ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 60 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Тадааам, влизам да ви почерпя специално за рождения ден на моя 9-годишен дребосък, който вече не е толкова дребен Simple Smile Желая й да е все такава лудетина, да й е весело и шарено, да расте щастлива и безгрижна! 

# 316
  • Варна
Рони, да ти е здравичка и много щастлива порасналата щерка! Да има само верни приятели и да трупа забавни спомени от детството  Hug

При нас изходните минаха. Но няма резултати, освен по АЕ, където и без това не им пишат оценките в бележника, та подозирам, че няма да имат и годишна оценка... не съм наясно. Но пък сутринта ми даде да попълвам заявления за ЗИП и ФВС-модул за догодина. Издразних се! Първо пише "Моля дъщеря ми.... да бъде включена в...", пък аз не моля... Второ - нямаш право на избор - има само това. Ми като е така, що ме карат да се подписвам под "Моля..."? Crossing Arms

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 10:34 от Dive

# 317
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
весело, шаренко и сладичко да е на дъщеричката ти, рони  Hug

светна слънчице и ми замириса на ваканция  Crazy

ооо, Дайв, колко пъти съм драскала въру бланката и съм поправяла "молба", на "заявление"  Laughing забравих коя година решиха, че не е е европейско да се молим, а почти никой, включително държавните институции не са си поправили бланките.

# 318
  • София
 Ronique , честито ти рожденничка и весело парти.

П.П. министър Василев го реши с молбата и заявлението. И аз също поправям бланки.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 10:30 от mmm_

# 319
  • Варна
Рони, честито да ти е детенцето!

Dive, ЗИП е така и при нас, попълваме молби само с 1 вариант.

# 320
...ЗИП е така и при нас, попълваме молби само с 1 вариант.

Thinking а ЗИП не се ли избираше в първи клас за целия период 1-4 клас?
или СИП беше за четирите години?

забравила съм  Blush

# 321
  • Варна
Ами то точно в това ми е драмата - как така хем сме го избрали за периода 1-4 клас, хем всяка година ме карат да им се моля?! Иначе на самата бланка пише "Заявление", обаче отдолу текстът започва с: "Моля, ...". Отделно този модул така и не разбирам смисълът какъв е отново да се молим за него, като няма вариант детето да не го посещава (или поне аз така разбрах - задължителен бил).
Здраве да е, помолих се на г-жа директорката и чинно се подписах - лято иде все пак - тези дребни неща не бива да ме дразнят  Joy

# 322
  • София-Младост
Ronique  bouquet
Честит празник! Да е здрава и щастлива рожденичката!

Dive, хич не се ядосвай за дреболии. Предполагам, че ние догодина ще ги попълваме тези молби. Освен, ако не ги пратят по децата. За 19-ти все още нямам яснота, принципно е присъствен, но за моя ще бъде отсъствен, ако се наложи. Забелязала съм още от детската градина май месец му идва вече нанагорно ставането сутрин. Сутринта пак пита дали днес е последния учебен ден... Mr. Green
Само по Ок.свят бил между 5 и 6 каза снощи. Доволна съм като цяло, не му омръзна, даже напротив, ходи с желание на училище Simple Smile Дано запази ентусиазма още десетина година само  Grinning

# 323
 Thinking сега се сетих, че има едни информационни технологии, дето ги пропускаме от ноември насам. те ЗИП ли са, СИП ли са, тотално ми е изхвръкнало от главата  ooooh!

май СИП все пак  Blush

# 324
  • София
При нас твърдо е избрано за целия период. И е избрано от училището.
Скрит текст:
1.                      С часовете по ЗП се постига общообразователния минимум.

2.                      Часовете по ЗИП в 1. клас (3 часа седмично) се използват за изучаване на български език и литература (1 час) и английски език (2 часа).

3.                      Часовете по ЗИП в 2. клас (2 часа седмично) се използват за изучаване на български език и литература (1 час) и математика (1 час).

4.                      Часовете по ЗИП в 3. клас (2 часа седмично) се използват за изучаване на български език и литература (1 час) и математика (1 час).

5.                      Часовете по ЗИП в 4. клас (2 часа седмично) се използват за изучаване на български език и литература (1 час) и математика (1 час).

6.                      Задължителното обучение по “Безопасност на движението” на учениците от 1 до 4 клас се провежда в часа на класа, според календарното разпределение на класните ръководители. В обучението са включени теоретични и практически занимания. Часовете (годишно) са разпределени съгласно приложения учебен план, както следва: 1 клас – 18 часа; 2 клас – 8 часа; 3 клас – 8 часа; 4 клас – 6 часа.
Но май и ние попълвахме заявления, че сме съгласни или че сме запознати или нещо подобно.

# 325
Ronique, да ви е жива и здрава!  newsm59 newsm67

Аз пък съм се хванала и издирвам филми по книгите на Роалд дал, досега намерих 4 броя:
- Чарли и шоколадовата фабрика (2005)
- Костенурке, костенурке (2015)
- Фантастичният мистър Фокс (2009)
- Вещиците (1990)
Дали има и други?

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 12:44 от Анонимен

# 326
  • Deutschland/HE
Ronique, да ви е жива и здрава!  newsm59 newsm67

Аз пък съм се хванала и издирвам филми по книгите на Роалд дал, досега намерих 4 броя:
- Чарли и шоколадовата фабрика (2005)
- Костенурке, костенурке (2015)
- Фантастичният мистър Фокс (2009)
- Вещиците (1990)
Дали има и други?

"Матилда" с Дани де Вито, любим на дъщеря ми Simple Smile

# 327
  • Sofia
Рони, да ви е жива и здрава и да се сбъднат майчините ти пожелания!  Hug

Лус, също и ГДВ, но е анимационен.

# 328

Не го намирам. Sad

- Но пък ГДВ (реж. Стивън Спилбърг) ще излезе юли месец, ще го гледаме на кино.
https://www.youtube.com/watch?v=GZ0Bey4YUGI

"Матилда" с Дани де Вито, любим на дъщеря ми Simple Smile

О, вярно!  Hug

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 12:52 от Анонимен

# 329
  • Sofia

Не го намирам. Sad
В замунда - The Big Friendly Giant

Моята за сега е гледала след прочита на книгите Матилда и ГДВ по 2 пъти - много ѝ харесват.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт