Тъй като в обкръжението ми има всякакви хора, пък и до скоро се занимавах с разни неща (дълбоко образователни
), може би съм малко по-наясно от теб с медицинската генетика. За да не отговоря на някого, означава, че смятам въпросите му за глупави и/или ненужни. Що ме караш да скачам от тема в тема
Каква е разликата между мъжа и жената? Дори в живота на детето - каква е разликата между майката и бащата след 2-3-годишна възраст?
Или греша? Може би по различен начин ще възприемеш написаното от мен, ако ти кажа, че съм мъж? 

. Приемам, че хората невинаги се раждаме черни, бели, червени, че е възможно да имаме някакви (всякакви) вродени пороци, но не мога да приема пошлотията и смятам, че човек трябва да живее със стил.
Зависимостта е много обширно понятие. Сещам се летата, като ходих на село, майка ми ме изпращаше с думите: "на лошото лесно се свиква, внимавай" и аз като един мъдър Стрелец запомних думите на мамето и сега не пиша коментари в BG-mamma как бих се продала, пък и аз имам какво да покажа (гените си знаят работата, че и баща ми красавец беше, еххх...
), нито обяснявам как ще ставам световно известен модел. Колко ли труженички с тази нагласа са започнали да въртят минети - аз лично мога да ти дам пример с Мими, чиито родители трогателно бяха разтръбили на нас, съседите, как щерка им по цял ден се снима за разни календари, пък впоследствие се оказа момиче на Пищова и баща ѝ се пропи. Ей такива нещица
Виждам, че си lucky, надявам се след отговора ми да си и happy
По принцип съм съгласна с писанията ти (щом съм те запомнила като име), в случая обаче не съм.

Препоръчани теми