Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Ако е някаква смесена стимулация, примерно 3дни Бемфола+2дни Клостилбегит=700лв. Цитротид + Прегнил=66лв. Пункция 350лв. Общо=1116.След това зависи дали ще е свеж или замразен трансфер и дали ще има замразяване+ съхранение+размразяване. Момичетата да се включат с по -прясна информация, чецифрите бързо ги забравям.

# 376
Ако е някаква смесена стимулация, примерно 3дни Бемфола+2дни Клостилбегит=700лв. Цитротид + Прегнил=66лв. Пункция 350лв. Общо=1116.След това зависи дали ще е свеж или замразен трансфер и дали ще има замразяване+ съхранение+размразяване. Момичетата да се включат с по -прясна информация, чецифрите бързо ги забравям.

Ами около 3000 лв. -дано ми стигнат  Tired

# 377
  • В сърцето на любимия човек
Опитът ми миналата година излезе 3050 лв (ако помня цифрата точно), като цената включваше:
- всички хормонални изследвания по време на стимулацията + вирусология за двамата;
- стимулация с Аримидекс за 5 дни, успоредно с него Фостимон 2 дни (150 и 225 единици) и после Менопур 225 и Цетротид;
- пункция и оплождане на 4 яйцеклетки с ИКСИ + ИМСИ + МАКС;
- РВМС;
- ембриотрансфер;
- лекарствата след ембриотрансфер до тест;

# 378
Здравейте момичета,
искам да ви попитам една информация-колко ви излезна горе долу едно ин витро на къс протокол?
Предварително, благодаря!
и на мен тоя месец ми излезе над 3000 лв.

# 379
Около 3000 лв. стимулация та ми беше седмица на клостилбегит, ако изобщо се брои за стимулация. Включваше изследвания, биопсия, пункция, оплождане, замразяване, РВМС и трансфер + обичайните лекарства след трансфера

# 380
Гале, обадиха ли ти се ембриолозите днес? Как са твоите ембриончета?
На мен още не са звъннали и нямам представа какво се случва Tired
Ели, успех!  bouquet

Като ви чета никой не споменава Елонва. Никой ли не е правил стимулация с нея?

# 381
Гале, обадиха ли ти се ембриолозите днес? Как са твоите ембриончета?
На мен още не са звъннали и нямам представа какво се случва Tired
Ели, успех!  bouquet

Като ви чета никой не споменава Елонва. Никой ли не е правил стимулация с нея?
днес няма да ни звьннат.Те звьнят на 1 ви 3-ти  и 5- ден.и аз искам да знам какво се случва.Днес бях за лепило в сьбота ако всичко е наред ми е трансфера.

# 382
Е, на мен последния ми опит излезе над 4000лв, но всичко е много индивидуално. Ако сложим и Имуновенина вече за четвърти път, цифрата ще стане над 7000лв. Но при мен стимулациите бяха две, защото вадя от една до три яйцеклетки и оплождахме, после замразявахме, съхранявахме, та размразявахме...Много е индивидуално..

# 383
Гале, на мен вчера ми казаха, че ще се чуем днес, защото не се знаеше дали на 3-ти или на 5-ти ден ще ми е трансфера. И ако е на 3-ти би трябвало да ми кажат днес нали? Чудя се да се обадя ли да попитам newsm78

# 384
Гале, на мен вчера ми казаха, че ще се чуем днес, защото не се знаеше дали на 3-ти или на 5-ти ден ще ми е трансфера. И ако е на 3-ти би трябвало да ми кажат днес нали? Чудя се да се обадя ли да попитам newsm78

Дано не са те забравили.На мен ми се е случвало да не ми звьннат предният ден,а направо в деня на трансфера.като звьннеш от регистратурата ти казват че немогат да те свьржат с тях и да чакаш те да те потьрсят

# 385
Звъннаха ми току-що Blush Всички ембриончета се делят добре, с изключение на 2, които са се разделили неправилно. Док е казал, че ще ги чакаме до 5-ти ден, така че и аз ще съм на трансфер в събота Praynig

# 386
На мен преди пресния трансфер ми звъняха всеки ден, а вторият път когато ги чакахме за замразяване ми звъняха през ден 1 - 3 - 5, като първия ден ми се обадиха в 9 сутринта.

Момичета успех на всички, чета ви и стискам силно палци на всички  Praynig

# 387
Здравейте момичета,
искам да ви попитам една информация-колко ви излезна горе долу едно ин витро на къс протокол?
Предварително, благодаря!
и на мен тоя месец ми излезе над 3000 лв.
   Да се коригирам сега като сметнах и плащанията,които ми предстоят за оплождане-1650,лепило -250лв,трансфер-350лв и замразяване-400 лв минах и аз 4000 .Дано стане вече че повече няма средства.

# 388
  • София
Стискаме палци да стане Simple Smile а пък да ви кажа, на мен ми липсва ходенето до клиниката и боцкането даже. Така си бях свикнала... не знам как ще изтрая до есента Simple Smile

# 389
Beby, супер бройка, браво  Peace Аз пия протеинов шейк на гладно, много течности, почти никаква сол и много си почивам. Достинекс или норпролак имаш ли?
Гале, успех!
Ели, естрадиола ти супер, успех утре  Hug
Да се отчета и тук- преди малко ми върнаха един свеж бластоцист, в събота ще си гушна и един замразен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт