Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~154

• 34 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Продължавам от пост  656.  Джансу  втори път отива пак в ресторанта на  Дениз.  Него пак го няма.  Джансу го чака.
 Дениз се появява и  бармана му казва, че Джансу го  чака.

Дениз   -  Джансу, какво правиш  тук ???
Джансу  -  Дойдох да те попитам  за това. /показва му гълъба/
Дениз  -  Това какво прави у теб???
Джансу  -  Нима ти не си го изпратил ???
Дениз  -  Не съм ти го изпращал.
Джансу  -  Как не си ти ???
                  Това ти ли си го направил ???  Погледни - тук е написано.
Дениз  -  Джансу,  това аз съм ти го направил, но не  съм ти го изпращал.
Джансу  -  Дениз, ти подиграваш ли се с мен ???
                  Какво постигаш ???
Дениз  -  Джансу, какви са тези  глупости ???
Джансу   -  Ти защо си играеш с мен ???
                    Опитваш се по такъв начин да ми отмъстиш ли ????
                    Какво  правиш ???
Дениз  -  Джансу, за какво отмъщение говориш ????
               И защо  крещиш ???

Джансу  -  Аз на теб  нищо не съм ти направила......   Разбираш  ли  ме ????
                  Аз само те обичах и се опитвах  винаги да  бъда до теб !!!!
                 И....заради това ти ми каза, че не искаш  да  ме  виждаш !!!!
                 Но ти нямаш  право да ми отмъщаваш  за  грешките на моето семейство !!!!

Дениз  -  Джансу, послушай ме....

Джансу   -  А има ли смисъл да те  слушам ????
                   Просто....остави ме на мира.....

Джансу си отиде.......

Дениз се кара с баща си  защо е изпратил  гълъба на  Джансу ????

Бурхан   -  ЗАЩОТО ТИ МНОГО  СИЛНО ОБИЧАШ  ТОВА МОМИЧЕ !!!
                   НЕ ИСКАМ ДА СТРАДАШ  ЗА  ИЗГУБЕНАТА  СИ  ЛЮБОВ,  СИНЕ !!!
                   ИЗГУБЕНАТА ЛЮБОВ  С ВРЕМЕТО  СЕ  ПРЕВРЪЩА  В КРЪВОТЕЧАЩА  РАНА НА СЪРЦЕТО !!!???....
                   И НАЙ-БОЛНАТА  РАНА Е  ЛЮБОВНАТА.
                   ЗА ТОВА Я ОБИЧАЙ  ДО  ПОСЛЕДНО !!!???....
                   АКО  НИЩО  НЕ СЕ ПОЛУЧИ,....ЖИВЕЙ ПО-НАТАТЪК....
                  АКО ТИ НЕ ИЗЖИВЕЕШ  ЛЮБОВТА СИ,  ТЯ ЩЕ СТАНЕ  МЪКА !!!
                  ПОГЛЕДНИ....НА НАС С ТВОЯТА МАЙКА  НЕ НИ  БЕШЕ ПИСАНО ДА СМЕ ЗАЕДНО, МЪКАТА НИ Е НЕПОСИЛНА !!!!
                 АЗ БЕЗУМНО ОБИЧАХ  МАЙКА ТИ,  ДЕНИЗ !!!???...
                 НО  ВМЕСТО ТОВА ДА СЕ ОТДАМ НА  НАШАТА ЛЮБОВ, АЗ  ЗАТЪНАХ В ПРОБЛЕМИ !!!???

И ДО СЕГА ОТ ТАЗИ  РАНА ТЕЧЕ  КРЪВ В  МОЕТО  СЪРЦЕ !!!.....

Дениз го изслуша и си излезе......
             Спирам, за да видя дали  Кахраман ще види Елиф в целия си блясък и разкош ???? или утре вечер ???

Остава ми да преведа  за одисеята  на Джандан и  Озан и  Любовта на  Йозкан и  Севинч.

Какво става с този  втори сезон.....любови, любови....Умни мисли за любовта - пролет е и народа се  размърка като котараците.

/  До  после  /

# 661
# 662
  • Стара Загора
Ани wavey
Къймет тук е права като не иска Дафа да се събира с Кахраман Naughty Зия бей защо настоява толкова много ooooh!После ще му излезе солено дето и помага на Дафа ooooh! ooooh! ooooh!                                                                                                                                                                             

# 663
Боби - това е единствения положителен момент за Къймет...може би за това сценаристите на края изчистиха образа й.... Но от злините които направи зрителите едва ли някога ще си спомнят този момент....
Толкова ми е жал за Елиф  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Само като я покажат на екрана и започвам да рева...а пък с думите си направо ми бърка в сърцето....Много ми е мъчно и за Назлъ, особено като знам как вещицата ще я убие  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Джелял блещи очи и изобщо не вярва на Кахраман това, което му казва....И за Кахраман ми е мъчно....Каква е тази вяра, че Елиф е жива  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Колко се надявах, че този идиот Вейсел или Мюжгян ще кажат на Кахраман, ама йок.....

# 664
Тези епизоди не съм ги гледала след като бяха преведени...Бях позабравила колко нагла е змията Дафа....Сега като гледам отново затвора на тази вещица е малко....За всичко, което направи и за наглото си държание сега в тези епизоди....И всичко прави както преди зад гърба на Кахраман със съдействието на другата вещица....Мерием иска да помогне на Султан и Назлъ, но от нея нищо не зависи....Къймет се държи с нея като, че не й е майка, а мащеха..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 665
  • Стара Загора
Ани,
Цитат
това е единствения положителен момент за Къймет...
Така е!За другите си безчинства,които извърши можа да си наложи мнението с лъжи и интриги,обаче тука излезе много послушна(послуша Зия)Защо не упорства до край,Дафа да не се събира с Кахраман  Crossing Arms
Цитат
Толкова ми е жал за Елиф    пък с думите си направо ми бърка в сърцето....Много ми е мъчно и за Назлъ, особено като знам как вещицата ще я убие   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Джелял блещи очи и изобщо не вярва на Кахраман това, което му казва....И за Кахраман ми е мъчно....Каква е тази вяра, че Елиф е жива  ooooh! ooooh! ooooh!
Колко се надявах, че този идиот Вейсел или Мюжгян ще кажат на Кахраман, ама йок.....
И за Елиф,и за Кахраман и за Назлъ ми е мъчно newsm45 newsm45 newsm45 Всички: и добри и лоши герои са виновни за тази раздяла от 2 год. на Ел и Ках Naughty                                           Само Назлъ си остана добричка до край  newsm03                                                                                                                                                                  

От тук нататък наглостта на Дафа е безгранична smile3511 smile3511 smile3511Трябваше да и издадът смъртна присъда #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 666
Боби ако там е забранено смъртното наказание, заради Дафа и максут трябваше да го променят за 1 ден  Peace
Болни ли.....Изобщо не са болни тези маниаци......Сеят само смърт и ужас....Такива изроди не трябва да замърсяват околната среда....

# 667
  • Стара Загора
Боби ако там е забранено смъртното наказание, заради Дафа и максут трябваше да го променят за 1 ден  Peace
Болни ли.....Изобщо не са болни тези маниаци......Сеят само смърт и ужас....Такива изроди не трябва да замърсяват околната среда....
Не знам дали е забранено,но за толкова убийства само доживотен затвор е малко Crossing ArmsДано поне другите затворнички са и светили маслото fight fight fight                                                                                                                                                                                                                                               

# 668
  • Плевен / София
здравейте момичета
гледането на тези серии си е просто мазохизъм.....още се чудя как Елиф и Кахраман се "разминаха" на светофара... ooooh! Мюжгян как не се съжали над Елиф Naughty а за доктора съм без думи и той е полагал Хипократова клетва Stop #2gunfire #2gunfire #2gunfire Зия ми е черен направо.....а когато застави Кахраман да се ожени за Дафа направо го бях отсвирила.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дафа щяла да даде майчина ласка на Топрак Wink да се смее ли човек ...да плаче ли....привързала се към него....а кой се опита да го убие в майчината утроба... Naughty Зия има къса памет....но си му е за главата....Дафа ще го "нахрани"  подобаващо....жал ми е за Кахраман....в стремежа си да намери Елиф остави Къймет и Дафа да си разиграват конете...интуицията на Султан не я лъже за съжаление....за всички е нормално Дафа "да храни" Топрак, но е "недопустимо" идването на Султан и Назлъ....що за нрави боже.... Peace Дафа обаче си гони целта ...."обсеби" ли Топрак ще си гарантира мястото до Кахраман...пак излязох от обувките си.... smile3514 smile3514 за Максут просто не ми се говори...

# 669
  • Стара Загора
Гости Hugзатова писах преди малко,че всички имат вина за мъките на Кахраман и Елиф Crossing ArmsИ Мюжгян и тя с каменно сърце,айде остави Максуд-той е престъпник,но тя ако искаше можеше да помогне на Елиф NaughtyНо да не забравяме и нуждите на сценария Naughty
Ани,Ози май наистина ще се снима брадясъл във филма Grinning

# 670
  Сладури, остана ми  гадният номер на  Майдето, заедно с  Джанда  да се подиграят с Озан и Дилара.
   Джандан си прави маникюр в нейната къща.  Майде й звъни по телефона.  Джандан вдига...

Майде  -    Джандан, отдавна от теб няма ни слух, ни дух.....  /руснаците имат един такъв идиом/
                   Аз чакам от теб новини.
                   Нима ти пак не ме  възприе на  сериозно ???
Джандан  -  НЕ !!!.... Просто няма никаква промяна.

Майде  --  Значи, че искаш са кажеш, че не си се справила ????
                  А друго какво измисли ???
                  Ти си младо и красиво момиче.
                  Към всичко това  - между впрочем си и много умна....
                  Или ти не искаш  да  имаш  в  леглото си  Озан ????

Джандан  -  Естествено, че го искам, и то много, г-жа  Майде.
                    Но Озан не ме харесва.
                    Ще ми подскажете  как да му се харесам  насила ????....

/ В тоя момент  Озан  пристига със червената кола, която я взе от автосервиза и чука на вратата.
Джандан  -  Ние имаме различни  кръгове  на общуване - нямаме общи приятели.
                    Аз даже  не знам, какво да правя, за да му   окажа  влияние и да бъдем заедно с него.

/ Джандан  говори с  Майде по телефона и отива до вратата, за да отвори на  Озан.
                    Джандан отваря вратата.  Пред нея е Озан.
Озан  -  Здравей, Джандан.

Джандан  -  Здрасти.....г-жа Майда може ли да ви  презвъня по-късно ????
                    При мен дойде един приятел !!!
Майде  -  Озан ли е ???
Джандан  -  ДА!!!....

Майде  -  А ти как сама се клеветиш....
                 Казваш ми, че не му се харесваш, а той сам дойде при теб.
                ЗАБАВЛЯВАЙ ЗАЙЧЕТО В КАПАНА,  ДЖАНДАН !!!!.....
                ТИ РАЗБРА ЛИ МЕ ???
Джандан  -  Естествено, аз ще направя всичко, което е по силите ми.
                    Не се притеснявай.
Джандан - към Озан  -  Озан, чуй ме - ако ти пак започнеш да ми крещиш и да ми правиш  скандали, по-добре си заминавай !!!!

Озан  -  Джандан, ти все още ли искаш  да отмъстиш  на  моята майка  за  Харун ???
              Зададох  ти  въпрос - отговори с "да" или "не" ???
              Искаш ли да  й отмъстиш ???

Джандан  -  ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ  "ДА" !!!....

Озан   -  ОТЛИЧНО !!!

Озан влиза в къщата на Джандан....  Зайчето само падна в капана на тези  ошлайфани  курветини
              Ама Джандан как леко се хили под  мустак....

Джандан влиза в червената кола на  Озан.
            Двамата пристигат помпозно  и спират пред парадния  вход на нощния бар.
            Озан е подсигурил десетки  журналисти,  фотографи,  репортери.......и други....
            Всички задават  въпроси - от кога сте  двойка???..... Отдавна ли се срещате ????.......Гаджета ли сте????....
            Двамата триумфално пристигат на  вратата и се целуват пред  всички, влизат в нощния бар.
            Обстановка  - за любовни пожелания и похождения....
            Музика.....  опасна близост на двойките..... танци,  кълчене, възбуждане и ала бала.....
            Танцуваха 3 минути в нощния бар.
            Прибират се в къщата на  Джандан.......само  двамата....
            Джандан - дъртата чекеджийка му сваля сакото. Отдолу е само по една  ризка и гол - също като  баща си - секс готови.

Джандан  -  Ще ти приготвя  спалнята.. остава вратата  между двете спални  отворена и се съблича  гола, за да възбуди  Озан.

/Аналог -  също  както някога Дилара е  поканила Джихан при нея и са направили бебето -  Озан.....в  живота всичко се повтаря!!!! - така и сега ???!!!.... /
                Сутринта двамата закусват.

Джандан звъни на  Майде  -  Видяхте ли днешните новини !!!????

Майде  -  НЕ!!!

Джандан  -  Ние нощес с Озан  влязохме под  прожекторите на  жълтата хроника, г-жа  Майде !!!!

/Майдето  гледа  снимките, смее се и си  казва на себе си -
             -  Браво, Джандан!!!!.... МИШКАТА ПОПАДНА  В  КАПАНА !!!...

Дилара чете  жълтите вестници са потресени от  новата  любовна история.

СИНЪТ НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ  СОБСТВЕНИК НА  КОМПАНИЯТА  ДАРК  БЛЮ - БИЗНЕСМЕНА  ДЖИХАН   ГЮРПЪНАР - ОЗАН  ГЮРПЪНАР  И АДВОКАТКАТА  НА ТЯХНОТО СЕМЕЙСТВО   ДЖАНДАН  СОЙЛУ  ПОПАДНАХА  В  ОБЕКТИВА НА КАМЕРИТЕ  КАТО СЕ ДЪРЖАХА ЗА РЪЦЕ.......
ТЕХНИТЕ ОЧИ  СВЕТЕХА  ОТ  ЩАСТИЕ !!!....

Сутринта  Джандан и    Озан   закусват в къщата.
Джандан  -  Във вестниците има  купчина новости.
Озан    Вече са ги  поместили ????

Джандан  -  Вземи и виж - дава му таблета.

Озан  - смее се - ПРЕВЪЗХОДНО !!!!

Озан излиза.
Джандан  -  Довечера те  чакам  да дойдеш !!!!

Озан  -  Добре, ще позвъня.

Озан тръгва. Джандан се хили като...каквато е?????

В  замъка -  Дилара в гостната стая говори с Рахмито.
                    Показва му таблета.

Дилара  -  КАК ОЗАН  МОЖЕ ДА ПОСТЪПИ  ТАКА,  ТАТКО ???!!  -  

Рахмито  -  Успокой се, дъще !!!!....

Дилара  -  КАК ДА СЕ УСПОКОЯ ????.....  АЗ  ПОБЕСНЯВАМ !!!...

Рахми  -  Нима ти не разбираш, че той го прави нарочно, напук на теб !!!!
                Иначе защо му е на Озан да се свързва с нея ????

Дилара  -  НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТОВА Е ОЩЕ  ПО-ЛОШО,  ТАТКО ???

КАК МОЖЕ ЕДНО ДЕТЕ  ДА  СЕ  СЪБЕРЕ  С  ВРАГА   НА  СВОЯТА  МАЙКА САМО ЗА ДА Я РАЗГНЕВИ  И ОТМЪСТИ !!!???....!!!!

НИМА  ОЗАН  ТОЛКОВА  МНОГО  МЕ  НЕНАВИЖДА  !!!....!!!!

К  Р  А   Й.

От някъде съм превела  - т.е. не знам от кое време е  - на края, последните  5-6 минути, когато  Харун бродеше из  ония новите строежи и Джагатай нещо му каза - в момента не помня -.....  тогава  Харун  гледаше  в строежа и си казваше сам на себе си това :

Харун  -    АЗ НЕ  МОГА ДА НАПРАВЯ НА ДИЛАРА   НИЩО  ЛОШО !!!!

НО......ТЕБ  ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА,  ДЖИХАН !!!!

МАТЕРИАЛНО,  МОРАЛНО.....ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА !!!!

И да привърша с  Йозкан  и  Севинч.
                   Йозкан говори по телефона със Севинч и  я  лъже, че е в  Лондон. Намира се пред  Бъкингамския  дворец.
                  И той откачалка. Севинч се кефи, че има богат  любовник....чушки  баданари...
                 Енгин му се кара

Енгин - Ти даваш  вид, че си богат, но   да знаеш, че ще си навлечеш  проблеми,  повярвай ми.....
Йозкан  -  Можеш да  питаш момичетата, които разнасят  симид.
                 Те постоянно нареждат някакви клипове  в интернет.  Те могат да ми помогнат.

Вече 64-ти епизод е в историята. Приятна вечер.
             Сладури, исках тази вечер да приключа, защото утре рано пътувам за София и не знам дали вечерта ще се върна или в петък.
              Ако утре вечер не се обадя, значи не съм се   върнала.
              Всичко хубаво.  До нови срещи.  Целувки.

# 671
  • Стара Загора
Сиси Hug
лек път Grinning и приятно прекарване в София,макар да си по работа Heart Eyes                                                                                                                                                                                                        

# 672
Гости за поста ++ newsm10
Едно уточнение да направя - може и неправилно да съм те разбрала, че още съм бясна....
Зия на този етоп не знае, че Дафа се опита да отрови Елиф и бебето да умре...Той го научава на шосето, когато й удари шамара....
Двете вещици започват да танцуват своя танц отново с още по-голяма сила.....
Дори си мисля, колко ли искрена беше Къймет пред Зия за евентуално събиране отново на Кахраман със змията....Започвам да се замислям, дали отново не играеше игра.....

Боби във филма Ози да се снима както иска - 2 часа все ще го изтърпим....

Сиси приятно пътуване - утре столичани ще станат с един повече   Wink
Сега не мога да се съсредоточа да чета преводите...утре като ми поотмине....

# 673
Скрит текст:
Външни обезпечение сухожилие наранявания!Аз се контузи в спорта. Аз крака в гипс.
3 седмици ooooh!

Скрит текст:
От сърце ти пожелавам бързо да оздравееш! newsm51 love001

# 674
Момичета, направих новата тема...В унисон с настроението ми е...

Боби беше писала за Мюжгян...Не знам защо Елиф толкова я чувства близка на по-късен етап...защото за мен тя докато се размотаваше из болницата можеше да намери един телефон и да се обади на Кахраман...На този етап не виждам никакво съчувствие от нейна страна към Елиф....Важничи пред Максут и нищо повече....
Доктора за пари погази Хипократовата клетва....Продажни душички имат све народ у комшиите....
И доктора и Мюжгян бяха за затвора...барабар с Вейсел и мутрата Максут....
На Вейсел разбира се няма да му се размине....а имах много надежди, че може да помогне на Елиф.....
Лека и спокойна нощ.....

Общи условия

Активация на акаунт