iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 76

• 59 709
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
6tastliva, EpiCor-а действа малко бавно, имай предвид.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 211
  • София
WEEKEND DEALS:  Уикенд промоции – 72 часа
валидни до  09.05 -  20.00 часа наше време

$3.95
Aubrey Organics, Men's Stock,
Daily Moisturizer, 2 fl oz (59 ml)

Хидратиращ крем за след бръснене

Денис, това значи ли, че
Скрит текст:
и при първи сополи или запушен нос, може да се почне ЕпиКор?  Rolling Eyes Досега не съм давала нито на децата, нито ние сме поръчвали... много съм наплашена от добавки със силно действие, че и понякога с обратно такова, но може и да поръчам и аз да пробвам... че вече онези имунните на SourceNaturals си ги смучат като бонбонки  Tired и трябва да сменя с нещо друго.  Thinking Ето днес свършиха, отдавна чакам поръчаните още 2 кутийки, а сме все още сополиви.  ooooh!
EpiCor действа много бързо, за часове и може да се ползва при настинка, грип и т.н., но ти си преценяваш дали да даваш или не.
Когато става въпрос за дете / а и не само/ е добре да се направи първо консултация с лекар, за да се постави диагноза. Една хрема може да е симптом на настинка, но и на алергия - това са различни неща, при едното може да има понижена функция на Им.с-ма, а при другото свръхчувствителност и не е добре да се засилва Им.с-ма.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 20:25 от denis.

# 212
Денис, взела съм сок от агаве за засилване на апетита на сина ми на 3 год. Кога и по колко да давам?

Код за първа поръчка JLW544

# 213
На мен при настинка EpiCor ми действа бавно, особено в сравнение с добавките с ехинацея или бъз. 
Иначе четох,  че за около 2 часа се активира в тялото

# 214
  • София
Денис, взела съм сок от агаве за засилване на апетита на сина ми на 3 год. Кога и по колко да давам?
Може да даваш 3х1чл, 30 мин преди хранене.
Разгледай и това, за стимулиране на апетита:
http://www.iherb.com/Vitamin-Friends-Boost-Appetite-Vegetarian-G … tin-Gummies/48950
Коластра - също може да се ползва

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 215
Ще споделя нещо полезно за мен. Може да е от полза и за други със ставни проблеми.
Четох отзив на една дама, поръчала  Куркумин на Jarrow за съпруга си. Оплаквал се от силни болки в коленете ,и нищо не му помагало.
 Започнал да пие по 1 капс. Куркумин на ден. Съчетал с Босвелия 2 по 1, незнам какви млг + Бромелаин 1 път на ден 2 ч след храна. За два дни болката намаляла чувствително и можел да спи, което с успокоителни, противовъзпалителни не успял да направи.
Много бил доволен.след месец нямало помен от болка.
В тази връзка пия трети ден куркумина и има ефект върху болните ми колене. Ще включа и Босвелията и Бромелаина, веднага щом ги получа.
Ще дам отзиви по-нататък, ако някой се интересува.
Денис, възможно ли е да има стр. ефект от тези добавки? И също- почивка прави ли се като се пие Инулин?
Благодаря предварително.

Код за отстъпка при първа поръчка  GQQ942

# 216
Денис, много благодаря! От известно време спрях коластрата и сякаш по-трудно и по-малко се храни. Ще давам сока от агаве. Тези витамини-бонбонки много скъпи ми се сториха, за сега не сме го закъсали толкова с храненето.

Код за първа поръчка JLW544

# 217
  • София
Ванчето
Ako  се приемат в разумните дози, не би трябвало да има проблем.
За куркумина, странични ефекти: разрежда кръвта, може да причини хипогликемия / страдащите от диабет, трябва да го имат предвид/, при проблем с жлъчката, при язва / може да увеличи стомашната киселинност/ и т.н.
За Босвелия - диария, гадене, болки в корема, подуване, повръщане, парене в стомаха, кожни обриви, алергия и т.н. Ако се приема в оптимални, разумни дози, почти няма странични ефекти.
На 2-3 месеца, прави почивка поне 15-на дни.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 218
Денис, отново благодаря. Simple Smile
За дяволския нокът какво ще ми кажеш? Мога ли да ги съчетавам или да не ги смесвам? Поръчах и него... Simple Smile
Вече трябва да си записвам кога, какво и по колко. Предпочитам така обаче, отколкото лекарства без ефект върху заболяването, но с всички "екстри" на страничните ефекти...

# 219
  • София
Денис, отново благодаря. Simple Smile
За дяволския нокът какво ще ми кажеш? Мога ли да ги съчетавам или да не ги смесвам? Поръчах и него... Simple Smile
Вече трябва да си записвам кога, какво и по колко. Предпочитам така обаче, отколкото лекарства без ефект върху заболяването, но с всички "екстри" на страничните ефекти...
Да, може да го включиш - има обезболяващо, противовъзпалително действие - помага при болки в стави и мускули, както и при РА, артроза, кожни проблеми и т.н.
Страничните ефекти са като при куркумина, като може да повлияе и на ССС-ма, като сърцебиене, аномалии в кръвното налягане и т.н./

# 220
Последните ми пратки са за 80-90 лв., но винаги от пощата си ги вземам и нищо не плащам.

# 221
  • София
Идеи за по-траен освежител за уста? newsm78

# 222
Ще споделя нещо полезно за мен. Може да е от полза и за други със ставни проблеми.
Четох отзив на една дама, поръчала  Куркумин на Jarrow за съпруга си. Оплаквал се от силни болки в коленете ,и нищо не му помагало.
 Започнал да пие по 1 капс. Куркумин на ден. Съчетал с Босвелия 2 по 1, незнам какви млг + Бромелаин 1 път на ден 2 ч след храна. За два дни болката намаляла чувствително и можел да спи, което с успокоителни, противовъзпалителни не успял да направи.
Много бил доволен.след месец нямало помен от болка.
В тази връзка пия трети ден куркумина и има ефект върху болните ми колене. Ще включа и Босвелията и Бромелаина, веднага щом ги получа.
Ще дам отзиви по-нататък, ако някой се интересува.
Денис, възможно ли е да има стр. ефект от тези добавки? И също- почивка прави ли се като се пие Инулин?
Благодаря предварително.

Код за отстъпка при първа поръчка  GQQ942

аз се интересувам от облекчение на ставни проблеми Peace
може ли линк към Босвелията и Бромеалина, има ли някакъв продукт , който да ги комбинира?

а предполагам, че Куркумина е такъв или подобен?

http://eu.iherb.com/Jarrow-Formulas-Curcumin-95-500-mg-60-Veggie-Caps/106

# 223
Привет!
Точно същия куркумин поръчах.
Иначе аз поръчах сега комбиниран продукт, босвелия и куркумин. Нямам идея колко е добър.
http://www.iherb.com/Life-Enhancement-Boswell-Relief-90-Capsules/2725
Бромелаин.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-415-mg-180-Tablets/436

Май ще трябва само босвелия да поръчам, за да я пия заедно с куркумина. После ще е комби продукта.
Денис,препоръчай ми само босвелия,моля.

Благодаря. Simple Smile

# 224
Не мога да дам линк от телефона, но аз съм взела 5 lox inhibitor  за хубава бозвелия.

Общи условия

Активация на акаунт