Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 512
  • 270
  •   1
Отговори
# 15
Защо, ако имахте хубаво тяло? Из форума редовно размятат снимките на една американска... толумба, тежаща поне 150 кила, и снимаща се основно по бельо за пари. Тя с това си изкарва хляба.

А иначе, ако бях на 18-20 и имах само хубаво тяло, без кой знае какъв интелект, но все пак достатъчен, че да преценя, че нямам особени перспективи за някакъв квалифициран труд и кариерно израстване в сериозните сфери, щях основно към това да се насоча - да се снимам разгологъзена по списания, вестници и сайтове, да участвам в конкурси за Мис Плеймейт/Голо Дупе/Селска пръчка и т.н., за да спечеля някаква известност и вследствие на това пари. После щях да се поизлъскам малко - силиконче, разни други операцийки за подобрение на природните дадености, екстеншъни, солариум, две кила грим, за да хвана някой с пари, щото все пак съм известна - по списанията ме има... И така няколко години - докато усетя, че конкуренцията от по-млади напира. Тогава раждам дете на някой с възможности, за да имам все пак някаква издръжка, когато ангажиментите ми за снимки и вниманието на паралиите намалеят, после лек завой в кариерата с опити за писане на книжки, вдъхновени от богатия ми социално-сексуален живот, участие във филми, сериали и предавания и плюене по наглите кифли, които не разполагат с нищо друго, освен с хубаво тяло, а се бутат по еротичните списания и жълтите сайтове и вестници.

# 16
Кукумицинка, изненада ме. Мислех, че завоя в кариерата ги прави в повечето случаи маникюристки или фризьорки.

# 17
Кукумицинка, изненада ме. Мислех, че завоя в кариерата ги прави в повечето случаи маникюристки или фризьорки.

Не, да си фризьорка или маникюристка е тежък труд все пак - по няколко часа на ден си права или се занимаваш с клиенти, които може да имат гъбички. В краен случай собственичка на салон за фризьорство и маникюр бих станала. Но първо ще пробвам с автобиографична творба - ще платя на някой интелектуалец или интелектуалка да изрази дълбоките ми мисли и спомени под формата на книга. Нали гоустрайтингът бил на мода. Ще участвам в риалитита, ще ме канят в предавания след това да ме разпитват за участието ми в риалити-предаванията, ще се снимам в българо-холивудски продукции в ролята на лека жена, застаряваща мръсница или оная, дето я убиват на третата секунда. Като понабера актьорски опит, ще се снимам и в някой български сериал. Въобще, варианти много.

# 18
Защо въпросът в анкетата е различен от този в първи пост?
Има разлика дали една жена ще се снима по бельо за женско, или за мъжко списание. В първия случай ще демонстрира бельото, във втория – себе си. Никой нормален мъж няма да седне да зяпа женско бельо, ако моделът не е заел разни еротични пози.
Освен ако списанието не е за травестити и фетишисти, ама надали...  Laughing

# 19
Освен това някои ги притеснява мисълта, че много мъже ще мастурбират гледайки техни снимки.

консервативно задръстено дърво съм и това е моят аргумент
за това "не, благодаря"  Laughing

# 20
  • Най-красивата страна
Не,не бих се снимала.

# 21
  • София
Мога да си изкарвам парите и по друг начин.
Иначе ставам за снимки по бански още.
Така че - НЕ.

# 22
  • някъде под слънцето...
Не знам точно каква статистика се търси. Но явно за автора на темата е важно, щом специално се е регистрирал за да пусне темата. Ако се конкретизира въпроса, резултата, ще бъде по точен
1.Бихте ли се снимали в каталога на сезонната колекция на известна марка за бельо.
2.Бихте ли си направили еротични снимки по бельо.

Относно съвместимост и несъвместимост на еротични снимки с бъдеща реализация, всички сме виждали еротичната сесия на Волен Сидеров.Не мисля.  Че е повлияла на кариерата му.

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 16:57 от sl

# 23
Точно заради сексисткия елемент - не бих.

# 24
Зависи. Най-вече от това какви са идеите ти за бъдещето. Мисля, че не влияе добре за имиджа на бъдещ съдия, прокурор, политик и други професии, изискващи безупречна репутация. Ама знам ли. Може и обратния ефект да има:)))

Мда, ама в чужбина. Тук колкото си по- омърсен толкова вероятността да се издигнеш расте в геометрична прогресия.

А това с мастурбирането ме разби Laughing мъжете нямат нужда от снимка за да мастурбират при вида на някоя жена.

# 25
Не знам точно каква статистика се търси. Но явно за автора на темата е важно, щом специално се е регистрирал за да пусне темата. Ако се конкретизира въпроса, резултата, ще бъде по точен
1.Бихте ли се снимали в каталога на сезонната колекция на известна марка за бельо.
2.Бихте ли си направили еротични снимки по бельо.

Относно съвместимост и несъвместимост на еротични снимки с бъдеща реализация, всички сме виждали еротичната сесия на Волен Сидеров.Не мисля.  Че е повлияла на кариерата му.

Аз преди години получавах хартиени каталози на Виктория'с Сикрет, през Франция ги пращаха до България. Един познат ме беше питал трябват ли ми и може ли да му дам някой от каталозите, че ги бях понатрупала десетина. Не, не ми трябваха, но пък лесно е да се досети човек за какво са му били на мъж каталози за женско бельо с изтекла давност. Няма гаранция, че и за фейсбука или инстаграма си да се снимаш, и за списание или каталог за женско бельо, че някой няма да използва снимките по доста нехигиеничен начин.

Относно снимките на Волен Сидеров - той си е известен като куку, реномето му не е на сериозен и авторитетен човек, направо се чудя кой гласува за него. Освен това има огромна разлика в общественото възприятие за позволените на жените и на мъжете дейности. По-толерантно е общественото мнение към мъжете. Ако един мъж е известен, че ходи по курви, и е с добро материално положение, ще пишат с възхита за него и дори ще го сложат в класацията за най-желаните ергени, ако не е женен. Ако една жена направи това, мнението не е толкова положително. Ако една жена с по-сериозни амбиции и работа реши да се облече по-провокативно или си направи снимки, където е облечена така, общественото мнение е негативно - спомнете си учителката или кметицата с късата пола.

# 26
Кукумицинка, истински ме разсмя със стратегията, която си описала в един от последните си постове  Joy Точно така си е и бая "звезди" в България ( пък и не само) са развили точно такава кариера. Иначе смятам, че в снимките по бельо, тоест някаква реклама няма нищо лошо. Вече голи, еротични снимки създават съвсем друг имидж. А пък твоят познат много отчаян е бил горкият. Нямал ли си е интернет?

А сега видях, че става въпрос за мъжко списание. Не, за да кефя някакви непознати мъже не бих. Не, че ако се снимам в каталог за марка бельо няма да видят и мъже, но идеята не е, че ще им ставам предмет за забавление. В моята глава има разлика между двете неща. Голяма.

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 17:50 от Anastasiya_S

# 27
Да.
Бих.

# 28
А пък твоят познат много отчаян е бил горкият. Нямал ли си е интернет?

Офтопик е, обаче става въпрос за 2003-2005 г. Все още не беше толкова масов интернетът, доста хора нямаха компютри, защото дори и най-евтините не бяха под 1500 лева. Но имаха пощи, да речем, и ходеха в клуб или при познати да ползват интернет. Та този познат идваше по комшийски у нас да си проверява пощата и пр. Нямаше компютър и интернет у тях.

# 29
А това с мастурбирането ме разби Laughing мъжете нямат нужда от снимка за да мастурбират при вида на някоя жена.

нямам против който както иска да си ме представя  Laughing
поне малко от себе си ще е вложил докато фантазира вместо само за зяпа мастило върху хартия  Crossing Arms

пп върху чуждите фантазиите нямам контрол, но върху себе си и снимките, които избирам да правя обаче имам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт