Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 562
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
  • SF
Фаина, над тази на Есмето?? Не че не допускам, че майка ти е по-възрастна от мен, но как така се получи, че моята възраст, която  е някъде между 20 и 65 ти послужи като ориентир?

А пък АuroraBB ми е написала някакви абсолютни дрънканици за туризъм, мръсни снимки, емиграция. Аурора, ти ще си повод за подигравки и клюки и моля те не ми цитирай полуизречения и не си набутвай глупавото мнение , което няма нищо общо с нещата, които съм написала. И съм турист, и съм  емигрант, и имам и още опции за пътуване, освен тези двата, за които ти се сещаш. Нещата спокойно си се бъркат, а ти не ми разяснявай кво става по списанията и след това.

# 151
Спокойно  Esmee, не набирай на човек който не е на ясно с пола си... Joy
На профила пише мъж, а в мненията пише от женски род. Stop

# 152
  • ❌❌❌
 В определена ситуация може да се окаже много обидно да попиташ някого от какъв пол е. С добро ти го казвам, да си имаш едно наум yes Тъй като в обкръжението ми има всякакви хора, пък и до скоро се занимавах с разни неща (дълбоко образователни Flutter), може би съм малко по-наясно от теб с медицинската генетика. За да не отговоря на някого, означава, че смятам въпросите му за глупави и/или ненужни. Що ме караш да скачам от тема в тема Grinning Каква е разликата между мъжа и жената? Дори в живота на детето - каква е разликата между майката и бащата след 2-3-годишна възраст? Simple Smile
 На въпроса ти: хетеросексуален човек съм, полът няма значение, мисля? newsm78 Или греша? Може би по различен начин ще възприемеш написаното от мен, ако ти кажа, че съм мъж? Thinking
 Жена съм, млада при това, и за да се върна на темата - дори като млада жена, каквато съм, бих се почувствала изключително неприятно, ако видя майка ми с разголени (още повече - разтворени) бедра в някое списание за чекиджии, а, както казах, определено има какво да покаже. И нещо повече - бих се отказала от нея с Държавен вестник. Абсолютно сериозна съм. Sunglasses
 Иначе съм изключително широко скроен човек и приемам всякакви различия особено ако си имат биологично обяснение, ето например - твоят любим пол Heart Eyes. Приемам, че хората невинаги се раждаме черни, бели, червени, че е възможно да имаме някакви (всякакви) вродени пороци, но не мога да приема пошлотията и смятам, че човек трябва да живее със стил. yes Зависимостта е много обширно понятие. Сещам се летата, като ходих на село, майка ми ме изпращаше с думите: "на лошото лесно се свиква, внимавай" и аз като един мъдър Стрелец запомних думите на мамето и сега не пиша коментари в BG-mamma как бих се продала, пък и аз имам какво да покажа (гените си знаят работата, че и баща ми красавец беше, еххх... Innocent), нито обяснявам как ще ставам световно известен модел. Колко ли труженички с тази нагласа са започнали да въртят минети - аз лично мога да ти дам пример с Мими, чиито родители трогателно бяха разтръбили на нас, съседите, как щерка им по цял ден се снима за разни календари, пък впоследствие се оказа момиче на Пищова и баща ѝ се пропи. Ей такива нещица Stuck Out Tongue Виждам, че си lucky, надявам се след отговора ми да си и happy Simple Smile

Есме, прощавай, не съм разбрала, че постът ти е бил сопване. Помислих, че си на 42. Peace По принцип съм съгласна с писанията ти (щом съм те запомнила като име), в случая обаче не съм. Twisted Evil Няма лоши чувства, не и днес. Whistling

# 153
Има значение пола, ако нямаше, всички щяхме да сме от среден пол. Laughing
Бих разбрала ако си хомосексуална личност, но щом казваш че си хетеро, жена, а на профила си си написала мъж, за мен нещо не ти е в ред.
Не ми отговаряй.

# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фаина, не че трябва да те интересува, но от едно известно време си ми любимка. Без оглед на пола, а точно защото и аз държа да се действа със стил, па било то и във форум.
На въпроса- нямам хубаво тяло, нямам дилема  Mr. Green

# 155
Аз бих, красотата не трябва да се крие, но и да не бъде навирана вулгарно.

# 156
  • София
Темата за Мелания Тръмп ли е?

# 157
Виждам, че темата е преместена и имам един въпрос. В началото пуснах анкетата сгрешена и една от модераторките я нулира и редактира. Резултатите, които сега се виждат от анкетата преди или след нулирането са?

# 158
Аз бих, но по бельо. Ако ставаше въпрос да бъда чисто гола-апсурд.

# 159
Честно казано,ако го закъсам много за пари,да,бих го направила. Peace

# 160
защо не? какъв е проблема?

# 161
Ако някоя иска да се снима по бельо срещу заплащане, може да се възползва:
http://biju.bg/images/careers/%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB.pdf?1462798013057

# 162
кукумицинка , така зададена оферта изглежда доста съмнителна. няма никакви подробности

# 163
кукумицинка , така зададена оферта изглежда доста съмнителна. няма никакви подробности

На мен ми се струва реална офертата. Фирмата си е съществуваща и то от доста време, стана ми любопитно, когато си купих бельо, че си бяха написали името на сайта на платнения етикет, където пише обикновено само размера и при какви условия се пере, и влязох да поразгледам, имат и други оферти за работа, просто тази ми се видя подходяща за темата Simple Smile
http://biju.bg/bg/karieri/

# 164
Виждам, че темата е преместена и имам един въпрос. В началото пуснах анкетата сгрешена и една от модераторките я нулира и редактира. Резултатите, които сега се виждат от анкетата преди или след нулирането са?
Може би въпросът ми е глупав, но нямам опит с писането по форуми, така че ще се радвам, ако някой ми отговори. 

Общи условия

Активация на акаунт