PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Я да си дойдем на думата  Grinning Grinning Grinning

# 676
Чета ви отдавна. Том Хидълстън, ако е гей и играе Бонд ще е просто "супер мъжкарска роля" Twisted Evil
От блайндовете за Фасбендър нали не означава, че и той е гей или би? Ако и той е отсреща вече ще ми дойде в повече. То красив мъж в холивуд остана ли хетеро?!

# 677
Ако си прочетеш внимателно блайндовете за Фаса, не мисля,
че ще се тревожиш за сексуалността му, а по-скоро за други негови навици...
в стил Кавил  Sick

# 678
Лимонът май ще се окаже (не)очаквано "надарен"  hahaha hahaha hahaha
http://radaronline.com/celebrity-news/calvin-harris-dick-pic-sca … ext-taylor-swift/

# 679
Разочарована съм от Том Хидълстън, както ме разочароват всички хора, които търгуват с достойнството си. Особено ако съм ги смятала за умни и сериозни. Някои неща нямат цена, но той ще го разбере след време.
Каквито и дивиденти да извлече от този цирк, твърде евтино се е продал.

# 680
Все още не разбирам защо сте изненадани или разочаровани?   newsm78

Не виждам никаква драстична промяна в поведението му.
Лизи Олсен или Джесика Частейн не бяха чак толкова отдавна в биографията на Хидълса  Tired

Също не виждам разлика дали се продаваш на франчайза на Марвъл или на Бонд.
Разликата е само в числото.

Енти продължава да натъртва на катастрофата, вече замеси и Рита  Thinking Thinking Thinking
http://www.crazydaysandnights.net/2016/06/taylor-swift-and-tom-hiddleston.html

# 681
Хм.. зачетох блайндове за Майкъл Фасбендър и се оказа ,че бил влюбен в Марион Котияр. Тя е омъжена. И много нежна. Не ми стоят заедно добре като двойка , евентуално. Ша търся още ..

# 682
С актрисите е различно, публиката няма основание да се съмнява (и лично аз не съм се съмнявала). Имат общи интереси и работа, по-достоверно е. Но да се прави на маймуна с Тейлър на скалите, е направо жалко. Нищо общо нямат, освен че са известни и сходен типаж на външен вид. Ако тя разиграва този театър през целия си съзнателен живот, то за него е стъпка на качествено ново ниво - стъпка надолу. Сега ще стане за посмешище.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 18:32 от Госпожа Шуберт

# 683
Newly_, погледни в темата назад, имаше един за Вожнячки, и около Глобусите за някакви ТВ девойки...
Не са розови.
За Марион, мисля, че са партенки да вдигат интереса към Макбет.

С актрисите е различно, публиката няма основание да се съмнява (и лично аз не съм се съмнявала). Имат общи интереси и работа, по-достоверно е. Но да се прави на маймуна с Тейлър на скалите, е направо жалко. Нищо общо нямат, освен че са известни и сходен тираж на външен вид. Ако тя разиграва този театър през целия си съзнателен живот, то за него е стъпка на качествено ново ниво - стъпка надолу. Сега ще стане за посмешище.
С Частейн е било абсолютно същото, просто и двамата не са били толкова известни колкото Тай.
Италианския граф е по-гей от краставичка.

С Лизи Олсен беше грозно, както са Гуен и Блейк в момента или Фаса и Викандер, уж двойка влюбени докато са снимали филма, намеци, намеци, намеци и накрая отричане.
Същите номера и като на Еди, но той мина на ново ниво с брака.

# 684
Какво пък за брака на Редмейн, там всичко ми изглежда автентично?

# 685
Разочарована съм от Том Хидълстън, както ме разочароват всички хора, които търгуват с достойнството си. Особено ако съм ги смятала за умни и сериозни. Някои неща нямат цена, но той ще го разбере след време.
Каквито и дивиденти да извлече от този цирк, твърде евтино се е продал.

Напълно съм съгласна.

Това беше доста глупав ход от страна на Том. Мислех, че си е взел поука след историята с Елизабет Олсън Laughing Rolling Eyes .

Не виждам никаква драстична промяна в поведението му.
Лизи Олсен или Джесика Частейн не бяха чак толкова отдавна в биографията на Хидълса  Tired

С Джесика, впрочем, никога не е излизал, или поне не е било публично, само слухове се носеха, имаше някакви статии и до там. Винаги съм мислела, че тя е по-обратна и от него Mr. Green .

За гей не съм сигурна, но на 99% съм сигурна, че е минимум бисексуален. В едно негово интервю даже казва, че е "вероятно хетеросексуален", след което се поправи...но малко късно Wink . Много хора си мислят, че има нещо между него и публицистът му, Люк Уиндзор, но според мен не е споделено.

# 686
Напълно споделено е, видях снимки от профила на Люк.

# 687
Напълно споделено е, видях снимки от профила на Люк.

Да не казваш, че Люк е качил нещо пиперливо ?

Знам, че той има официален профил в туитър, както и профил във фейсбук, където е с друга фамилия, но там не съм виждала нищо кой знае какво.
И все пак е интересно, че в последно време Люк не се върти около Том и не му диша във врата, явно е сменил стратегията заради Тейлър Rolling Eyes Mr. Green . Кой знае от кога го обмислят...

# 688
Не пиперливи, по-скоро семейни. Доколкото разбирам Люк вече има ПР агенция и други клиенти.
Стратегията не е заради Тай, а заради Бонд.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 20:58 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 689
  • София
Явно е много спешно да се форсира кампанията на Том за Бонд, иначе не виждам защо толкова форсираха връзката. А директно снимките на плажа, без да е имало преди снимани вечери, разходки и т.н и на мен ми се виждат недостоверни. Струва ми се, че не е обмислено добре на ниво подробности. Или има мотиви, за които не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт