"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 6

• 96 076
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Кръстева няма да каже истината на Генадиева сега. Смятам, че развръзката ще стане случайно - намерено писмо, недобре скрит документ, дочути думи, нещо подобно... Поне така се случва в сериалите, а на мен ми се случи и в живота.

# 706
И аз мисля, че няма да ѝ каже в днешната серия. Но ми се иска. Twisted Evil

# 707
Цитат
Опасната тайна от миналото, която проф. Генадиев крие, е на път да излезе наяве в сериала „Откраднат живот” по Нова. В епизода тази вечер директорът на болница „Св. Кирил” ще влезе в остра конфронтация д-р Кръстева заради алкохолната ѝ зависимост. Проф. Генадиев е твърдо решен да помогне на лекарката да се пребори с нейния порок, още повече че той стана причина за неприятности за администрацията в болницата след оплакване от пациенти.

Решението на проблема на д-р Кръстева с алкохола, което Генадиев предлага, обаче е изключително опасно и може да има рискови последици за нейното здраве и доведе до смърт. Лекарката отхвърля предложението и намеква на директора на болницата, че ако не я остави на мира, може да разкрие на жена му Евгения за смяната на бебето ѝ, която той е направил в миналото. Проф. Генадиев смята, че д-р Кръстева блъфира и заявява, че никой няма да ѝ повярва. Това ескалира напрежението между двамата и Кръстева решава да си уреди среща с Евгения.  Дали дълго пазената тайна ще излезе наяве?
Според  мен има голяма вероятност да започнат да се разплитат нещата. Крайно време е вече...

# 708
Добре е да се разплете, но след като излезе наяве истината, много бързо трябва да дойде края на серЯла.  Thinking

# 709
  • somewhere near the sea
Неясно ми е защо Кръстева толкова години шантажира Генадиев. Не вярвам тази размяна лично за нея да е била толкова шокираща, че да е повлияла на емоционалния ѝ живот и тя затова да пие непрекъснато.
Всъщност дори да не ѝ повярват в първия момент тия неща днес лесно се доказват( за разлика от 80-те години на миналия век)
Но мисля, че е грозно да мълчиш през всичките години само, за да запазиш работата си на всяка цена.

# 710
поне да се разбере че с Калин са родени на една и съща дата

# 711
  • Варна
Едно нещо ми направи на мен впечатление и мина между другото. Виолета каза на Пеци, че вече с Генадиев старши делят на 2 без участието на Пеци. А Пеци й отвърна, че за последното бебе Генадиев старши въобще даже не е разбрал. Това го тълкувам, че дъртият много яко е затънал - щом и в бизнеса с бебетата участва. Много го очерниха тоя човек - едно положително качество не видях в него  ooooh!

# 712
Друго потъна ей така в нищото рушветът, който взе Стилянова съвсем случайно от починалата родилка.

# 713
Добре е да се разплете, но след като излезе наяве истината, много бързо трябва да дойде края на серЯла.  Thinking

Първо да се разбере, че Калин не е истинския им син, пък после докато се открие, че е Сашето...Има още много серии. Мисля и аз, че няма да се разбере довечера. Рано е, макар че нямам търпение.

# 714
  • София
Неясно ми е защо Кръстева толкова години шантажира Генадиев. Не вярвам тази размяна лично за нея да е била толкова шокираща, че да е повлияла на емоционалния ѝ живот и тя затова да пие непрекъснато.
Всъщност дори да не ѝ повярват в първия момент тия неща днес лесно се доказват( за разлика от 80-те години на миналия век)
Но мисля, че е грозно да мълчиш през всичките години само, за да запазиш работата си на всяка цена.

Мисля,че в първите серии бяха споменали,че нейното дете е починало, предполагам, че за това се е пропила.

# 715
Мисля,че в първите серии бяха споменали,че нейното дете е починало, предполагам, че за това се е пропила.
И на Камбуров също newsm78Може ли да е било тяхно общо?

# 716
И на Камбуров също newsm78Може ли да е било тяхно общо?

Хм...има логика, иначе егати, не почиват чак толкова много бебета

Ще се усетят като почерпят двамата за рожден ден  Mr. Green

# 717
Не ми се вярва Кръстева и Камбуров да имат нещо общо изобщо, камо ли пък дете. Мисля, че досега щеше да бъде поне намекнато.

# 718
Едно нещо ми направи на мен впечатление и мина между другото. Виолета каза на Пеци, че вече с Генадиев старши делят на 2 без участието на Пеци. А Пеци й отвърна, че за последното бебе Генадиев старши въобще даже не е разбрал. Това го тълкувам, че дъртият много яко е затънал - щом и в бизнеса с бебетата участва. Много го очерниха тоя човек - едно положително качество не видях в него  ooooh!

Генадиев със сигурност знае за бизнеса с бебета, защото това беше част от онзи негов  кошмар преди няколко серии- присъстваха и Захариеви и говореха за продаване и размяна на бебета.

А за Миро- че щял да стане добър доктор- това сигурно ще е някъде към 6-ти сезон:)

# 719
Биляна поне не разбра ли, че двамата мъже са родени на една дата? От там може да тръгне развръзката.

Общи условия

Активация на акаунт