Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 535
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
Това би хрумнало само на някоя тийнейджърка ....

# 196
Ясно,явно напразни чакам някой да пусне реална обява по въпроса  grinning039

# 197
Разбира се, но при няколко условия:
1. Списанието има много добър дизайнер, който е Photoshop вълшебник.
2. Във фотосесията участва томчето на Марсел Пруст "По следите на изгубеното време"
3. Снимките са за профайл на видната ми личност и статията е озаглавена "Философия в будоара".

# 198
Изби рибата с томчето...

# 199
  • Mediterraneo
Бих се снимала и гола. Разбира се, не вулгарни и пошли снимки, а с доза премерена еротичност.

# 200
  • SF
Аз също. Но ще кача хонорара.

Най- удобно ще ми бъде да се снимам за списание за Филипините или Коста Рика например. Тук все ще се намери някой "приятел", който да се изреже "Тая па хич не ми харесва!" Или "с такива колко съм спааал!"

# 201
Това би хрумнало само на някоя тийнейджърка ....
Мисля, че беше на 22-23, но знам и други такива случаи.

# 202
Или на чудесно изглеждаща, но заменена с 20 г., съпруга..Wink

# 203

Най- удобно ще ми бъде да се снимам за списание за Филипините или Коста Рика например. Тук все ще се намери някой "приятел", който да се изреже "Тая па хич не ми харесва!" Или "с такива колко съм спааал!"
Да определено много хора ще кажат така.

# 204
Не бих се съгласила, дори по бански ми е неприятно да ме снимат случайно и моля да ме изрежат, какво остава за фотосесия.

# 205

Да определено много хора ще кажат така.

то коментари от този сорт изобщо не са рядкост за каквото и да прави човек и с каквото и да се занимава. винаги се намира някой комплексар да подценява. но в крайна сметка човек не трябва да се възпира заради нечии мнение да прави нещо, ако наистина го иска и го умее.

# 206
  • SF
Проблемът ми е, че аз често се възпирам (ежедневно) да правя нещата, които бих правила, именно заради "какво ще си помисли" народът.

# 207
И аз се възпирам. Но не защото ми пука кой какво ще си помисли- а защото го жаля ММ..)))

# 208
Щом от това ще спечеля пари ,защо не ,а когато се събличаш пред мъж -какво ,освен възхитителен поглед друго  несе получава ,а когато е подплатено и с пари само заради т тялото и то на снимка или списание ,защо не!Тук не става въпрос за проституция...

# 209
Много забавна тема, имам въприс, ако позволите

Каква е сумата пари срещу която бихте се снимали по бельо за авторитетно мъжко списание? Приемаме, че фотографът е възможно най-добрият, стайлингът е на ниво, фотошоп няма да се използва.

Общи условия

Активация на акаунт