Размяна на stikeez (стикита) ot Lidl 2016

• 68 141
  • 493
  •   1
Отговори
# 120
Актуализирам:
за Варна

ТЪРСЯ:Уелс,Швеция,Русия, Турция
ПРЕДЛАГАМ:Купата,Франция, Италия, Хърватска,Англия

# 121
  • sofiq
Актуализирам:

имам следните стики за размяна:
-Ireland- 2 бр
-Wales - 2бр
-Northern ireland - 1бр
-Czech republic- 2 бр
-switzerland - 2бр
-Sweden-1бр
-Spain- 1бр

Търся следните:

-Australia
-Germani

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 20:07 от ted.

# 122
Добър вечер.

Търсим: Germany,Croatia,Hungary,Ireland,Portugal

Имамен: Northern Ireland,Spain,England,Poland,Cup,Belgium,Slovakia,Switzerland,Wales,Iceland,Ukraine,Sweden,Italy

От София разменям лично,по пощата  Simple Smile

# 123
  • Асеновград
Актуализация:

Търсим:
France, Poland, Croatia, Slovakia, Turkey, Switzerland, Iceland, Ukraine, Rusia, Sweden, Portugal, Italy, Czech Republic

Имаме за размяна:
Austria, Wales, Ireland

# 124
Здравейте! Ж.Кюри е ОК за среща още утре, стига да има сделка Simple Smile Търся спешно ФРАНЦИЯ и АЛБАНИЯ, а предлагам Хърватска, Исландия, Словакия, Испания, Полша, Белгия, Северна Ирландия  х  3, Уелс  х 2, Румъния и Англия. Пишете Wink

# 125
Здравейте, актуализирам!
Търся : Cup,Wales,Czech Republic
Имам: Croatia ×3
      Russia ×2
      Germany ×2
      Romania ×2
      England ×1
      Switzerland ×1
      Sweden ×1
      Poland ×1
      Albania ×1
От София съм- може и на GSM 0889 980 326, съгласна съм също и да заплатя 3-те липсващи или да дам в повече от стик итата с/у търсените Simple Smile

# 126
  • Бургас
Привет!
Включвам се в разменките и този сезон. Засега повтарящите се са: Франция, Албания, Англия и Русия.
Търся Испания, Румъния, Швейцария, Португалия и Чехия.
От Бургас съм Peace

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 22:34 от bradata

# 127
Здравейте, включвам се и аз в замените. От Пловдив съм и предпочитам лична размяна!
ПОВТАРЯЩИ ЗА РАЗМЯНА: Ukraine - 3 бр, CUP, FRANCE, CHECH REPUBLIC, SWEDEN - 2бр, ICELAND - 2 бр, ALBANIA, ROMANIA.
ТЪРСЯ СЛЕДНИТЕ ЛИПСВАЩИ: NORTHERN ICELAN, ENGLAND, AUSTRIA, GERMANY, CROATIA, BELGIUM, HUNGARY, TURKEY, IRELAND, RUSIA.

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 07:18 от dimetrio

# 128
Актуализирам:
Търся Полша, Португалия и Чехия.
Имам: Англия - 2, Словакия - 4, Германия - 3, Испания - 2, Ирландия - 3, Турция - 1, Франция - 1, Купа - 1, Русия - 1, Австрия - 1, Италия - 1.

# 129
[Здравейте
От Бурга с
Имам за размяна Англия Германия купата и още две , но не ги знам коии са -
Търся много

# 130
Зрравейте!
Търся Чехия, Румъния, Унгария, Португалия и Полша.
Повтарящи се: Англия - 3, Германия - 3, Словакия - 3, Ирландия - 2, Франция - 1, Турция - 1, Испания - 2.
Лично за София по отсечката Център - пазар Д. Петков. или уикенда малко по-встрани Simple Smile
Здравейте имам Румъния. Ние търсим Германия и Ирландия от вашите. Ние сме в района.

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 13:13 от nadeto81

# 131
ЗДРАВЕЙТЕ , МОЖЕ ЛИ ЛИНК КЪМ УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА НА ЛИДЛ -ТРЯБВА МИ СНИМКА С ФУТБОЛИСТИТЕ НА КАРТИНКА С ИМЕНАТА ИМ
ПО ВЪЗМОЖНОСТ БЕЗ ФЕЙСБУК
Е, няма нужда да крещиш.
С какви ИМЕНА са футболистите за съжаление никой не може да ти каже.  От сайта на Lidl (цък) може да видиш условията на играта от кои държави са съответните фигурки Wink

Така като гледам статистиката от посещенията и коментарите Ви във форума само от последния месец  не се заяждате за 1 ви път с хората. / и да поясня като за вас фразата "за 1 ви път "  означава за първи път   . И ако  обичате -  не ме обиждайте .

# 132
Зрравейте!
Търся Чехия, Румъния, Унгария, Португалия и Полша.
Повтарящи се: Англия - 3, Германия - 3, Словакия - 3, Ирландия - 2, Франция - 1, Турция - 1, Испания - 2.
Лично за София по отсечката Център - пазар Д. Петков. или уикенда малко по-встрани Simple Smile
Здравейте имам Румъния. Ние търсим Германия и Ирландия от вашите. Ние сме в района.

Чехия, Португалия и Полша останаха.

# 133
Актуализирам

Събрахме нашата колекция, но ще помогна и на колежките...

Търся: Полша, Унгария и Северна Ирландия

Предлагам: Купата, Италия,  Белгия х2, Швейцария, Албания, Турция, Хърватия х3.

Предпочитам размяна за София, в р-на на кв. Изток (спирка Жолио Кюри на метрото).

# 134
ЗДРАВЕЙТЕ , МОЖЕ ЛИ ЛИНК КЪМ УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА НА ЛИДЛ -ТРЯБВА МИ СНИМКА С ФУТБОЛИСТИТЕ НА КАРТИНКА С ИМЕНАТА ИМ
ПО ВЪЗМОЖНОСТ БЕЗ ФЕЙСБУК
Е, няма нужда да крещиш.
С какви ИМЕНА са футболистите за съжаление никой не може да ти каже.  От сайта на Lidl (цък) може да видиш условията на играта от кои държави са съответните фигурки Wink

Така като гледам статистиката от посещенията и коментарите Ви във форума само от последния месец  не се заяждате за 1 ви път с хората. / и да поясня като за вас фразата "за 1 ви път "  означава за първи път   . И ако  обичате -  не ме обиждайте .
Благодаря заспециалното разяснение "като за мен"
Значи според теб това, че единствено аз се отзовах на молбата ти и дадох линк с картинка е заяждане ??
Искам да те информирам, че писането само с главни букви се смята за държане на висок тон, викане, крещене.  Писането само с главни букви не прави написаното от теб много важно.
Когато преценя, че ми е даден  повод- се заяждам, да.
И с какво те обидих, мила, че правиш точно това, което не искаш да правят с теб? (да поясня - имам в предвид заяждането)

Общи условия

Активация на акаунт