iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 76

• 59 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Аз го пия сутрин на гладно 30-40 минути преди закуска.   Peace

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 466
  • Стара Загора
Аз го пия сутрин на гладно 30-40 минути преди закуска.   Peace

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331
Благодаря  bouquet,а трябва ли да се прави почивка?или може продължително време да се приема?може ли заедно с ХК?

получих и това масло от авокадо Now Foods, Solutions, Масло от авокадо, 4 ет унции (118 мл),как трябва да се съхранява?Някой го беше похвалил,мисля да го ползвам за лице и скалп.подходящо ли е?

iHerb   Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта:    JFP199

# 467
момичета, понеже сте с по-голям опит в поръчките от този сайт, харесах си продукти за 45$ колко е вероятността да отиде на митница, и има ли други варианти за поръчка, понеже ми е 2 поръчка и нямам отстъпката от 5$? какъв е вашият опит с такива суми..

всичко е на късмет ,последната ми поръчка е 44 $ и дойде в поща. Grinning

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:   JFP199
благодаря, дано имам и аз късмет като теб!

# 468
  • София
   DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  18.05 - 20.00 часа наше време
$0.99
Билкова паста за зъби
с CoQ10 и фолиева киселина,
- аромат мента
zazu1
Благодаря, че сподели  Peace

Това рициново масло
Скрит текст:
Получих отговор от производителя:
Скрит текст:
Чистото* рициново масло може да се приема и вътрешно.
И само да вметна, че то има силно лаксативно действие Wink
* Pure, Cold Pressed, Top Quality Oil

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 20:17 от denis.

# 469
denis. това http://eu.iherb.com/Nature-Made-Melatonin-L-Theanine-200-mg-60-L … id-Softgels/62779 подходящо ли е за възрастен човек който има проблем както със заспиванто , така и със непрекъснато будене по време на сън? Дозите добри ли са?

# 470
  • София
denis. това http://eu.iherb.com/Nature-Made-Melatonin-L-Theanine-200-mg-60-L … id-Softgels/62779 подходящо ли е за възрастен човек който има проблем както със заспиванто , така и със непрекъснато будене по време на сън? Дозите добри ли са?
Да, хубав продукт е и дозите са добри - съдържа и хубави билки / лайка, пасифлора, маточина/
След месец, най-много два е добре да направи почивка / от мелатонина/
Приема се преди сън / 30-40 мин/

# 471
Благодаря за бързия отговор. А колко време се почива преди да се започне отново приема ?

# 472
  • София
Бихте ли ми препоръчали козметика за лице за младеж тепърва навлизащ в пубертета. Нещо за превенция на пъпки, почистващ лосион...
Благодаря.

# 473
  • София
Благодаря за бързия отговор. А колко време се почива преди да се започне отново приема ?
Поне 15-на дни трябва да се почива.
Хубавото на тези добавки е, че за 1-2 месеца прием, помагат да се преодолее безсънието или проблема със съня и след прекратяване на приема, може да няма нужда от тях, освен, ако проблема не е здравословен и безсънието е симптом - напр. както е при невропатиите и т.н.

# 474
Да похваля този лосион за тяло, който дойде с последната ми поръчка:

http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Lotion-Pomegranate-Sunflower- … l-oz-532-ml/18597

Страхотна миризма, огромна опаковка (по-различна от тази на картинката, но видях на сайта им, че сменят опаковките), попива бързо, не оставя мазна следа. Това мие  втори продукт на марката след лосиона им за коса с нар и май ще ми станат фаворити, особено за съотношението цена-качество!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Сега гледам, че съставът е друг, а не само опаковката. някой дали ще може да коментира съставките, че темата за био козметиката е позамряла: Praynig
Скрит текст:
Water (Eau), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Gluconolactone, Stearyl Alcohol, Carthamus Tinctorius (Safflower/carthame) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower/tournesol) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Punica Granatum (Pomegranate/grenade) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower/tournesol) Extract, Butyrospermum Parkii (Shea/karité) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond/amande douce) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot/abricot) Kernel Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Viola Tricolor (Pansy/pensée) Extract, Althaea Officinalis (Marshmallow/guimauve) Root Extract, Calendula Officinalis (Calendula/souci) Flower Extract, Salvia Officinalis (Sage/sauge) Leaf Extract, Silybum Marianum (Milk Thistle/chardon-Marie) Extract, Vitis Vinifera (Grape/raisin) Seed Extract, Aspalathus Linearis (Red Tea/thé rouge) leaf Extract, Avena Sativa (Oat/avoine) Kernel Extract, Equisetum Arvense (Horsetail/prêle des champs) Leaf Extract, Allantoin, Polysorbate 60, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum)*.

Код за отстъпка при първа поръчка οτ iherb.com - LQQ746

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 10:43 от @steraki

# 475
Denis, моля за съвет: Макси Хеър, Кверцетин и CoQ10 кога и как да ги пия?
И трите са след хранене, като Максито трябва да е 2 по 1 и трябва да го приемам с друга таблетка от горните, но с коя? И въобще моля за схема  Hug
Благодаря  bouquet
П.П. кафе не пия, закусвам, обядвам и вечерям + леки междинни закуски

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка

# 476
Здравейте,

За първи път и аз ще поръчам. Страхотни сте, момичета. Благодаря на всички за труда и за това, че споделяте. Хвърлила съм око на Алоето на Nature's Way=
Ето това - http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Aloe-Vera-Leaf-Juice-33-8-fl-oz-1-Liter/4335

Повече от година лекуваме запека на щерката, на 4 години почти. И отскоро пие гела. Като че ли намерихме решение.

Denis, моля те ако има по-добро алое на пазара, да ми го предложиш. Благодаря!

И да попитам за кода да отстъпка - може ли да се възползвам и да взема един от вас?

# 477
И да попитам за кода да отстъпка - може ли да се възползвам и да взема един от вас?
Избираш си един от темата и го ползваш.  Peace
Дава ти 5$ отстъпка. В случая все едно ти приспада доставката, че и отгоре. Струва си.  Peace

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

# 478

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

Благодаря, 6tastlivabouquet
Взимам твоя.

# 479
  • Плевен
Ето това - http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Aloe-Vera-Leaf-Juice-33-8-fl-oz-1-Liter/4335
Поръчах точно това, имам покана от пощата, дано да е то. В нашия град е 29лв, а от сайта ми излезе по-малко от 11лв с доставката  Grinning

FKR331 код за 5 долара

Общи условия

Активация на акаунт