PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
След една нощувка в NYC ясно с кого, Тайчето вече е на семеен уикенд във Флорида, а Карли е в Чикаго на среща със съученичките си, снощи са били във ВИПа на концерта на Бионсе.

Междувременно жълтурите продължават да потрисат с измишльотини, ужасена била милата, добре, че е Карли да я успокоява  Flutter  Laughing

Скрит текст:

# 481
След изчитане на доста материали по актуалните събития, малко размисли  Thinking

Първо много малко хора знаят, че в Калифорния, има само две причини, за които може да се подаде молба за развод: непреодолими различия или неизлечима лудост.
Калифорнийското законодателство не предполага иск по вина, което означава, че Амбърчето не е задължена да описва проблемите в брака в исковата молба за развод. Дори да я е пребивал всеки ден, няма опция да е "виновен" за това, исковата молба ще е за непреодолими различия, че тя не е съгласна да я пребиват  Crazy
Ние не сме наясно какво точно тя е описвала в исковата молба, имаме инфо само от неговите хора, че е искала издръжка, толкова.

Както вече отбелязах, според мен, тя първоначално се опитала да избегне да намесва насилието в случая, опитала се е да се договори тихо без да прави проблеми, но след това, виждайки поведението на неговите хора към нея, е настъпила педала.  Tired
Логичният въпрос е защо не е подала жалба в полицията в събота, една от причините е, че като нищо тя може също да го е праснала и тогава щяхме да имаме варианта на Ема Робъртс и Ивън Питърс в още по-брутален вид, да арестуват и двамата още тогава. Не ми се мисли как щяха да изперкат жълтурите и никакви ПР-и нямаше да могат да запушат положението.
Решението и е било да пусне директно молба за развод в понеделник (в неделя дори там съда не бачка)

Второто дори тя да е златотърсачка, нещо в което аз лично не съм имала нито за момент никакво съмнение, това не значи, че той е перфектен съпруг. И двамата са влезли в този брак с отворени очи, НО нищо не му дава право да я налага, когато му скимне.
Отново към законите на Калифорния, там важи правилото 50 на 50 общо имущество, след като няма предбрачен договор като нищо тя може да иска и 200 млн.
На практика ограничителната заповед и искът за домашно насилие нямат много общо с решението по развода, това са два отделни казуса. Нямам съмнение, че може да се натискат лостовете при преговорите на двете акулки-адвокатки, но каквото и да се договорят те, на този етап последната дума ще е на съдията.

И последно много ми харесва тезата, как видите ли Жони не бил посягал на предишните си жени. Тук само ще напомня, че Крис Браун редовно се беше изказвал срещу насилието върху жени и в кампании беше участвал, защото майка му е била жертва и ... Какво се случи на Рири се знае добре, снимките са навсякъде
Напомням и случая с Бил Козби, една жертва си отвори устата и изведнъж станаха десетки.

пп Въобще случаите на Кеша и Амбърчето са показателни. Масивен ПР натиск на по-финансово силните обвинени върху двете жени за да се внесе съмнение в тях и да бъдат обявени за лъжкини. Просто класика
Ахахаха ПР-ката на Жони изкара от нафталина първата съпруга на джентълмена с 400 млн. да разкаже на уважаемата публика каква душа-човек е нищо че не го е виждала сигурно 30 години.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3614450/Johnny-Depp … -Amber-Heard.html

Почти като първата съпруга на Уил Смит, която обясняваше какъв истински съпруг е бил.

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 00:00 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 482

Логичният въпрос е защо не е подала жалба в полицията в събота,

Аз гледах някаква снимка на полицейския доклад, как е сигурно, че е неин след като никъде не се споменават имена?

# 483
Не знам какво си гледала, по принцип доста от полицейската инфо в САЩ е достъпна за медиите в името на обществения интерес.
Затова е изключително интригуващо и повод за спекулации, защо името и пола на шофЕра на Лимона е обвито в мистерия.

# 484
От TMZ:
Скрит текст:

Cops Say No Evidence of Injuries

# 485
Охлузванията, обикновено си проличават на следващия ден, сети се и боксьорите как изглеждат веднага след мач, ако е бил кратък и как се издуват и оцветяват след няколко часа.
За мен е показателно как на снимката с Аманда и другата Амбър косата и пада точно върху местата където са контузиите на снимката.

# 486
Имам опит с охлузвания покрай децата, веднага се вижда къде е ударено/натъртено, особено ако е по лицето, в областта около очите, както е при нея. На следващия ден вече се вижда в цялата си прелест.

За мен е показателно как на снимката с Аманда и другата Амбър косата и пада точно върху местата където са контузиите на снимката.
Да, като я видиш първосигнално точно това си мислиш. Но може и нарочно да е снимана така, от този ъгъл с точно така паднала коса, за да си помислиш - ето, крие си синината.

# 487
Ако е така нейната приятелка няма да изтрие снимката, която се разпространява основно от неговите фенове из СМ.

Аз също имам опит с охлузвания именно по лицето от разни фул-контакт спортове, преди да се размножа.
При децата метаболизмът е по-ускорен и всичко се случва по-бързо, затова и дигат температура по-бързо.

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 14:07 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 488
Тогава не разбирам защо ще е изтрита снимката, след като тя е в неин плюс по делото. Ако ги нямаше обвиненията в побой - снимка като снимка. Има обвинения в побой, снимка го доказва, но нейната приятелка я е изтрила.

# 489
Тогава не разбирам защо ще е изтрита снимката, след като тя е в неин плюс по делото. Ако ги нямаше обвиненията в побой - снимка като снимка. Има обвинения в побой, снимка го доказва, но нейната приятелка я е изтрила.
И аз за това се замислих вчера. Но и ми стана доста странно, ако приятелката ти е посинена защо ще постваш нейна снимка особено при положение, че тя тогава уж не е имала намерение да го прави публично. А кичурът е сложен така с умисъл, който и вариант да е истина.

Нали снимката с червено лице е от събота? Защо полицаите не са го видели остава загадка. А колко е лесно да се направи постановка за нещо всички виждаме.

Изобщо, както показва и горният анализ всички факти могат да де извъртят така както иска анализиращият в момента.
Единственото наистина вярно е, че по-силният би могъл да смачка по-слабият.

# 490
Причината е по много по-проста, сега ми щракна. Явно Аманда не иска феновете на Жониту да и цапат Инстаграма.
Същото направи Карли след като беше на представянето на Кание за Адидас, когато суифтитата и скокнаха, изтри снимката и с нея всички коментари под нея.
Джиджи въобще пък не постна тогава, но отговори на нападките в Туитър.

# 491
пп Въобще случаите на Кеша и Амбърчето са показателни. Масивен ПР натиск на по-финансово силните обвинени върху двете жени за да се внесе съмнение в тях и да бъдат обявени за лъжкини. Просто класика
Ахахаха ПР-ката на Жони изкара от нафталина първата съпруга на джентълмена с 400 млн. да разкаже на уважаемата публика каква душа-човек е нищо че не го е виждала сигурно 30 години.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3614450/Johnny-Depp … -Amber-Heard.html

Почти като първата съпруга на Уил Смит, която обясняваше какъв истински съпруг е бил.

Ванеса и Лили Роуз са се изказали координирано...
Тръпнем за включване от Кейт и Уинона
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/johnny-depps-ex-vanes … a-paradis-8075797
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/johnny-depps-daughter … lily-rose-8076126

Кара е обвинената с която Амбър била кръшкала  hahaha
Какво ли мисли Ани по въпроса  newsm78
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/7182117/Johnny-Depp-an … a-Delevingne.html

# 492
Да ги има и тук

Всеки цент който Амбър измъкне, е директно измъкнат от потомците  Mr. Green
всъщност всички се впрегнаха да излъскват имиджа му, дори първата жена и тя се обади- по-точно ПР я е накарал да даде изявление, децата му, Мики Рурк и той го защити, да биеш жени не е като да си скандалджия в онзи феминистки свят
а той е в  Лисабон с групата си Холивудски Вампири

Мернах, жената не го е виждала сигурно 30 години, но вече обяснява Жони какво ангелче е.
Между другото Робин Баум - ПР-ката му е в топ3 в Холивуд, клиентският и списък е впечатляващ
Освен Жони - Ryan Gosling, Dakota Fanning, Chris Hemsworth, Daniel Craig, Alexander Skarsgard, Kate Bosworth, Naomi Watts, Orlando Bloom, Antonio Banderas, Melanie Griffith, Benicio Del Toro, Jared Leto, Russell Crowe, James Franco.

Списъкът на адвокатката му Laura Wasser е още по-занимателен. Drew Barrymore to handle her divorce from Will Kopelman.  She also represented Jennifer Garner (in her divorce from Ben Affleck), Maria Shriver (in her divorce from Arnold Schwarzenegger), Denise Richards (in her divorce from Charlie Sheen), Kim Kardashian (in her divorce from Kris Humphries) and Nick Lachey (in his divorce from Jessica Simpson).
Тя е работила по споразумението над развода на Мелани Грифит и Бандерас година и половина, докато двамата се правели на влюбени пред камерите.

Забавно - Бритни Спиърс също и била клиентка, като тя я е наела веднага след като се е бракувала за Кевин  Joy

Обвиненията са в системен физически тормоз нали? Повече от веднъж със сигурност.
Което за мен означава, ако е вярно, че Джони е насилник и вероятно винаги е бил такъв.
Някак ми е трудно да повярвам, че Ванеса, ако е била жертва на домашно насилие, ще излезе с лека ръка да го защитава. Или пази наследството на децата си на всяка цена?

НЕ,
жалбата освен за миналата събота е за още два пъти когато и е посягал последните 6 месеца.
Другото било психологически и вербален тормоз.
В един от линковете на Дейли Мейл от вчера е цялата жалба - 6 страници.

# 493
Качвам документите на който му се чете
Цъкабъл

Молбата за развод

# 494
Жалбата c искането за ограничителна заповед, също цъкабъл
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 21:33 от Mrs. Swift-Kloss ®

Общи условия

Активация на акаунт