iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 76

• 59 786
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Има ли начин за проследяване на пратките? Получих преди 2 седмици заявката от 1.04, а тази от 05.04 още я няма. Започвам да си мисля,че не са ми я дали от пощата и са я върнали.

# 76
Здравейте,
Има ли начин за проследяване на пратките? Получих преди 2 седмици заявката от 1.04, а тази от 05.04 още я няма. Започвам да си мисля,че не са ми я дали от пощата и са я върнали.

Не могат да се проследят. Може да отидеш до пощата да помолиш да проверят дали не е там.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 77
  • София
Здравейте,
Пратките нямат проследяващ номер.
Няма никаква закономерност в поредността на пускане на поръчката и нейното пристигане/ получаване.
Понякога, някои пратки се бавят повече.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 11:04 от denis.

# 78
На мен ми дойдоха поръчките от 3ти и 11ти април, но от 7ми я няма. И разбира се вътре има неща, които ми трябват спешно  Crossing Arms

iHerb отстъпка при първа поръчка : RVL071

# 79
  • Стара Загора
момичета може ли да препоръчате нещо за пречистване на Лимфната система . bouquet

# 80
Дойде поръчката на майка ми с промоционалния крем: http://www.iherb.com/Azelique-Age-Refining-Eye-Treatment-5-fl-oz-15-ml/44798 и точно него са го забравили...  ooooh! Много ме е яд.
Иначе на нея даже до вратата са й донесли пратката.  Laughing

Код за отстъпка при първа поръчка: RKN849

# 81
  • София
Да ви споделя нещо, от което съм много впечатлена и все още не мога да повярвам, че ми се случи.
Имам спортна травма на средно рамо - разтегнато сухожилие, което ме мъчи повече от година. Доста неща пих, мазах се с какво ли не, но нищо не ми помогна. Изпитвах болка, когато вдигна лакътя нагоре и болката ми ограничаваше доста движенията на ръката.
От 15-на дни приемам този МСМ и тази силика /единственото по-различно нещо, което пия, макар и по друга причина/ и  вече не ме боли.
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-MSM-Powder-35-3-oz-1000-g/344 пих по 1-2 грама на ден
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-JarroSil-Activated-Silicon-2-oz-60-ml/10350 по 10 капки
Ако някой има проблем, да пробва - дори и да не помогне, няма да навреди.
Това се отнася най-вече за трениращите по-активно - те знаят за какво става въпрос  Wink
ПП.
МСМ се предлага и в по-малка опаковка, но когато го купувах, имаше промоция и се възползвах

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 82
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Денисbouquet

За всичко, което правиш за нас, огромно благодаря! Hug

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - LSW837

# 83
Получих наведнъж поръчки от 12 и от 19 април. Имам вече и от пресата за кафе. Бях ги предупредила да я опаковат добре и получих уверение, че ще го направят, но нищо подобно. Дойде си в кутийка, леко завита с балончета. Цяло чудо , че е цяла,но както и да е.
Търсих клипчета за капучино, но като гледам отделно се приготвя кафето, а само млякото се бие на пяна и се добавя. Представях си по-скоро всичко да се приготвя заедно в пресата. Вие как я ползвате?
Дойде и Л-карнитина и сега започвам да се топя. Имам само един въпрос, в дните без тренировки се взима вечер, но дали няма да влияе на съня? Нали все пак дава енергия

Код за  първа поръчка   MEK015

# 84
  • Бургас
Радвам се, Денис Simple Smile
И аз имам силиций, само че на Solgar, още не съм го отворила. Това е много хубав минерал и е от изключителна важност за здравината на костите. Има много ползи за организма.
Horsetail ( хвощ) е добър източник на силиций, само че последния път си поръчах от "red algae" - http://www.iherb.com/Solgar-Oceanic-Silica-From-Red-Algae-100-Veggie-Caps/13327
Ще пиша отзиви.

Код за отстъпка при първа поръчка - LNN252

# 85
  • София
Получих наведнъж
Скрит текст:
поръчки от 12 и от 19 април. Имам вече и от пресата за кафе. Бях ги предупредила да я опаковат добре и получих уверение, че ще го направят, но нищо подобно. Дойде си в кутийка, леко завита с балончета. Цяло чудо , че е цяла,но както и да е.
Търсих клипчета за капучино, но като гледам отделно се приготвя кафето, а само млякото се бие на пяна и се добавя. Представях си по-скоро всичко да се приготвя заедно в пресата. Вие как я ползвате?
Дойде и Л-карнитина и сега започвам да се топя. Имам само един въпрос, в дните без тренировки се взима вечер, но дали няма да влияе на съня? Нали все пак дава енергия
Ето клипче за капучино:
https://www.youtube.com/watch?v=QwdhUhggnmE
https://www.youtube.com/watch?v=lFBp_aqV8k8
Може да си направиш кафето в пресата, да я измиеш и след това да приготвиш млякото.
Аз я ползвам само за млякото - по-бързо и по-лесно ми е.

За АЛКар-а, не влияе на съня - от него дори спя по-добре.
Енергията, която дава е на ниво клетка - действа на митохондриите Wink

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 86
И аз си го чакам моя Л-Карнитин. Още не е дошъл.
Поръчах и CoQ10, не успях да се вредя за Макси Хеъра, ама както и да е.

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

# 87
Тези клипчета  гледах и аз. Търсих по-бърз вариант Simple Smile . Мисля да пробвам и с нес кафе.
Благодаря за информацията и за карнитина, ще го започна тази вечер.  

# 88
Има ли доволни от пастата която е намалена

Код за 5% отстъпка при първа поръчка GVL385

# 89
  • София
Тези клипчета  гледах и аз. Търсих по-бърз вариант Simple Smile . Мисля да пробвам и с нес кафе.
Благодаря за информацията и за карнитина, ще го започна тази вечер.  
Става и с нескафе - пробвала съм  Peace
За АЛКар-а, започни с ниска доза, напр. 500мг и постепенно увеличавай - до 1500мг.
Ако на 1000мг при теб има ефект - може да останеш и на тази доза. Peace
Трябва да си търпелива - мазнинките по тялото се топят по бавно. 

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Общи условия

Активация на акаунт