2011-2012 година. Миналогодишното се казваше On The Road Again.

Цитат
His L.A manager Jeffrey Azamoff
Я, Азофф си сменил фамилията, пък ние да не знаем. Joy Joy Joy Добре, че са "добрите" журналисти от The Sun, та да ни светнат. Mr. Green

Това е поредната статия, намекваща, че няма да се съберат отново. Явно човечеца вече истерясва, задето си губи златните кокошки. Освен 5Н и LM няма други големи клиенти, а и тях не менажира като хората.

# 72
Камила се чуди как да се разкара от 5Н, а Лорън само с договора я държи в килера, Саймън вече не е това страшилище което беше.

Кака нещо се шегувка с Хубавко и леля Ники

# 73
Мда, жалко, че за Черил няма отърване явно. Confused

# 74
В момента все още селебрититата са на афтърпартитата
Дрехата на Карли беше умопомрачителна
Първо се показа така

После се разсъблече

Показа на видео преди час как вместо да се преоблича  за афтърпартито, директно с ножицата отрязаха тази рокля и я направиха къса.

Къде е мама Къшнър?  hahaha hahaha hahaha

ps

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 17:31 от Mrs. Swift-Kloss ®

Общи условия

Активация на акаунт