iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 76

• 59 504
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Life Extension явно си пускат отново някои от спрените продукти.
Най-продавания Витамин К в iherb отново е наличен. С нова опаковака. Пила съм го преди години, наистина има ефект от него!
http://www.iherb.com/Life-Extension-Super-K-With-Advanced-K2-Com … -90-Softgel/66835

Който търси ниски дози, мога да препоръчам - http://www.iherb.com/Solgar-Natural-Vitamin-K2-100-mcg-50-Veggie-Caps/15190 Натурален..

Код за отстъпка при първа поръчка - LNN252

# 436
  • Europe
Току що им писах на чата, че ми няма поръчката от средата на март и ми отговориха, че до 5 дни ще ми върнат парите, но ако доставката се върнела при тях, следващия път нямало да ми ги върнат ooooh!, като че аз съм виновна. Много се подразних.

И ги насолих добре - писах им, че пет пъти поне съм ходила до пощата да я търся, ще ме извиняват ама не е в мен вината. Платила съм си, издирвала съм я, чакала съм най-търпеливо, както именно те съветват - 8 седмици, така че ТЕ да си взимат мерки, да им пристигат редовно пратките, и да си търсят виновните, а не аз. Защото пък следващия път ако на мен пак ми се случи да ги чакам 8 седмици и накрая да ме заплашват, че няма да ми върнат парите, ще спра да поръчвам. Просто и ясно. Директно така им го казах. Аз съм изрядна, те да си взимат мерки Crossing Arms

# 437
  • при моите любими
A този пробиотик, дали става за деца? Пристигна ми с една от доставките. Просто да знам със сигурност, ако ми се наложи да ги ползваме да знам. http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Probiotic-Lite-Raspberry-Le … -88-oz-25-g/65702

# 438
  • Плевен
Извинете ако сте го направили ,но в пощата вероятно може да се сигнализира също. От сайтът могат да преценят, че сме рискова дестинация и да има доставка само с номер. Има си нещо вярно за съжаление - някоя се маже с чужди кремчета, а може би дори обслужва потърпевшия лице в лице  Sick

# 439
Чакам поръчка от 29-ти април. Дано скоро дойде, че така като ви чета... Rolling Eyes

# 440
Чакам поръчка от 29-ти април. Дано скоро дойде, че така като ви чета... Rolling Eyes

Споко, аз днес получих известие от пощата за поръчката ми от 27 април (на стойност 80 долара).

# 441
момичета, понеже сте с по-голям опит в поръчките от този сайт, харесах си продукти за 45$ колко е вероятността да отиде на митница, и има ли други варианти за поръчка, понеже ми е 2 поръчка и нямам отстъпката от 5$? какъв е вашият опит с такива суми..

# 442
  • Стара Загора
момичета, понеже сте с по-голям опит в поръчките от този сайт, харесах си продукти за 45$ колко е вероятността да отиде на митница, и има ли други варианти за поръчка, понеже ми е 2 поръчка и нямам отстъпката от 5$? какъв е вашият опит с такива суми..

всичко е на късмет ,последната ми поръчка е 44 $ и дойде в поща. Grinning

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:   JFP199

# 443
Някой  ползвал ли е тези кремове, ако може отзив дали са подходящи за суха кожа?

http://www.iherb.com/Acure-Organics-Day-Cream-Gotu-Kola-Stem-Cel … fl-oz-50-ml/36335
http://www.iherb.com/Acure-Organics-Night-Cream-Argan-Stem-Cell- … fl-oz-50-ml/36336

Благодаря!  Peace

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com: SDB331
ползвала съм първия, моята кожа по принцип е мазна, но ми правеше впечатление, че прекалено бързо попиваше и отначало кожата оставаше суха /нанасям го веднага след измиване/. След това започнах да слагам в крема шипково масло и стана доста по- добре /изсипвам го в празна кутия от крем и там смесвам двете съставки/ Peace

Мерси   Peace

# 444
  • София
От известно време сайтът ми излиза на френски. При вас как е? През лаптопа ми дава да сменя езика, но на мобилната версия не успях да открия как става.

# 445
в мобилната цъкаш менюто горе вляво с трите черти, избираш settings или както ти се казва в момента, картинка със зъбно колелце, после най-горното( regional)  от там сменяш страна, език, валута

# 446
От известно време сайтът ми излиза на френски. При вас как е? През лаптопа ми дава да сменя езика, но на мобилната версия не успях да открия как става.

И при мен често се променя.
При мобилната версия се сменя от падащото меню вляво My account (Mon compte на фр.) после избираш Regional settings

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 447
Току що им писах на чата, че ми няма поръчката от средата на март и ми отговориха, че до 5 дни ще ми върнат парите, но ако доставката се върнела при тях, следващия път нямало да ми ги върнат ooooh!, като че аз съм виновна. Много се подразних.

И ги насолих добре - писах им, че пет пъти поне съм ходила до пощата да я търся, ще ме извиняват ама не е в мен вината. Платила съм си, издирвала съм я, чакала съм най-търпеливо, както именно те съветват - 8 седмици, така че ТЕ да си взимат мерки, да им пристигат редовно пратките, и да си търсят виновните, а не аз. Защото пък следващия път ако на мен пак ми се случи да ги чакам 8 седмици и накрая да ме заплашват, че няма да ми върнат парите, ще спра да поръчвам. Просто и ясно. Директно така им го казах. Аз съм изрядна, те да си взимат мерки Crossing Arms

Ще вземат мерки - просто няма да има достъпна доставка до България повече. Не знам защо е толкова трудно да се разбере, че евтината доставка е по-несигурна - няма как хем едното, хем другото. И когато я избирате, се съгласявате да поемете риска - пише го съвсем ясно.

# 448
Получих поръчка от 07.05, но за съжаление един шампоан е разлят почти на половина Tired

# 449
Получих поръчка от 07.05, но за съжаление един шампоан е разлят почти на половина Tired
В последната ми поръчка имах подобна случка, направих снимки и им ги изпратих и ми възстановиха платената сума.

Общи условия

Активация на акаунт