PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Чудя се колко време ще им трябва на верните фенове, благодарение на които тя си печели парите, да стигнат до тук
But, dammit Taylor Swift. Dammit Tom Hiddleston. Have a little respect for us. и тук What we have is exhaustion. Exhaustion over the complacency to the charade. Exhaustion over suspecting that we're being manipulated in a PR stunt and not caring about it. This time we care!

На мен все още не ми пука, но и аз не давам пари за нейната музика, та няма значение.
Но Том загуби някоя и друга точка. Ако вземе, че реши да се качи на сцена в Лондон скоро пак, със сигурност няма да ида да го гледам Simple Smile освен ако не съвпадне с Ричард А. например Simple Smile или с Монти Пайтън.

# 661
Загуби пред теб, защото си вътре в "кухничката" ни

Я виж какво става в туитър

Скрит текст:

# 662
При мен е друг факторът обаче. Аз нямам никакъв проблем дали е гей или не. Щях да се грабна и да отида да го гледам на сцена (единственият начин, по който той може да спечели пари от мен) независимо с кого си ляга, преди да реши, че има нужда от подобни игрички, които обиждат интелигентността ми като фен.

В светлината на цитатите, които си дала, започвам да се питам дали добре е премислил тази "афера" ако не е искал да се аут-ва.

# 663
Том гей ли е?  Crossing Arms

# 664
Фреш, ти как мислиш? След като изчете последната страница от темата  Thinking

Ули, ето какво ми изпрати колежката-съгражданка на Том, извинявам се за дърварския превод, ама нали да сме по-достъпни за читателките  Mr. Green
Интересно защо тълкуваме точно противоположно туитовете   newsm78

Скрит текст:
Том е водещия претендент за Джеймс Бонд. Обаче на Philly Comic Con се оказа, че шансовете му намаляват, защото той не е достатъчно известен (гей-слуховете му не помагат). (Моя бележка - тук вмъквам почналите преговори с Джейми Бел, който излиза с Кейт Мара и си правят фото операции една след друга)
С това, той ще стане по-познат на американската публика още от утре сутринта.
Шансовете му се подобряват значително.
Представи си, Тейлър на червения килим за следващия Thor и потенциално да бъде приятелката на сериозен зрял актьор, който играе Джеймс Бонд.
Промяна на нейния имидж, също.
Прибави и, че неговото шоу, Nightmanager сега дебютира в Америка.

# 665
Том и Люк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666
Хехе най-сетне един от светските хроникьори на моя вълна

# 667
А ето с такива нюансирани постове на влиятелни фенове,
Лимонът изчезва от хронологията на фендъма  Whistling
ПР екипа са като истински диригенти на мегаоркестър.

Скрит текст:

After four years, five months and eleven days, Taylor Swift has finally crossed the seas and made landfall.

Weakened and frail from the heartbreak of the century but still, ready to love.

Finally, her prince has come.

# 668
О ла ла Дейли Мейл току що изсипаха жлъч и змийска отрова  Joy Joy Joy Joy Joy
Какво прави един пропуснат ексклузив?  Twisted Evil
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3644367/Taylor-Swif … erupts-memes.html

Охо Джереми Ренър с нова параванка
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3644423/Jeremy-Renn … lian-getaway.html

Лимонът тийзва с Рири,
вече повече от година се чудя защо му е толкова смешна походката,
криви са му крачетата? Или някой мускул е късичък и недоразвит?
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3644266/Calvin-Harr … social-media.html

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 15:01 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 669
  • Вестерос
Изтървала съм три теми...

не знаех, че Том е  гей, но имах съмнения

# 670
  • Разпиляна във въображението
Харесвам Том като Локи, но нито не го одобрявам за Бонд, нито пък онова другото момченце.

# 671

Да припомним гиф-четата от видеото заснето от Карли  Flutter

# 672
Цоп и аз тук! Следя ви още от първата тема /или по-скоро следя Бум какви ги пише/ Grinning Не съм фенка на Тайчето, но ми харесва музиката й. Да се направя и аз на компетентна, обаче блондито не прибърза ли с Хидълса? Едва от две седмици е скъсала със Харис и вече има нов възлюбен. Снимките изобщо няма да ги коментирам, фалш от всякъде. Гледам, че доста хора са на същото мнение, а коментарите под снимките й в инстаграм са направо чудни. Доста често се среща думичката /извинявам се за грубият език/ курва. Не можа ли да поизчака още, да извика да ги наснимат първо на няколко вечери, партита и т.н пък тогава да се награбват? Чак пък такава огромна нужда ли има от мъж/параван или просто бърза да си намери някой, който да отклони вниманието на феновете й, папариците и медиите от така близкото й "приятелство" с Карли? Просветлете ме, please! Grinning

# 673
# 674
genevieve, да се четем?  Wink

uncivilized, не мисля че отношението към Тай е по-различно, сравни репликите под статиите за Селена и Орландо или под Кати Пери и произволен мъж.
Чиста проба сексизъм навсякъде и от жени, и от мъже.
Хареса ми една реплика, нещо от сорта, беше ок за Лимона да зареже Аарика и след 10 дни да цъфне с Тайчето, а сега за Тай не е ок. Защо???

Иначе ходът с Хидълса е перфектен, ПР войната с мекеретата на Лимона продължаваше да тлее, само маркирах ударите при това не всички и беше въпрос на време неговите хора да направят поредната гадорийка.
Тайчето просто нанесе изпреварващия удар. Перфектно замислено и изпълнено.

Общи условия

Активация на акаунт